Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בזמן ביקור בחנות חלקי חילוף שיכנע אותי המוכר לבדוק את המיזוג. הוא טען שיש נזילת שמן ממדחס, וממש מסוכן לנסוע כך.

הוא פירק את צינורות המדחס, אמר שאולי יהיה צורך להחליף את המדחס... אמרתי שאני לא רוצה כלום ונסעתי. במוסך אמרו לי שהמדחס בסדר גמור, וההוא סתם רוקן לי גז ורצה לעשות עלי קצת כסף. הוא גם החזיר צינורות למקום בצורה רשלנית והרס את הגומיות. סה"כ יצאתי בנזק של 800 ש"ח על כלום (500 ש"ח מילוי גז + החלפת גומיות, 300 ש"ח "בדיקה" של הנוכל).

האם יש מה לעשות חוץ מאשר להתבאס? אני אפילו לא בטוח שלבחור הזה יש רשיון לטפל במיזוג. האם הוא צריך רשיון וכיצד לבדוק אם יש לו?

תודה לכולם על העזרה!

פורסם

תראה את חצי הכוס המלאה - ניצלת מהחלפת מדחס סתמית.:-D

300 ש"ח זה שכר לימוד - למדת שלא בודקים\ מתקנים מזגן בחנות חלקי חילוף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תראה את חצי הכוס המלאה - ניצלת מהחלפת מדחס סתמית.:-D

300 ש"ח זה שכר לימוד - למדת שלא בודקים\ מתקנים מזגן בחנות חלקי חילוף.

כן, רק זה מנחם אותי :)

פורסם

איזה גז מילאו לך שהוא עלה 500 ש"ח, היה בגז זהב ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אפשר לעשות. השאלה אם שווה לך להתרוצץ ולספוג לעויות נוספות כדי לתבוע ממנו הכל חזרה בבית משפט לתביעות קטנות.

אם לא, נשאר רק לפרסם את שמו של ה"נגר" כדי שאחרים ידעו להזהר.

• תוכן חדש...