Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוצ"ש 7.62 ש"ח לליטר דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדינה לא צריכה לגבות בלו על הדלק ואז זה ירד ל4-5 ש"ח לליטר מספיק להם להתפרנס מהמע"מ צריך לבקש לבטל את בלו ולא מענין כלום !לפחות עד שמחירי הדלק יחזרו להיות שפויים!

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המדינה לא צריכה לגבות בלו על הדלק ואז זה ירד ל4-5 ש"ח לליטר מספיק להם להתפרנס מהמע"מ צריך לבקש לבטל את בלו ולא מענין כלום !לפחות עד שמחירי הדלק יחזרו להיות שפויים!

על אותו משקל, המדינה גם לא צריכה לגבות מס הכנסה, ביטוח לאומי ומס בריאות..

רובן המוחלט של מדינות העולם גובות בלו על הדלק, חלק גבוה יותר וחלק גבוה פחות, זה מקור הכנסה מצויין למדינה וזהו מס שגבייתו מידית בעליל.

כפי שציינתי עשרות פעמים, הדרך היחידה להזיז כאן דברים מצוייה במגרש הפוליטי.

רק התארגנות משמעותית שתבאיר לפוליטיקאים שלנו שאם זה ימשך הם יאלצו למצוא להם עבודה אחרת, עשוייה להזיז משהו.

עד אז, כל שנותר לנו זה רק לקטר - ולשלם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש מגזרים שלמים שלא משתתפים בנטל המס (לא משלמים על הקרקע, ארנונה, עובדים בשחור וכו')

איך הם ישתתפו קצת בהכנסות ולא רק בהוצאות המדינה?

פורסם

אני לא יודע מה איתכם , אבל בשיא הרצינות אם יהיה אפשר לארגן חרם של תדלוק במשך כמה ימים טובים ולצאת עם זה לפועל גם בתוכנית של ערוץ 10 (שהשתתפה בנסיעה מסינמה סיטי למשרד האוצר - פרסמה וכו') אני יהיה העובד מספר 1 בנוגע לפרסום .

נהג צעיר שמשלם על הדלק של עצמו זה הדבר הכי כואב לכיס שיש בינתיים , תאמינו לי .

פורסם

הבעיה בארץ שיש ה שנקרא "אדישות רציונאלית".

כל אחד מחכה שהשני יעשה משהו וכמובן שבפועל לא קורה כלום. בארץ ממזמן כבר אנשים מתעסקים רק בפינה שלהם ולא בכלל.

אפשר לראות את זה בהמון תחומים וחבל שכך. וכמובן שחלק בלתי נמנע מזה נגרם עי "הפוליטיקאים" כגון מר ד"ר יובל שטייניץ - זה מה שקורה כאשר מרצה לפילוסופיה נבחר להיות שר האוצר, שיושב במגדל השן שלו.

כמו שפורסם שהייתה צמיחה של 8 אחוז במשק. אני לא מכיר הרבה אנשים שהרגישו על בשרם את הצמיחה הזאת...

מדינת עולם שלישי כבר אמרנו? :shock:

אברה קדברה

פורסם

אני אגיד לכם למה אנשים לא יוצאים לשיירות האלו של ההפגנות: 7.5 שקל לליטר + נסיעה ארוכה + במהירות של פקק..זה מלא כסף זה:lol:

אתם לא מתכוונים להפגין? אל תבכו בפורום.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אתה טועה .

אתה טועה .

מסכים איתך .

תוכל לפרט מהו אותו "משהו" שיש לעשותו ?

אתה יכול אולי לנמק עם טיעונים משכנעים מה שאתה אומר?

"אתה טועה" זו לא טענה כלשהי, אלא שלילה של מה שהאחר אומר בלי הסבר למה.

פורסם

הזהב היגיע ל1400 דולר ,זה נקרא שפוי ?

לכל עלייה יש סיבה ,בפורום של נהגים מציק הדלק .

בפורום בריאות ורפואה מציקים מחירי התרופות .

בפורום יצרני מצברים לרכב מציק מחיר העופרת .

ככה זה , עולם כמנהגו נוהג .

לכן אני חושב שטענות המתלוננים מנותקות ממציאות של משברון דלק ,אולי יחלוף אולי ישוב להאמיר .

דעתי ? הסוף לא קרוב .

פורסם

השם ירחם (והוא לא מרחם) שוב פעם אותו בכי ואותה התבכיינות. "עוד חוזר הניגון..." כמו שסחרוב שר. יצא לי לבקר חברים שבוע שעבר באנגליה. המטבע האנגלי הוא החזק ביותר היום בשוק המטבעות עם שער החליפין הגובה ביותר. אנגליה קיימת מעל ל 800 שנים. מדינת ישראל קיימת 63 שנים. אנגליה היא מדינה בעלת 60 מיליון תושבים, ישראל היא מדינה בקושי עם 7 מיליון פלוס תושבים.

המחיר לליטר בנזין נכון ליום שישי באנגליה היה בין 1.32 לבין 1.39 ליש"ט לליטר. שער החליפין נכון להיום הוא 5.66 שקל לכל ליש"ט. אתם מוזמנים לעשות את החשבון לבד.

דבר שני, המע"מ באנגליה עומד נכון לעכשיו על 20 אחוזים. המע"מ בישראל עומד על 16 אחוזים.

נכנסתי לסופר לקנות ירקות לסלט ופשוט נדהמתי. קילו עגבניות 11.30 ש"ח לקילו, מלפפונים עולים מעל לשני שקלים ליחידה, אבוקדו קרוב ל6 שקלים ליחידה והרשימה עוד ממשיכה.

אז בבקשה, דיי להתבכיין. אומנם המדינה שלנו היא לא המובילה מס אחת בעולם באיכות החיים אבל עדיין לא כל כך רע לחיות כאן איך שאנשים מתבכיינים כל הזמן.

אי אפשר שמדינה תספק שירותים סוציאלים וגם שמחיר הדלק יהיה נמוך. תבטלו את הביטוח הלאומי על כל הקיצבאות שלו, תהפכו את ענף הרפואה בישראל לפרטי ואז תקבלו מחירי דלק "שפויים" כמו באמריקה בדיוק.

22042011341.jpg

22042011333.jpg

22042011334.jpg

22042011335.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

המחיר לליטר בנזין נכון ליום שישי באנגליה היה בין 1.32 לבין 1.39 ליש"ט לליטר. שער החליפין נכון להיום הוא 5.66 שקל לכל ליש"ט. אתם מוזמנים לעשות את החשבון לבד.

קילו עגבניות 11.30 ש"ח לקילו, מלפפונים עולים מעל לשני שקלים ליחידה, אבוקדו קרוב ל6 שקלים...

ועכשיו, השווה את השכר הממוצע בממלכה לשכר הממוצע בישראל.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
השם ירחם (והוא לא מרחם) שוב פעם אותו בכי ואותה התבכיינות. "עוד חוזר הניגון..." כמו שסחרוב שר. יצא לי לבקר חברים שבוע שעבר באנגליה. המטבע האנגלי הוא החזק ביותר היום בשוק המטבעות עם שער החליפין הגובה ביותר. אנגליה קיימת מעל ל 800 שנים. מדינת ישראל קיימת 63 שנים. אנגליה היא מדינה בעלת 60 מיליון תושבים, ישראל היא מדינה בקושי עם 7 מיליון פלוס תושבים.

דבר שני, המע"מ באנגליה עומד נכון לעכשיו על 20 אחוזים. המע"מ בישראל עומד על 16 אחוזים.

נכנסתי לסופר לקנות ירקות לסלט ופשוט נדהמתי. קילו עגבניות 11.30 ש"ח לקילו, מלפפונים עולים מעל לשני שקלים ליחידה, אבוקדו קרוב ל6 שקלים ליחידה והרשימה עוד ממשיכה.

אז בבקשה, דיי להתבכיין. אומנם המדינה שלנו היא לא המובילה מס אחת בעולם באיכות החיים אבל עדיין לא כל כך רע לחיות כאן איך שאנשים מתבכיינים כל הזמן.

אי אפשר שמדינה תספק שירותים סוציאלים וגם שמחיר הדלק יהיה נמוך. תבטלו את הביטוח הלאומי על כל הקיצבאות שלו, תהפכו את ענף הרפואה בישראל לפרטי ואז תקבלו מחירי דלק "שפויים" כמו באמריקה בדיוק.

מס הבריאות ששכיר משלם בישראל מכסה את הביטוח הרפואי שמשלמים בארה"ב, בחצי מניכוי מס הבריאות שלי קונים ביטוח רפואי מלא בארה"ב. ועוד משהו, במשבר האחרון רוב העסקים נאלצו להצטמצם בשביל לשרוד, אנשים פרטיים התחילו לחפש חסכון של עשרות שקלים מתחת לפנס, ע"ע הבהלה למכוניות מיני, אבל תקציב הממשלהרק גדל, אתה יכול להמשיך להצטדק עד מחר, הרכיבה של ממשלת ישראל על אזרחיה במסים תשבור את גבם, ועם מחירי הנדל"ן, נהיה קשה מאוד להתקיים, מתישהו הדרך הזאת תפסיק לתפוס.

• תוכן חדש...