Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוצ"ש 7.62 ש"ח לליטר דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרווח של תחנות הדלק ממחיר הדלק הוא קטן מאוד והן מעלות/מורידות מחירים בדר"כ בהתאם למחיר הנפט,המיסים הם הבעיה ולא המשפחות של אותם בעלי תאגידים.

איננו מאחל דבר לבעלי תחנות הדלק, אבל מתח הרווחים שלהם על ליטר הוא פשוט עצום, מתח הרווחים שלהם משקלל בהוצאות תפעול את חנויות הנוחות על מחירי הדלק וזה בושה וחרפה לועדה שקובעת את מחירי הדלקים.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

(נו טוב, הגיע הזמן שגם אני אשתתף באיזה דיון או שניים..)

שום הפגנה לא תעזור, גם כי ישראלים לא אוהבים להפגין. פשוט ככה. "שאני אפגין? שההוא יפגין בשבילי".

אבל בעיקר כי אין להן שום אפקט. פשוט ככה. ההורדה שהייתה לפני כמה חודשים היתה מהלך פופוליסטי וזול, פוליטיקאים לא עושים את אותו טריק פעמיים בטווח זמן כה קצר.

איך זה ייגמר? כמו שמישהו כבר אמר פה - המחיר יאמיר ויאמיר -עד שאנשים באמת יפסיקו לנסוע ברכב שלהם, ויתחילו להתנהל בחסכנות קיצונית, כזו שתביא לכך שמס הבלו ייצר הכנסה פחותה לממשלה מזו המצופה.

ורק שתדעו -אצלי בחברה כבר מתארגנים על קאר פול. זה לא היה עד עכשיו...

פורסם

אני דווקא שמח שהמחיר עולה, למען האמת אני מקווה שהוא יגיע ל 10-15 ש"ח לליטר.

כשזה יגיע לעלות כזו כל מוצרי היסוד יעלו ואז אולי הישראלים יזיזו את התחת שלהם ויפגינו לא מאחורי מקלדת ..

וכן, אני הייתי בהפגנה.

פורסם
למען האמת אני מקווה שהוא יגיע ל 10-15 ש"ח לליטר.

או,כמו שמאחלים בימי הולדת - עד 120? :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היום היה דיון מעניין בטלויזיה בערוץ 22 על הנושא.

שורה תחתונה,גם אם תחנות הדלק מרוויחות הרבה עדיין המדינה מרוויחה יותר ומהשוואה תשאר ככה עד שהמיסים יוקטנו משמעותית.

למדינה אין טעם לפקח על מחיר הדלק כמו שציינת שהוא מחושב גם לפי עלות אחזקה של חנויות הנוחות,כל זה מהסיבה הפשוטה שככל שמחיר הדלק עולה ככה המדינה מרוויחה יותר מס -אם זה צודק?אני חושב שכולם פה יגידו לך שלא.

שורה תחתונה הבעיה העיקרית היא הממשלה שלנו שגוזרת קופון אדיר במיסים עקיפים ולא רק בדלק,האוצר הלאומי שלנו יחסית גדול ומצבנו לא כל כך גרוע כמו שמספרים לנו,הגיע הזמן להחזיר לשכבה החלשה.

כל הפסקה הזו שרשמתי היא טובה ויפה אבל היא מסתכמת במשפט אחד שכנראה שיבינו רק בעוד הרבה זמן :

עד שהשכבה החלשה/ביניים (שמהר מאוד הופכת לחלשה) לא תדרוש בתקיפות ונחישות שיחזירו לה-אף ראש ממשלה לא יציע מיוזמתו!

פורסם

המצב הוא שמרביצים לנו ו אנחנו לא מגיבים כמו ילדי כפות הם ימשיכו לעלות את מחירי הדלק עד שלא נינקוט במשהו ו הבעיה היא שכולם רק מדברים על זה ו גם עם עושים איזה משהו קטן איזה קבוצה של מכניות נגיד 1000 זה לא יעזור להוריד את מחירי הדלק צריך להרגן איזה יום הפגנה כזה שאף אחד לא יסע כולל נהגי מוניות ואוטובוסים יומים שלוש ככה ו המחיר חוזר ל 6 שקל אנחנו המדינה הכי קטנה ו הכי יקרה ו עם לא נינקוט בשום צעד ו נמשיך רק לדבר אז ימשיכו לרדת אלינו

פורסם
היום היה דיון מעניין בטלויזיה בערוץ 22 על הנושא.

שורה תחתונה,גם אם תחנות הדלק מרוויחות הרבה עדיין המדינה מרוויחה יותר ומהשוואה תשאר ככה עד שהמיסים יוקטנו משמעותית.

למדינה אין טעם לפקח על מחיר הדלק כמו שציינת שהוא מחושב גם לפי עלות אחזקה של חנויות הנוחות,כל זה מהסיבה הפשוטה שככל שמחיר הדלק עולה ככה המדינה מרוויחה יותר מס -אם זה צודק?אני חושב שכולם פה יגידו לך שלא.

שורה תחתונה הבעיה העיקרית היא הממשלה שלנו שגוזרת קופון אדיר במיסים עקיפים ולא רק בדלק,האוצר הלאומי שלנו יחסית גדול ומצבנו לא כל כך גרוע כמו שמספרים לנו,הגיע הזמן להחזיר לשכבה החלשה.

כל הפסקה הזו שרשמתי היא טובה ויפה אבל היא מסתכמת במשפט אחד שכנראה שיבינו רק בעוד הרבה זמן :

עד שהשכבה החלשה/ביניים (שמהר מאוד הופכת לחלשה) לא תדרוש בתקיפות ונחישות שיחזירו לה-אף ראש ממשלה לא יציע מיוזמתו!

למרבה האירונייה, מדובר כאן בכדור שלג. השכבות החלשות שעליהן אתה מדבר הן אחת הגורמים הגדולים לנטל המיסים. הרבה מהמיסים הולכים לממן את הסובסידיות שנועדו לעזור בראש ובראשונה "לשכבות החלשות". כמה שזה קשה לאנשים לקבל חלק גדול מהשכבות החלשות אלה הם אנשים שעשו טעות מבחינת תיכנון המשפחה או שחיים ברמת חיים יותר ממה שהם מסוגלים להרשות לעצמם. חוץ מאלמנות, יתומים, עיוורים, נכים ב 100 אחוזים יש לבטל את קיצבאות ביטוח הלאומי. זה שיש אישה ששונאת בדם גברים ויולדת ילדים באמצעות בנק הזרע ואחר כך מגלה שזה קשה עד בלתי אפשרי לגדל ילדים ממשכורת אחת זה לא ממש דבר חכם. זה שזוגות מסויימים מביאים ילדים לעולם אך לעולם לא מתחתנים ובכל זאת חיים ביחד ובשיא החוצפה גובים קיצבאות מביטוח לאומי זה לא ממש חכם. זה שאליעזר מבני ברק, בית שמש, ירושליים, אשדוד ( נחשבות לערים עניות בעקבות אוכלוסיה חרדית דתית) וכיוצא בזה חושב שצריך להביא ילד לעולם כל פעם שעושים סקס זה גם לא דבר חכם. זה שיוסוף אבו חליל מאום אל פאחם מתחתן עם 3 נשים ומביא 15 ילדים לעולם וכולם מקבלים קיצבאות זה גם לא דבר חכם. המערכת נועדה לעזור לאנשים במצוקה שנפלה עליהם ככה פתאום כגון מוות חס וחלילה של בן זוג, חולי פתאומי, נכות, עיוורון וכיוצא בזה. זה שאנשים דופקים את המערכת כי אם אפשר לקבל כסף אז למה לא זה עצוב מאוד ולמרבה הצער מתבטא בכיס של אנשים אחרים.

אלה הם בין הייתר אחוז גבוה מאוד ממה שאתה קורא "שיכבה חלשה".

המצב הוא שמרביצים לנו ו אנחנו לא מגיבים כמו ילדי כפות הם ימשיכו לעלות את מחירי הדלק עד שלא נינקוט במשהו ו הבעיה היא שכולם רק מדברים על זה ו גם עם עושים איזה משהו קטן איזה קבוצה של מכניות נגיד 1000 זה לא יעזור להוריד את מחירי הדלק צריך להרגן איזה יום הפגנה כזה שאף אחד לא יסע כולל נהגי מוניות ואוטובוסים יומים שלוש ככה ו המחיר חוזר ל 6 שקל אנחנו המדינה הכי קטנה ו הכי יקרה ו עם לא נינקוט בשום צעד ו נמשיך רק לדבר אז ימשיכו לרדת אלינו

נכון מאוד, הרופאים ימשיכו לקבל משכורות עלובות (ביחס לשנים שהם השקיעו בכדי להפוך לרופאים), הנכים ומקבלי קיצבאות ביטוח הלאומי ימשיכו לטעון שמה שהם מקבלים זה בדיחה. המושחתים ימשיכו לקבל מעטפות.

כל עוד אתה חי במדינה שחרטה על דגלה להגביר את הילודה ולעזור לחלשים אל תתפלא שנטל המיסים הוא גבוה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אז בעצם אתה אומר שכל מי שחווה כל רגע קטן של חולשה או קושי, צריך להסתדר לבד וזהו?

אני מסכים עם הקטע של החרדים. הם יכולים לעבוד אבל מחליטים לא לעשות את זה, וכך גם חלק גדול של האוכלוסיה הערבית שלא רואה עוני כבעיה.

ואיך אתה מעז בכלל לתקוף את האנשים שלא מתחתנים?

איזו אמת מידה מוסרית אתה מנסה לתת לאנשים? אז מה אם אני לא רוצה להתחתן אבל כן רוצה ילדים?

מי אתה שתגיד לי שזה לא בסדר מבחינה מוסרית?

מה גם שיש פה מוסדות (הרבנות) שלא מאפשרת לאנשים מסוימים להתחתן.

ואמהות חד הוריות? באמת? זו האוכלוסיה שאתה רוצה לתקוף?

כן, יש כאלו שהן לא אחראיות, אבל לבוא ולקרוא להן "שונאות גברים בדם" זה פשוט מגעיל.

אתה לא חושב שיש שם חלק עצום של נשים שפשוט התגרשו\נפרדו מהגבר שאיתו רצו להקים משפחה ואז הוא נעלם?

נטל הבריאות? ככל שהממשלה מתערבת יותר, ככה זה טוב יותר לכולנו, כי אתה יכול להיות בטוח שהנטל שנופל על כולנו הוא די קטן.

תראה מה קרה בארה"ב.

הם החליטו "כל אחד למען עצמו" וכל מערכת הבריאות שלהם קרסה.

אנשים התחילו לקחת הלוואות כמו מטורפים כדי לשלם על בריאות (כי אין ביטוח בריאות חובה) ואז לא יכולים לעמוד בזה.

זה אחד הדברים שתרם לקריסת המערכת הבנקאית האמריקאית, וכתוצאה, גם האירופית.

עלינו זה לא כל כך השפיע כי הכלכלה שלנו חזקה בצורה ממש יוצאת דופן (או שאנחנו מול בועה שהולכת להתפוצץ) אבל בעיקרון זה מה שקורה כשנוקטים בגישה של "שכולם יילכו לחפש, אני לבד במערכה".

אם אתה מחפש מקומות לקצץ, מה דעתך על מערכת הביטחון?

לגעת בתקציבים של הבריאות או של החינוך זה פשע (לא פחות מזה מבחינתי) זה זה הבסיס לחברה צודקת ומתפתחת.

גם אותי המיסים חונקים (דרגת מס שלישית) אבל אני עדיין אנושי ומוכן להקריב טיפה בשביל לחיות בחברה יותר צודקת.

פורסם
אז בעצם אתה אומר שכל מי שחווה כל רגע קטן של חולשה או קושי, צריך להסתדר לבד וזהו?

אני מסכים עם הקטע של החרדים. הם יכולים לעבוד אבל מחליטים לא לעשות את זה, וכך גם חלק גדול של האוכלוסיה הערבית שלא רואה עוני כבעיה.

איזו אמת מידה מוסרית אתה מנסה לתת לאנשים? אז מה אם אני לא רוצה להתחתן אבל כן רוצה ילדים?

כן, יש כאלו שהן לא אחראיות, אבל לבוא ולקרוא להן "שונאות גברים בדם" זה פשוט מגעיל.

אתה לא חושב שיש שם חלק עצום של נשים שפשוט התגרשו\נפרדו מהגבר שאיתו רצו להקים משפחה ואז הוא נעלם?

נטל הבריאות? ככל שהממשלה מתערבת יותר, ככה זה טוב יותר לכולנו, כי אתה יכול להיות בטוח שהנטל שנופל על כולנו הוא די קטן.

תראה מה קרה בארה"ב.

אנשים התחילו לקחת הלוואות כמו מטורפים כדי לשלם על בריאות (כי אין ביטוח בריאות חובה) ואז לא יכולים לעמוד בזה.

עלינו זה לא כל כך השפיע כי הכלכלה שלנו חזקה בצורה ממש יוצאת דופן (או שאנחנו מול בועה שהולכת להתפוצץ) אבל בעיקרון זה מה שקורה כשנוקטים בגישה של "שכולם יילכו לחפש, אני לבד במערכה".

לגעת בתקציבים של הבריאות או של החינוך זה פשע (לא פחות מזה מבחינתי) זה זה הבסיס לחברה צודקת ומתפתחת.

גם אותי המיסים חונקים (דרגת מס שלישית) אבל אני עדיין אנושי ומוכן להקריב טיפה בשביל לחיות בחברה יותר צודקת.

כנראה שדבריי לא הובנו בצורה הנכונה אז תן לי להבהיר כמה נקודות.

אין לי שום בעייה שאנשים יתחתנו, לא יתחתנו או מצידי שיתחתנו עם כומר ורבי ביחד ושמביאים ילדים לעולם וחיים באושר ואושר זו לא הנקודה ולא הבעייה.

הבעייה היא עם אנשים שלא נשואים ומנהלים חיים כזוג לכל דבר ומגדלים ילדים אבל מצהירים בביטוח לאומי שהאישה היא חד הורית על מנת לקבל קיצבאות, הטבות ותמיכה של חד הורית. אז אם לא שמעת על הטריק הזה אז הוא קיים. זה דפיקה של המערכת שבאה לעזור לאלה שבאמת ובתמים נפלו למצב הזה לא מרצונן.

לגבי כל השאר אתה רק מחזק את טענתי. זה מה שאני בדיוק רושם ואנשים מסרבים להבין. במיוחד לגבי מערכת הבריאות והחינוך שבמידה והן יהפכו לפרטיות אנשים יסבלו יותר וישלמו הרבה יותר מעבר לתוספת שהם משלמים בדלק.

אין לי שום בעייה לחיות בחברה שעוזרת לאלה שבאמת צריכים עזרה. לאלה שבמצב קבוע שצריכים עזרה כמו נכים, עיוורים, חירשים, אלמנות, יתומים וכיוצא בזה. בשביל זה הומצא הביטוח הלאומי.

הבעייה היא עם כל האוכלי חינם שמנצלים את המערכת רק כי אפשר.

כל טוב ושבוע טוב לכולנו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הבעייה היא עם אנשים שלא נשואים ומנהלים חיים כזוג לכל דבר ומגדלים ילדים אבל מצהירים בביטוח לאומי שהאישה היא חד הורית על מנת לקבל קיצבאות, הטבות ותמיכה של חד הורית. אז אם לא שמעת על הטריק הזה אז הוא קיים. זה דפיקה של המערכת שבאה לעזור לאלה שבאמת ובתמים נפלו למצב הזה לא מרצונן.

הבעייה שמבחינת מיסים דופקים את כל מי שאפשר לדפוק כל כך חזק מכל כיוון אפשרי ובלתי אפשרי שאנשים מנסים לשרוד. לאור המצב אני רואה את זה בתור דבר לגיטימי ומבורך. לא בגלל האנשים האלה אתה משלם מיסים כל כך גבוהים.

עכשיו למשל כאשר מחיר חבית הנפט נמוך יותר ממה שהיה פעם, אנחנו משלמים על כל ליטר של דלק הרבה יותר. למה? כי הם יכולים לגבות את המס מאיתנו.

השלטון רוצה שנשלם נטל מיסים כזה כמו במדינות היקרות ביותר. אם דלק יותר יקר באירופה אז משווים עם אירופה, אם משהו יותר יקר במדינה אחרת, אז משווים עם אותה מדינה. רק שכחו להשוות את המשכורת.

הבעייה שכחבילה יחסית של מיסים שאנחנו משלמים ומה מקבלים מהמדינה, יוצא שאנחנו במצב גרוע מאוד לאומת הרבה מדינות מתקדמות. כמה שנים צריך לעבוד כדי לקנות רכב? ודירה (האם בן תמותה עובד רגיל יכול לממן היום דירה שעולה מיליון שקל)? איך אפשר לצבור כסף לדירה למשל עם מיסים ומחירים כאלה? פשוט אין ערך לכסף ועבודה. הכסף שאנשים מרוויחים אי אפשר לקנות בו כלום. מי שהצליח לצבור בשנים עברו יכול להרשות לעצמו לקנות בית. אבל להתחיל חיים חדשים זה כימעט בלתי אפשרי.

מחירי הדלק גרועים מאוד ותחבורה הציבורית אפשר אי אפשר להשוות עם מדינות מפותחות, אלא יותר בכיוון של הודו, בוליביה וכד'. משטרה לא מסוגלת להגן על אזרחיה ועוד הרבה מאוד.

מיילא כל זה. אבל מסתבר שגם זה לא מספיק. אנחנו משלמים מיסים ובכך גם מתחזקים שירותיים חשאיים שמחסלים את האזרחים ומממנים פיתוח של נשק DEW שבסופו של דבר משמש נגדינו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני תכף רץ לישון ולחלום על 5 שקל לליטר :( לא חושב שזה יקרה במציאות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש בקדימה מספר אנשים שיושבים על YNET ומוציאים כותרות לפי הנושא החם שכרגע מככב.

מישהו זוכר את הכנס למען האמנים המזרחיים שרצתה רונית תירוש לעשות אחרי ההתבטאות של יהורם גאון? אז זה בערך אותו דבר.

פורסם
המצב הוא שמרביצים לנו ו אנחנו לא מגיבים כמו ילדי כפות הם ימשיכו לעלות את מחירי הדלק עד שלא נינקוט במשהו ו הבעיה היא שכולם רק מדברים על זה ו

הבעיה היא שאף אחד לא מוכן להפסיד יום עבודה ולהשבית לעזאזל את המשק ואת כל המדינה עד שיהיה כאן מיסוי הגיוני, באמת שאני לא מבין איך אף איגוד מוניות/חברה שמחזיקה משאיות/חברות אוטובוסים לא קמה ומקימה קול זעקה ?

בכל מדינה מתוקנת היינו בשיאה של מרי אזרחי נגד הממשלה.

אני לא אומר שנזרוק אותו למים העמוקים ונגיד לו שבור את הראש, אבל ברגע שהישראלי מגיע לבאר (מתחיל לקבל קצבה) הוא רואה בזה מקור בלתי נדלה של כסף בחינם!

אני מגיע ממשפחה דתית שחלק לא מבוטל ממנה נמצא בישיבות ובאמת שהגיע הזמן לסגור את הברז, לא הגיוני שפלוני יחליט שלא באלו לעבוד וישב כל היום באיזה בית מדרש והוא יודע ב1 לחודש יש כסף מאלוהים (משלמי המיסים כמובן) שנכנס לו לחשבון. כנל כל הכפרים הערבים שלעזאזל עם מס הכנסה שלא מעז ללכת ולגבות את המגיע לו, אבל לדרוש מאיתנו ביטוח לאומי, הם יודעיםן גם יודעים אחרת תקום קול זעקה של השמאל על גזענות ועל אפליה למה הם לא זכאים לזכויות כשהם לא ממלאים את חובותיהם.

1. יש אמהות חד הוריות, שזה קרה עקב גירושין/לא עלינו מקרה מוות, זה מקרה אחד, אבל אישה שמחליטה שבא לה ילד מצידי יכולה ללדת 20 ילדים גם, אבל לא חשבוני או על חשבון האחרים כאן, גם ככה המיסוי כאן מטורף כמעט בכל תחום והמחירים הופכים אוטוטו להיות חסרי פרופורציה ביחס למשכורות

2. אותי לימדו שלחיות על חשבון האחר זה מצב לא תקין, מוסרי ? בטח ובטח שלא ! רוצה ילד ? קיבלת את מה שרצית ? תהני מהזכות הזו שיש בנק הזרע, ולא מהברז הבלתי נדלה של משלם המיסים (ביטוח לאומי)

3. רוצה חתונה יהודית תתגייר, רוצה חתונה מוסלמית תתאסלם, וכן הלאה... אני לא מבין איפה הבעיה כאן? אדם שאינו יהודי לא יכול לקיים חתונה זו, על נושא הממזר לא אתייחס כי זה באמת עצוב אבל שוב רוצה חתונה יהודית עם רב ? יש חוקים ויש תקנות.

הבעיה עם הצבא שהוא לא פחות מושחת מכל מערכת ממשלתית אחרת, שיררתי בבאקום, אחד הבסיסים עם התקציבים היותר גדולים שיש ולראות בעיינך איך הכסף שאתה רואה שאבא שלך מזיע עבורו (מס הכנסה) נשרף/נזרק לפח ולאף אחד לא אכפת זה באמת עצוב.

תראה מה קרה בארה"ב.

אפשר להתחיל לחלום על 5 שקלים לליטר דלק? קדימה בהצעת חוק להגבלת רכיב המס בדלק ל-30%

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-634d3636494bf21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

מה אומרים?

בדיחה שלא מצחיקה אף אחד, זה לא שבאמת יתנו לזה לקרות כן ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...