Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פולקסווגן גולף] GTI במבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני יכול לספר שהולך להגיע משהו מאוד מעניין :twisted: וההורדת מחירים הם סתם בשביל לנקות מחסנים...

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה כבר יכול להגיע, גולף R? אם כן, אז הם חייבים לתמחר אותה עד 250K, אחרת זה יהיה קרוב מדי ל-S3.

פורסם

שאלה טיפה לא קשורה, כולם פה אומרים שהדגם הידני 3 דלתות הוא האוטו לקנות, למה לא את ה-5 דלתות ידני?

יותר שימושיות עם כל הספורטיביות. או שמא אני טועה?

פורסם

השאלה לא רלוונטית כי אין 5 דלתות ידני. לא מביאים לארץ.

בתור אחד שהיו לו תמיד רכבי 3 דלתות למעט GTI אחת בתווך שהיתה 5 דלתות - ה3 דלתות גם נראה יותר טוב, גם זווית ראיה טובה יותר בגלל חלון ודלת נהג ענקיים. אם לא צריך שימושיות , ה5 דלתות מיותר לגמרי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן מחיר טוב, ומסביר את המחיר שאני קיבלתי כשקניתי. ה- r בדרך לפי מה שנאמר לי כשרכשתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מאוד מעניין.

ה-160 עולה עכשיו 167,000 שבהשקה היא עלתה 180,000.

ה-122 עולה כעת 134,000 שהוריי קנו את הרכב הזה לפני שנתיים היא עלתה 145,000.

סוף סוף פולקסוואגן חוזרים למחירים שפויים.

אגב מישהו יודע מתי סוף סוף הגולך תקבל את מנוע 1.2TSI במקום ה-1.6 המיושן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה כבר יכול להגיע, גולף R? אם כן, אז הם חייבים לתמחר אותה עד 250K, אחרת זה יהיה קרוב מדי ל-S3.

כן... וזה עוד לא הכל בוא נגיד אפילו שהגיע לפני כמה שבועות טנדר בשם אמארוק, יותר מזה אני לא יכול להגיד מה שכן צפו להפתעות :lol:.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
כן... וזה עוד לא הכל בוא נגיד אפילו שהגיע לפני כמה שבועות טנדר בשם אמארוק, יותר מזה אני לא יכול להגיד מה שכן צפו להפתעות :lol:.

בדיוק לפני כמה ימים צילמתי אחד בגלל שזו הפעם הראשונה שאני רואה אותו על הכביש.

IMG_20110412_180223.jpg

IMG_20110412_180242.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

האם מדובר גם על זה? גרסת יובל לGTI

http://www.auto-motor-und-sport.de/news/35-jahre-vw-golf-gti-vw-feiert-mit-jubilaeums-gti-3730262.html

מתנצל על הגרמנית, לא הצלחתי למצוא באנגלית. עיקרי הדברים הם תוספת הספק (210 כ"ס --> 235 כ"ס) ואבזור יחודי (רשימה חלקית) :

- חישוקים בעיצוב שונה.

- קליפרים אדומים.

- מושבים בעיצוב שונה ולמראית עין בעלי תמיכה צידית משופרת.

- תגי "35".

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מאוד מעניין.

ה-160 עולה עכשיו 167,000 שבהשקה היא עלתה 180,000.

ה-122 עולה כעת 134,000 שהוריי קנו את הרכב הזה לפני שנתיים היא עלתה 145,000.

סוף סוף פולקסוואגן חוזרים למחירים שפויים.

אגב מישהו יודע מתי סוף סוף הגולך תקבל את מנוע 1.2TSI במקום ה-1.6 המיושן.

אותו ה"טריק" שעושים בלובינסקי.

משיקים דגם חדש עם מחיר מופלץ. אנשים קונים מעט, אם בכלל.

אחרי תקופה מסויימת "פתאום" המחיר מתחיל להיות שפוי ואז המכירות מתחילות לעלות ולעלות. אותו דבר היה עם ה 107, 308, 207, C5 וכו'... כל זה במקום לחרמן את האנשים עם מחיר אטרקטיבי לדגם חדש - ואז לעלות לאט לאט את המחיר (אחרי שכבר שחררת "נגלה" של מכוניות לכבישים בשביל לחרמן את האנשים עוד יותר על הדגם החדש שאתה משיק).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה לא טריק, זו חמדנות. ואחרי שהם פתאום מגלים שהם לא עומדים ביעדי מכירות, לא נותר אלא לקצץ קצת ברווחים. ממילא הם מרוויחים 40 אלף שקלים על כל מכונית כזו, אז גם אם ירוויחו 30 לא יקרה כלום...

ואייל - לא חוכמה, ביחס לכסאות הרגילים של ה-GTI כמעט כל מושב נראה מדהים :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מתוך ידיעות אחרונות של היום, תחת הכותרת "Unbelievable May חודש הזדמנויות מטורף בפולקסווגן"

תודה על העדכון!

בשבוע שעבר הגעתי לשלם על הגולף שהזמנתי ואיש המכירות שמח מאוד להודיע לי, שהחברה החליטה ל-"צ'פר" אותי בהפתעה של אביזרים ב-5000 שקלים!!!!!!!!!!!!

ת'אמת, הופתעתי משהו, ואכן הצלחתי להשחיל תוספות שונות ומשונות (שאני לא ממש צריך...), והייתי ממש מרוצה על כך שחברת פולקסווגן כל כך נחמדה אלי.

עכשיו אני מבין עד כמה היא כזאת..........

שי

• תוכן חדש...