Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

רכשתי פונטו ספייס 2006, וכשעשיתי לה בדיקה במוסך, הבודק, לא בדק אם יש שמן.

אני שמתי לב שאין בכלל שמן! (במדיד לא רואים שמן כלל וכלל).

האם הוא אמור לבדוק (לטענתו הוא לא אמור לבדוק)

הרי איך הוא יכול לבדוק אם יש נזילות שמן, אם אין בכלל שמן!?

שאלה שניה:

האם מישהו מכיר בצפון(באיזור קריות, כרמיאל) מישהו שיכול לטפל לי בפונטו ולעשות לי יישור קו לטיפולים?

בנוסף לדעתי המדחס צריך החלפה. מישהו יודע היכן ניתן לתקנו?

תודה לעונים.

פורסם

איזה בודק חאפר!

אני לא בקיא בעולם הבדיקות לפניי קניה כיוון שמעולם לא לקחתי רכב לבדיקה.

במידה והוא צריך לבדוק- קודם כל הייתי דורש את הכסף ששילמתי עבור הבדיקה בחזרה עקב התרשלות.!

דבר עם בעל המכון.

באזור התעשיה בצ'ק פוסט ישנו מוסך קטן שנקרא מוסך ג'וני.

מז"א לדעתך המדחס צריך החלפה? הוא מרעיש/לא עובד טוב?

פורסם

תודה לעונים.

דיברתי עם הבעלים של המוסך והוא אמר שהוא לא אמור לבדוק אם יש שמן וגם לא שמן גיר. זו בעיה שלי.

כך אמר.

לעניין המזגן, הוא לא מקרר ולדעתי זה המדחס.

(ובנוסף נופל לי המגן שמש! מציק...)

:lol:

• ספונסר פורום
פורסם

בפונטו יש לפעמים אכילה קטנה של שמן בין הטיפולים, אל תתרגש מזה. פשוט תוסיף שמן ותעקוב אחרי צריכת השמן של המנוע עד שתבין מה קורה.

לפני שרצים להחליף מדחס בכמה מאות שקלים כדאי לבדוק שהתקלה אכן נובעת מהמדחס. גש למזגניסט שיבדוק את מערכת המיזוג שלך.

פורסם

לגבי המוסך,אני אישית מטפל לאחר שראיתי המלצות בפורום,במוסך פטין בעכו,זהו מוסך מורשה פיאט,אך מחירים הגיונים,וידעו לתקן תקלה שמוסך רגיל התקשה לזהות בכמה דקות.אתה יכול לקבל הצעת מחיר קודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי המוסך,אני אישית מטפל לאחר שראיתי המלצות בפורום,במוסך פטין בעכו,זהו מוסך מורשה פיאט,אך מחירים הגיונים,וידעו לתקן תקלה שמוסך רגיל התקשה לזהות בכמה דקות.אתה יכול לקבל הצעת מחיר קודם.

שוב, תודה רבה לכל העונים.

טיפלתי בבעיית המגן שמש הרופף ומחר בתריס של הגיר.

לגבי הטיפולים, אני אשמח לקבל עוד הצעות למוסכים טובים.

תודה.

• תוכן חדש...