Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב120-140 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשתמצא מדד כלשהו שמוכיח אמינות תעדכן אותי. נכון להיום סוזוקי לא מוזכרת בנשימה אחת עם שאר החברות שהזכרתי. זה אומר שהוא רכב לא אמין? לאו דווקא. זה אומר שאני אעדיף אחת מהחברות הנ"ל - כנראה.

תוצאות לאמינות רכב ניתן למצוא באתרים של איגודי הצרכנים האמריקאי, הגרמני והאנגלי, וגם אצל חברת ליסינג גדולה באנגליה. הסוזוקי אמין יותר מרכב מסוים שכתבת בשבחו.

בקשר לצריכת הדלק של האוריס... המאזדה היא לא נקודה להשוואה כי היא רכב שזולל דלק בפני עצמו.

עד שהוכח שטענתך ( שהאוריס צורך יותר ממאזדה 3) אינה נכונה אלא ההפך ממנה, אתה מתחמק בכל מיני סיפורי מאזדה.

ואחזור שוב על הנקודה העיקרית: עזרו לך ובמקום תודה התיחסת בצורה בוטה תוך כדי פסקנות מוטעית על הסוזוקי והאוריס. 2 רכבים אלה אינם חשובים, מה שחשוב הוא שתהיה בן אדם.

יהודה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יהודה, באמת שאין לי כח להתווכח איתך.

תמצא מישהו אחר לנסות לחנך. בפעם הבאה תחפש מישהו שאומר דברים לא נכונים ואל תנסה לעוות את האמת כדי להרגיש טוב עם עצמך.

פורסם
יהודה, באמת שאין לי כח להתווכח איתך. כשתמצא מדד כלשהו שמוכיח אמינות תעדכן אותי. נכון להיום סוזוקי לא מוזכרת בנשימה אחת עם שאר החברות שהזכרתי. זה אומר שהוא רכב לא אמין? לאו דווקא. זה אומר שאני אעדיף אחת מהחברות הנ"ל - כנראה. בקשר לצריכת הדלק של האוריס כבר כתבתי שצריכת הדלק שהיצרן כתב היא אופטימית מאוד במקרה הזה, הרבה יותר מנתוני יצרן של מכוניות מקבילות. גם אם נניח שהצריכה הכתובה היא נכונה (Cמונחי יצרן) זה עדיין הרבה. המאזדה היא לא נקודה להשוואה כי היא רכב שזולל דלק בפני עצמו. אני אישית סיימתי כאן את הויכוח. הטוניםשהגעתי אליהם היו בשל המונח "הזוי" שמשתמש החליט להצמיד לי להנאתו.

תראה, אני לא יודע לגבי ההנאה מהמילה הזוי, אבל לא גיבית אף אחת מההצהרות שלך בעובדות או לפחות תיעוד לשמועות שאתה כביכול מסתמך עליהן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...