Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוצ"ש 7.62 ש"ח לליטר דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתדל להתסכל על הצד החיובי,אני מתענג על כל ליטר דלק. פתאום במחיר של 7.30 זה מרגיש הרבה יותר יקר ועסיסי.

Porsche 944 turbo

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עומרי - כן , אבל מחיר החבית הוא זה שאמור להשפיע , זאת עליית מס .

הממשלה מנסה להפוך כביכול למדינה ירוקה יותר , מהפחד שמדינות העולם יקנסו אותה ..

והיא חושבת שלהעלות מיסים זאת הדרך .

פשוט הורג אותי מי נמצא מאחורי ההגה בממשלה הזאת.

מילא הייתם נותנים לי לעבור לאופנוע , אבל גם את זה פסלו לי עם עליית הביטוחים .

לצערי עדיין עדיף לי להשאר עם הרכב.

שייתנו לי חלופה תחברותית , ואני אקח אותה .

לעיונך : גרף

ליאור

מאחורי ההגה בממשלה הזאת יש הנהגה אחראית ,הדלק ומחירו אלו לא נמצאות בראש סדר העדיפויות ,יש בעיות אחרות מאוד רציניות שאליהם צריך הנהגה אחראית ושקולה ,לא הדלק הוא הבעייה ,לצערי ,הלוואי וזאת היתה הבעייה ,אבל היא לא ...

פורסם

אמרתי בדיחה , תקבלו לפחות משהו מצחיק ..

http://www.youtube.com/watch?v=u14YJ5a980E&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ועוד אחד בקטנה :

http://www.youtube.com/watch?v=FwiuxXfl2o0&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שימו לב : (המחיר יורד ! )

למכירה נעלי (ריצה ) מיזונו wave rider 14 !

פורסם

מאחל לאותם טייקונים שמתעשרים על חשבון האזרח הקטן, ולאותם פוליטיקאים או לא מעניין אותי מי שגוזר קופון בסוף חודש על חשבון הזיעה שלי שישתמשו בכסף הזה לתרופות, להם ולבני משפחתם...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

התחלתי להשתמש בכרטיס ההנחה של הסטודנטים ועם הנחה של 33 אגורות, יוצא לי יותר זול למלא דלק בשירות מלא, מאשר בשירות העצמי - יחי האירוניה :) (לא ניתנת הנחה בשירות העצמי).

עכשיו, פה מתחילה הבעיה - אני לא אוהב למלא דלק בשירות המלא ופתאום העובדה שאני עצלן לא סותרת את הנאמר :).

אני לא סנוב, אבל, איכשהו, אני תמיד נופל על מתדלקים הזויים/מעצבנים או סתם מוזרים. בפעם האחרונה, המתדלק היה איש מבוגר ששאל אותי אם אני יודע מיהו ומה הכינוי שלו. בנוסף, הוא שאל אם אני רוצה לקנות מהעוגיות שהוא הכין.

האמת? אני כבר מעדיף לספוג את ההפרש הכספי.

פורסם
בפעם האחרונה, המתדלק היה איש מבוגר ששאל אותי אם אני יודע מיהו ומה הכינוי שלו. בנוסף, הוא שאל אם אני רוצה לקנות מהעוגיות שהוא הכין.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: תגיד, אתה בטוח שנכנסת לתחנת דלק?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המאבק על עליית מחירי הדלק התחיל בראשון לינואר 2011.

במשך הזמן שעבר מאז, נתקלנו באלפים רבים של אנשים שמחירי הדלק מקשים עליהם את החיים.

מתוך אותם אלפים רבים, רק מאות הגיעו להפגנה בת"א, ועשרות בלבד בכל שאר המחאות הרבות שאורגנו.

באופן אישי, אני כבר לא יכול לחכות שמחיר הדלק יחצה את קו ה 10 שקלים, כדי שכל אותם מתלוננים שלא

נקפו אצבע חוץ מלהתלונן, יסתכלו על עצמם טוב טוב בראי.

פורסם

קמתי מאוחר והקדמתם אותי עם הפרסום המתסכל הזה :x

שימו לב שמדובר בהעלאת מס (נוספת), ושיכול להיות שגם מחיר הדלק עצמו יעלה.

שאלתם מה יקרה בבחירות הבאות? הנה התשובה - עוד יותר מאותו הדבר...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מאחורי ההגה בממשלה הזאת יש הנהגה אחראית ,הדלק ומחירו אלו לא נמצאות בראש סדר העדיפויות ,יש בעיות אחרות מאוד רציניות שאליהם צריך הנהגה אחראית ושקולה ,לא הדלק הוא הבעייה ,לצערי ,הלוואי וזאת היתה הבעייה ,אבל היא לא ...

כל עוד אתה לא מגבה את המילים הללו ומתרגם אותן למספרים, הן נשארות מילים ריקות מתוכן ונשמעות כמו פרופגנדה ממשלתית.

להזכירך, בשנת 2010 הממשלתה גבתה 12.3 מילארד שקל עודפים מן הציבור. זה לא היה בתכנון התקציבי, זה לא היה למען כיסוי גרעון, כי גם כיסוי גרעון נכנס בתקציב, וזה לא היה למען רווחת האזרחים. זה היה בגלל חזירות ממשלתית.

אותם חזירים שכינסו ישיבה דחופה לפני שבועיים כדי שיעלו את שכרם.

אין לי בעייה עם מדיניות הממשלה כשזה נוגע לביטחון, אבל כשזה נוגע לרווחת הציבור, הם מתנהגים כבעלי מטעים ועבדים.

הסיבה שהם אינם מרגישים כי מקום מושבם בכנסת בסכנה זה בגלל שאנשים פשוט אדישים עם התנהגות גלותית קרי - קשה קשה, אבל יכול להיות יותר גרוע, אז בואו נחטוף עוד קצת מכות.

פורסם
את הבחירות הבאות יכריע סעיף הדיור ולא הדלק ,מי שיצליח לייצב את שוק הדיור יזכה בבחירות ,להערכתי יהיה זה הסופר טנקר.

אתה נאיבי. את הבחירות הבאות יקח זה שיבטיח להיכנס באמ-אמא של הערבים, לתקוף את הכור האיראני ולמחות כל זכר לחזבאללה, שהרי כל זב חוטם יודע שאלו האיומים הקיומיים של מדינת ישראל.

פערים חברתיים, נטל מיסים דרקוני ושאר קשיי היומיום הם בגדר כוח עליון, ואין מה לעשות נגדם.

והקטע הכי יפה: מי לדעתך יצביע לאותו מועמד? ניחשת נכון: כל אלה שהיום בוכים שאין להם עבודה/כסף/חיים/תרופות/אלוהים יודע מה.

עם מיוחד אנחנו: ככל שדופקים אותנו יותר, כך אנחנו מבקשים עוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חברים,

להתבכיין בפורום לא יעזור לאף אחד. עובדה יש כבר מלא שרשורים של התבכיינות.

מי שזה באמת מפריע לו שייצא ויעשה עם זה משהו. קיים מטה מאבק שמארגן אחלה דברים, פשוט הרוב מסתפקים בלפרוק עול בפורום או בפייסבוק.

אני הייתי נוכח בשיירה שיצאה מסינמה סיטי לכיוון משרד האוצר. ואני באמת לא מהנזקקים, פשוט רציתי להביע את מחאתי על מדיניות המיסוי ולנסות טיפה להשפיע, לעשות משהו שהוא ביכולתי - להרים את הראש קצת. הארגון היה למופת - פוסטרים, ליווי משטרתי, אפילו ציפי לבני נכחה וגם איזה כמה חברי כנסת. היה סיקור תקשורתי לא רע בכלל - לא יודע למה אבל אפילו הרכב שלי הגיע לעמוד הראשי של YNET לכמה שעות.

אבל מה, היו יותר רכבי משטרה מרכבים המשתתפים במחאה. באו כמה נהגי מוניות, אבל הם נשארו לאכול בסינמה סיטי כנראה.

40 עד 60 רכבים - בזה מסתכם ייצוג הציבור בארץ שמוכן לעשות משהו על מנת אפילו להראות לממשלה שהמיסים מפריעים לנו. 50 אנשים - נראה לכם שזה יזיז משהו אצל מישהו?

לעם הזה טוב מידי, כנראה. רובם מעדיפים לשבת על האגודל ולהוציא אותו מידי פעם כדי לכתוב WHAA WHAA או לעשות LIKE. ושהאחרים יעשו משהו, לי יש משהו חשוב באמת לעשות למען עצמי.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
חברים,

להתבכיין בפורום לא יעזור לאף אחד. עובדה יש כבר מלא שרשורים של התבכיינות.

מי שזה באמת מפריע לו שייצא ויעשה עם זה משהו. קיים מטה מאבק שמארגן אחלה דברים, פשוט הרוב מסתפקים בלפרוק עול בפורום או בפייסבוק.

אני הייתי נוכח בשיירה שיצאה מסינמה סיטי לכיוון משרד האוצר. ואני באמת לא מהנזקקים, פשוט רציתי להביע את מחאתי על מדיניות המיסוי ולנסות טיפה להשפיע, לעשות משהו שהוא ביכולתי - להרים את הראש קצת. הארגון היה למופת - פוסטרים, ליווי משטרתי, אפילו לימור ליבנת נכחה וגם איזה כמה חברי כנסת. היה סיקור תקשורתי לא רע בכלל - לא יודע למה אבל אפילו הרכב שלי הגיע לעמוד הראשי של YNET לכמה שעות.

אבל מה, היו יותר רכבי משטרה מרכבים המשתתפים במחאה. באו כמה נהגי מוניות, אבל הם נשארו לאכול בסינמה סיטי כנראה.

40 עד 60 רכבים - בזה מסתכם ייצוג הציבור בארץ שמוכן לעשות משהו על מנת אפילו להראות לממשלה שהמיסים מפריעים לנו. 50 אנשים - נראה לכם שזה יזיז משהו אצל מישהו?

לעם הזה טוב מידי, כנראה. רובם מעדיפים לשבת על האגודל ולהוציא אותו מידי פעם כדי לכתוב WHAA WHAA או לעשות LIKE. ושהאחרים יעשו משהו, לי יש משהו חשוב באמת לעשות למען עצמי.

יואב

+1000

• תוכן חדש...