Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטי החובה שלי:

טופס פרטי תאונה, כדי שבשעת לחץ לא תשכח אילו פרטים לקחת מהנהג השני (ועט כמובן)

כפפות לייטקס/ כפפות עבודה ומגבונים לחים

פטיש קטן של אוטובוסים

פנס

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
WTF??? צריך אשכרה Hummer H1 כדי לסחוב את כל זה :lol: ...

תאמין לי, כשזה מגיע לאחסון דברים ברכב אני ממש כשרוני, הובלתי מזרון קווין סייז באיניפיניטי והמושבים לא מתקפלים, מכונת כביסה בדייהטסו סיריון, ואני תמיד מוצא מקום למלא את הרכבים שלי עד הסוף כשאני עובר דירה, מגיע למצב שאי אפשר לסובב את הראש, אבל עם הרשימה הנ"ל יש לי עוד הרבה מקום בתא המטען.

haters will hate

פורסם

נייר טואלט, סכין 3 אצבעות, ג'ינס, מכנס קצר, נעליי ספורט, נרגילה (בתוך תיק ואז בתוך שקית זבל - הריח הורג !).. וכל השאר רגיל

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ariel-ro - שאלו במפורש בתחילת השרשור על דברים שלא חייבים על פי חוק.

ברור שכולנו שומרי חוק :roll: ומחזיקים ברכב גלגל חלופי, מגבה, מפתח ברגים, משולש ואפוד זוהר.

אגב, את האפוד הזוהר יש להחזיק בתא הנוסעים ולא בבגאז'. אני שמתי את שלי באחד הכיסים שבאחורי המושבים הקדמיים.

אגב, יש לי בכיסים האלו גם שקיות הקאה, כשמישהו מאחור אומר משהו לגבי אופן הנהיגה אני מרגיע אותו שיש שקיות הקאה אם הוא צריך :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מים, תמיד, בערך 5 ליטר. כ"כ הרבה פעמים בירכתי על כך, וכך גם אחרים שקיבלו ממני בקבוק.

כובע.

מפות, כמובן (שונא GPS).

בחורף יש לי לפחות 2 מעילים :), לא כי קר לי, כי הרכב זה המקום הנכון לשמור בו מעילים (מה כבר אעשה עם מעיל בבית?).

זוג נעליים.

חולצה ספייר. לפעמים גם מכנסיים.

לדרמן (אגב, שימו לב לזה).

גפרורים.

שתיים-שלוש סיגריות.

פנס.

שטר של 100 ש"ח.

נייר טואלט.

מטען לסלולרי.

הרבה פעמים יש ספר.

ערכת קפה לא קבועה ברכב, אבל לא מעט שם.

משקפי שמש ספייר.

מסטיקים. מנטה. רק מנטה.

ככה אני מוכן לבלות ימים ארוכים מחוץ לבית, מה שקורה ה-ר-ב-ה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...