Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוצ"ש 7.62 ש"ח לליטר דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השם ירחם (והוא לא מרחם) שוב פעם אותו בכי ואותה התבכיינות. "עוד חוזר הניגון..." כמו שסחרוב שר. יצא לי לבקר חברים שבוע שעבר באנגליה. המטבע האנגלי הוא החזק ביותר היום בשוק המטבעות עם שער החליפין הגובה ביותר. אנגליה קיימת מעל ל 800 שנים. מדינת ישראל קיימת 63 שנים. אנגליה היא מדינה בעלת 60 מיליון תושבים, ישראל היא מדינה בקושי עם 7 מיליון פלוס תושבים.

המחיר לליטר בנזין נכון ליום שישי באנגליה היה בין 1.32 לבין 1.39 ליש"ט לליטר. שער החליפין נכון להיום הוא 5.66 שקל לכל ליש"ט. אתם מוזמנים לעשות את החשבון לבד.

דבר שני, המע"מ באנגליה עומד נכון לעכשיו על 20 אחוזים. המע"מ בישראל עומד על 16 אחוזים.

נכנסתי לסופר לקנות ירקות לסלט ופשוט נדהמתי. קילו עגבניות 11.30 ש"ח לקילו, מלפפונים עולים מעל לשני שקלים ליחידה, אבוקדו קרוב ל6 שקלים ליחידה והרשימה עוד ממשיכה.

אז בבקשה, דיי להתבכיין. אומנם המדינה שלנו היא לא המובילה מס אחת בעולם באיכות החיים אבל עדיין לא כל כך רע לחיות כאן איך שאנשים מתבכיינים כל הזמן.

אי אפשר שמדינה תספק שירותים סוציאלים וגם שמחיר הדלק יהיה נמוך. תבטלו את הביטוח הלאומי על כל הקיצבאות שלו, תהפכו את ענף הרפואה בישראל לפרטי ואז תקבלו מחירי דלק "שפויים" כמו באמריקה בדיוק.

חוץ מההבדל העצום בשכר שכבר הוזכר, אין ספק שזה מאוד חכם להשוות דווקא סחורה שהיא ייצור מקומי כאן אבל ייבוא שם. כל הכבוד.:mm_yeah:

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבון שעשיתי

נסיעה ברכב שצורך 7 קמ לליטר בעיר ,נסיעה לעבודה במרכז תא זולה מאוטובוס או מונית ,למעט טרדות חנייה .

מחוץ לעיר נסיעה עם שני אנשים זולה מהרכבת ,כאן קיים יתרון הרכב הפרטי בהגעה לקצוות המטרה .

נסיעה פעמיים ביום מתא לרמת השרום היא בזבוז זמן עצום ,כאן הנסיעה ברכב היא פי כמה יעילה יותר במחירים של היום .

נכון שלא לגבי כולם זה מתאים , מי שקונה רכב ונוסע 10 קמ ביום מפסיד הרבה כסף ,יתכן שמרוויח ים של זמן .

כרגע ,ההתנהלות בשטח מעידה ללא ספק שהמחירים אינם משפיעים ,יש מאות ואלפי כלי רכב שתיינים וחגיגת הטיולים בעיר נמשכת במלוא עוזה ,גם קנסות שמחולקים יום יום למשתמשי הנייד לא מונעים מחלק גדול להפסיק .

חבל להמשיך לחלום על ירידה עתידית ,המצב סביבנו הופך מסובך מאוד ,לאט אבל בטוח ,גם החשמל יעלה , מומלץ לעבור לקטנוע 125 דו גלגלי ,שם החיסכון הוא עצום גם אחרי קיזוז עלויות הביטוח וקיזוז עלויות ביטוח הרכב .

פורסם
השם ירחם (והוא לא מרחם) שוב פעם אותו בכי ואותה התבכיינות. "עוד חוזר הניגון..." כמו שסחרוב שר. יצא לי לבקר חברים שבוע שעבר באנגליה. המטבע האנגלי הוא החזק ביותר היום בשוק המטבעות עם שער החליפין הגובה ביותר. אנגליה קיימת מעל ל 800 שנים. מדינת ישראל קיימת 63 שנים. אנגליה היא מדינה בעלת 60 מיליון תושבים, ישראל היא מדינה בקושי עם 7 מיליון פלוס תושבים....

אי אפשר שמדינה תספק שירותים סוציאלים וגם שמחיר הדלק יהיה נמוך. תבטלו את הביטוח הלאומי על כל הקיצבאות שלו, תהפכו את ענף הרפואה בישראל לפרטי ואז תקבלו מחירי דלק "שפויים" כמו באמריקה בדיוק.

ראשית, מאין החוצפה להגדיר אותנו כבכיינים? אתה מסרב לקבל שיש אנשים שמחיר הדלק (ובעקבותיו עלייה של כל המוצרים במשק) מקשים עליהם את החיים והם נאלצים להצטמצם עוד ועוד. כנראה כהו עיניך.

שנית, אתה שוב משתמש בפרופגנדה הממשלתית השקרית של " או רווחה או דלק יקר".

כל עוד אתה לא מגבה (בפעם האלף בערך) את הטענות הללו במספרים, הטענות שלך ריקות מתוכן. לא מעניין אותי מחיר העגבניה בלונדון ולא מעניין אותי שגרת 10 שנים בארה"ב ולא הצלחת שם.

רוצה דוגמא לגניבה מהציבור? שמעת על העיר החרדית חריש? מסתבר שקיימת שם תשתית של ביוב חשמל ומים בעלות של 300 מיליון שקלים, רק מה, הטענה אותה מנסה משרד השיכון לקדם, התשתיות הקיימות מותאמותלבתים צמודי קרקע. משרד השיכון רוצה לשנות את התכנון הקיים, לצופף את העיר ולבנות בניה רוויה. כלומר התשתיות הקימות לא מתאימות לתכנון שלהם. הם יאלצו לחפור את התשתיות הקיימות החוצה ולהניח תשתיות חדשות ולזרוק מאות מיליוני שקלים מכיסו של משלם המיסים לפח.

על עיסקת הליסינג הכושלת של צה"ל שמעת? בגלל החלטה שגוייה להעביר את צי הרכב הצה"לי לליסינג, בוזבזו למעלה מחצי מילארד שקלים.

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Politics/Politics/Article,63537.aspx

אלה הן רק שתי דוגמאות מני רבות אחרות. אלה הם כספי הציבור משלם המיסים. הכסף שלי ושלך.

פורסם
מחיר הדלק יתייקר החל ממוצאי שבת בחצות בכ-3.11%. ליטר בנזין 95 אוקטן יעלה 7.62 שקלים (כולל מע"מ) בעמדת שירות עצמי, ו-7.75 שקלים במשאבת מתדלק.

http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/324392

ליום ההולדת שלי אני רוצה טנק דלק במתנה :bigcry::bigcry::bigcry:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ראשית, מאין החוצפה להגדיר אותנו כבכיינים? אתה מסרב לקבל שיש אנשים שמחיר הדלק (ובעקבותיו עלייה של כל המוצרים במשק) מקשים עליהם את החיים והם נאלצים להצטמצם עוד ועוד. כנראה כהו עיניך.

כל עוד אתה לא מגבה (בפעם האלף בערך) את הטענות הללו במספרים, הטענות שלך ריקות מתוכן. לא מעניין אותי מחיר העגבניה בלונדון ולא מעניין אותי שגרת 10 שנים בארה"ב ולא הצלחת שם.

רוצה דוגמא לגניבה מהציבור? שמעת על העיר החרדית חריש? מסתבר שקיימת שם תשתית של ביוב חשמל ומים בעלות של 300 מיליון שקלים, רק מה, הטענה אותה מנסה משרד השיכון לקדם, התשתיות הקיימות מותאמותלבתים צמודי קרקע. משרד השיכון רוצה לשנות את התכנון הקיים, לצופף את העיר ולבנות בניה רוויה. כלומר התשתיות הקימות לא מתאימות לתכנון שלהם. הם יאלצו לחפור את התשתיות הקיימות החוצה ולהניח תשתיות חדשות ולזרוק מאות מיליוני שקלים מכיסו של משלם המיסים לפח.

על עיסקת הליסינג הכושלת של צה"ל שמעת? בגלל החלטה שגוייה להעביר את צי הרכב הצה"לי לליסינג, בוזבזו למעלה מחצי מילארד שקלים.

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Politics/Politics/Article,63537.aspx

אלה הן רק שתי דוגמאות מני רבות אחרות. אלה הם כספי הציבור משלם המיסים. הכסף שלי ושלך.

קודם כל, זכותי המלאה להעביר ביקורת על קבוצה מסויימת כל עוד אני משתייך אלייה. כלומר, זכותי להעביר ביקורת על הישראלים מעצם היותי ישראלי.

לגבי השאר, שום שקר ושום נעליים. אתה רוצה רווחה ותנאים סוציאלים תשלם כסף. אתה רוצה להיות בלי כל הדברים הנ"ל ולשלם הרבה פחות בתחנת הדלק סע לאמריקה ותראה בעצמך. תראה לי מדינה אחת בעולם שהיא לא מדינת עולם שלישי שמספקת תנאים סוציאליים וקיצבאות למינהם שלא גובה מחיר על הדלק קרוב פחות או יותר למה שגובים בישראל. הנה, קדימה. אני מציב לך אתגר. תוכיח לי שבמדינות באירופה או יבשת אחרת שמספקות תנאים סוציאליים ושירותי רפואה והן לא חולבות את האזרח באמצעות הדלק.

כן צריך לעניין אותך מה מחיר העגבניות, הירקות והפירות. כי כאשר תצטרך להאכיל את המשפחה שלך בין הייתר תצטרך לעשות חישוב כמה עולה לך להכין ארוחה. אז נכון, כל תעשיית המזון המהיר יותר זולה בחו"ל מאשר ישראל. אבל הורים שבוחרים לתת לילדים שלהם לאכול גאנג פוד במקום אוכל איכותי פשוט ראויים לרחמים.

נראה כמה אוכל תמלא בעגלה בסופר ב 200 שקל בארץ וכמה תמלא ב 30 ליש"ט באנגליה. אני כבר עשיתי קניות שם ומזלי שאני לא גר שם וצריך לכלכל משפחה שלמה. בכלל, פירות וירקות באירופה זה פשוט מכה לכיס.

דבר נוסף, מאיפה לך לדעת באם הצלחתי או לא בחו"ל? האם שמעת פעם את המושג "כסף זה לא הכל בחיים"? שמעת על ציונות, פטריוטיות וכיוצא בזה? אולי עלה בדעתך שאני אוהב את המדינה שלי כל כך שאני מחפש גם את הדברים החיוביים שיש בה ולא מתבכיין כל הזמן כמה שלא טוב?

לא אמרתי שאין ליקויים ואין שחיתויות במדינה הזו. נהפוך הוא, אני מדגיש את זה מדי פעם בגבול הטעם הטוב. ישנם מגזרים מסויימים במדינה שפשוט מוצצים תקציבים ענקיים על חשבון מגזרים אחרים. זה לא סוד. זו אחת הסיבות מדוע מחיר הדלק הוא כמו שהוא בין הייתר.

דבר אחרון, קח את מדינת ישראל וקח את מדינת ניו גר'זי בארה"ב. שניהן כמעט אותו גודל. בג'רזי ישנם קרוב ל 8 מיליון תושבים ובישראל בערך 7 מיליון. בוא ביחד ונספור כמה אנשים ישנים בתוך קרטון ברחוב ואין להם מה לאכול שם ובוא נספור כאן. מה דעתך? איפה נמצא יותר הומלסים? כאן או בניו גר'זי? איך אתה מסביר את זה? הרי שם הדלק זול לא? הרי שם גן עדן והכסף צומח על העצים לא?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה מתעקש לשמור על טפשות ולמנוע מהעובדות לבלבל אותך, מעלים בפניך טענות על בזבוז אדיר בממשלה, על הפקרות בכספי המסים, שגבייתם היא ההצדקה היחידה שיש לבלו, ואתה עונה בזה שיש הומלסים בארה"ב, יופי של הצדקה.

פורסם

בפרוש בכיינים ,הרוב הממשיך לנסוע ולבזבז דלק הוא המעיד ללא צל של ספק שהעליות האחרונות אינן פוגעות ברוב הציבור .

האוצר וראש הממשלה מתנהלים בצורה מופתית ,כך גם הנגיד ,שבלעדיהם אולי היינו נסחפים לנחשול ששטף את ארצות הברית וכמה ממדינות אירופה .

פורסם
קודם כל, זכותי המלאה להעביר ביקורת על קבוצה מסויימת כל עוד אני משתייך אלייה. כלומר, זכותי להעביר ביקורת על הישראלים מעצם היותי ישראלי.

לגבי השאר, שום שקר ושום נעליים. אתה רוצה רווחה ותנאים סוציאלים תשלם כסף. אתה רוצה להיות בלי כל הדברים הנ"ל ולשלם הרבה פחות בתחנת הדלק סע לאמריקה ותראה בעצמך. תראה לי מדינה אחת בעולם שהיא לא מדינת עולם שלישי שמספקת תנאים סוציאליים וקיצבאות למינהם שלא גובה מחיר על הדלק קרוב פחות או יותר למה שגובים בישראל. הנה, קדימה. אני מציב לך אתגר. תוכיח לי שבמדינות באירופה או יבשת אחרת שמספקות תנאים סוציאליים ושירותי רפואה והן לא חולבות את האזרח באמצעות הדלק.

כן צריך לעניין אותך מה מחיר העגבניות, הירקות והפירות. כי כאשר תצטרך להאכיל את המשפחה שלך בין הייתר תצטרך לעשות חישוב כמה עולה לך להכין ארוחה. אז נכון, כל תעשיית המזון המהיר יותר זולה בחו"ל מאשר ישראל. אבל הורים שבוחרים לתת לילדים שלהם לאכול גאנג פוד במקום אוכל איכותי פשוט ראויים לרחמים.

נראה כמה אוכל תמלא בעגלה בסופר ב 200 שקל בארץ וכמה תמלא ב 30 ליש"ט באנגליה. אני כבר עשיתי קניות שם ומזלי שאני לא גר שם וצריך לכלכל משפחה שלמה. בכלל, פירות וירקות באירופה זה פשוט מכה לכיס.

דבר נוסף, מאיפה לך לדעת באם הצלחתי או לא בחו"ל? האם שמעת פעם את המושג "כסף זה לא הכל בחיים"? שמעת על ציונות, פטריוטיות וכיוצא בזה? אולי עלה בדעתך שאני אוהב את המדינה שלי כל כך שאני מחפש גם את הדברים החיוביים שיש בה ולא מתבכיין כל הזמן כמה שלא טוב?

לא אמרתי שאין ליקויים ואין שחיתויות במדינה הזו. נהפוך הוא, אני מדגיש את זה מדי פעם בגבול הטעם הטוב. ישנם מגזרים מסויימים במדינה שפשוט מוצצים תקציבים ענקיים על חשבון מגזרים אחרים. זה לא סוד. זו אחת הסיבות מדוע מחיר הדלק הוא כמו שהוא בין הייתר.

דבר אחרון, קח את מדינת ישראל וקח את מדינת ניו גר'זי בארה"ב. שניהן כמעט אותו גודל. בג'רזי ישנם קרוב ל 8 מיליון תושבים ובישראל בערך 7 מיליון. בוא ביחד ונספור כמה אנשים ישנים בתוך קרטון ברחוב ואין להם מה לאכול שם ובוא נספור כאן. מה דעתך? איפה נמצא יותר הומלסים? כאן או בניו גר'זי? איך אתה מסביר את זה? הרי שם הדלק זול לא? הרי שם גן עדן והכסף צומח על העצים לא?

קל מאוד להוכיח שמחיר הדלק נסבל ,אתה צודק בטענותיך ,לא רק תנאים סוציאלים ,אלא גם תנאי מחייה ובטחון למעלה מסבירים .

ארץ נהדרת ושפע כמו שלא היה כאן הרבה עשורים .

פורסם
אתה מתעקש לשמור על טפשות ולמנוע מהעובדות לבלבל אותך, מעלים בפניך טענות על בזבוז אדיר בממשלה, על הפקרות בכספי המסים, שגבייתם היא ההצדקה היחידה שיש לבלו, ואתה עונה בזה שיש הומלסים בארה"ב, יופי של הצדקה.

ומי אמר שהטענות מוצדקות ?

מעלים טענות ,נו טוב ,אז מעלים .

פורסם

במוצ"ש ישבור מחיר הדלק שיא חדש: 7.62 ש"ח לליטר בתדלוק עצמי, 7.75 בעמדת מתדלק.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061643,00.html

57% מהמחיר הולכים למיסים ומע"מ:

3.28 ש"ח מחיר הדלק + הוצאות שיווק ורווח של תחנות הדלק

4.34 ש"ח הולכים למדינה

טוב, גם אני נשברתי. ובשביל שההודעה הזאת תהיה שונה מהקודמות

בוא נקבע שכל מי שמגיב עליה אלו רק אנשים שמוכנים לצאת להפגנה בקרוב,

ולא כאלה שסתם מתמרמרים בפורום.

קדימה להתעורר

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לא פחות ולא יותר מאשר לבטל את בלו !

גם בלו גם מעמ וגם מחיר בשמיים , חברים אני בפנים תתחילו להתעורר ולהתעורר באמת סוף שנה הדלק יהיה 10 שקלים ואנחנו נשב ונשתוק!

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

בפנים אם זה לא ישבש לי את הלימודים .

( לכול אלו שמתכננים להגיע על זה שאני לא יוותר על לימודים - תחסכו )

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
בפנים אם זה לא ישבש לי את הלימודים .

( לכול אלו שמתכננים להגיע על זה שאני לא יוותר על לימודים - תחסכו )

אין מה למהר שבועיים שלוש לאחר מכן תבוא עוד עלייה .

אבל איש איש ושיקוליו .

• תוכן חדש...