Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוצ"ש 7.62 ש"ח לליטר דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם לא מבינים שאנחנו - הפורום מיעוט, מעט מן האזרחים יפעלו כנגד העלייה ע"י מעשים/הפגנות.

לרוב האזרחים לא ממש מזיז(אבל ימשיכו להתלונן כי זה חלק מהתרבות שלנו להתלונן) כל עוד סוגרים את החודש ימשיכו לנסוע ולתדלק, אולי כשדלק יגיע ל-13 שקל לליטר הם יתעוררו. אולי.

זה נכון

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנחנו צריכים לעשות מהפכה, ממש כמו סוריה ומצרים. רק שאנחנו גייז...

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אתם יודעים מה הקטע הכי מדהים בכל הסיפור שמוכיח עד כמה השקר גדול? הנה לכם:

לפני כשנתיים ייצרתי בעצמי ביודיזל לי ולחברים. ייצרתי אותו משמן משומש ולא משמן חדש ולא פגעתי באף יבול ולא גזלתי גידולי תירס מחסרי כל...

לאחר תקופה קצרה החלטתי לפתוח מפעל קטנטן לייצור כדי שגם אחרים ייהנו קצת כמוני ממחיר מוזל של דלק (וכמובן כדי להרויח בדרך כמה שקלים..ככה כולם יוצאים נשכרים). אז עוד לא הכירו ברשות המסים בביו-דיזל כדלק ולא היה מס בלו עם הגדרה שמתאימה. יצרתי קשר עם המפקחת הארצית של מס הבלו כדי לברר מה עושים בעניין.

היא הבטיחה לי חגיגית שבקרוב הנושא יוסדר ויהיה פטור או לפחות הנחה משמעותית במס הבלו על סוג הדלק הנ"ל..כי המדינה רוצה להיות ירוקה...

אחרי כמה חודשים תנחשו מה קרה?

http://www.sponser.co.il/Article.aspx?ArticleId=4607

כמובן שאני ויתרתי על הרעיון ואפילו הפסקתי לייצר בשביל עצמי.

איך אומרים אצלנו? - כיף פה.

לכל המגינים על פעולות הממשלה - תתעוררו, שטיפת המוח שעברתם ואתם עדיין עוברים היא פשוט פשע. כשמחיר חבית נפט הגיע ל 150$, העלו לנו את מחיר הדלק בתואנה אמיתית, אבל מאז מחיר החבית ירד ומחיר הדלק שלנו בארץ ממשיך לעלות, אמרו כבר שהישגי התלמידים בארץ במתמטיקה ירדו, אבל עד כדי כך??

איפה ביבי שיסביר לי בדיוק מאיזו סיבה ממשיכים להעלות את המס??? כדי שאישתו תוכל לטוס לחו"ל על חשבוננו?

ואל תדברו איתי על מחיר העגבניות באנגליה - מה המשכורת הממוצעת של עובד שם?

כן אנחנו חבורה של בכיינים שלא מסוגלים/לא רוצים לעזור לעצמנו. אפילו הערבים - ה'אויבים שלנו' יותר טובים מאיתנו.

אני מדבר על זה כל יום עם אנשים ומדהים אותי כמה שהם לא מוכנים להזיז את התחת בשביל לעזור לעצמם אבל ממשיכים לבכות כמה קשה להם!!

לא מבין איך שרדנו 5000 שנה, אולי באמת יש מישהו למעלה ששומר עלינו, אולי בתור בדיחה פרטית...

טוב, אני צריך ללכת, הגיע חשבון המים..:?

בריאות לכולם!

פורסם

כולם פה מקטרים אבל כשהרימו הפגנה, מי פה הלך והפגין ? נכון אף אחד (ספק אם יש כאן 2 צדיקים )

מי כאן מוכן להפסיד ימי עבודה בשביל להפגין ? אף אחד

מי כאן מוכן להרים קול זעקה (קרי הפגנה/מחאה אמיתית ולא חתימה אינטרנטית) ? נכון תשובה נכונה, אף אחד!

תמשיכו לקטר ואל תשכחו לתדלק לפני 12 בלילה של מוצש כדי שנדפוק את המדינה ב20 אג' לליטר בתדלוק הקרוב :?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אתה שוב מעלה את נושא הבריאות, למרות שמס הבריאות הוא מס נפרד, ולרוב הוא עולה על מחיר ביטוח בריאות בארה"ב, לא שלדבר על ביטוחים פרטיים שהם בגדר הכרחיים עם הכיסוי הניתן.

השוואה צריכה להיעשות באופן כולל או לא להיעשות בכלל, במדינות עם מדיניות רווחה מתקדמת נותנים תחליף ראוי לבלו, ובכלל תמורה עדיפה לאגרה, את זה אתה לנוחותך הופך לשולי, לא כיף לי לנסוע 45 דקות לעבודה, זה כמעט הכרחי כשהחלופה היא יותר משעתיים בתחבורה ציבורית שכוללת שלושה קווים שונים.

מה שממשלת ישראל מכריחה את האזרחים לעשות הוא בדיוק מה שהיא נכשלת קשות לעשות, להצטמצם ולהתייעל, ולאזרחים מתחיל להיגמר מאיפה להצטמצם, כשהם צריכים להתמודד עם נדל"ן גואה ומוצרי יסוד שמתייקרים.

אני ורבים יכולים בהחלט להוריד מרמת חיינו לשלם את המס, אבל כשהממשלה רק מעלה תקציבים וסקנדלים על בזבוזים ןחריגות שכר הן פינה קבועה ועבה בדו"ח המבקר, הפתרון מפסיק להיות לשלם בשקט, אלא להחרים.

סליחה ידידי אך חושש אני שיש טעות בידך. אדם רווק ישלם בדרך כלל בין 400 ל 500 דולר בחודש עבור ביטוח בריאות ומשפחה של 3 נפשות משלמת כ 1100 דולר בחודש. אף עובד שכיר בארץ לא משלם ביטוח בריאות בכאלה סכומים ואם כן אז סימן שיש לו משכורת מנופחת ולכן מסכן הוא בטוח לא. נכון להיום, אדם בישראל מובטל שלא עובד ולא לומד ולא זכאי לדמי אבטלה משלם סכום של 154 שקלים לביטוח הלאומי( אני יודע כי הייתי כאן במצב כזה). התשלום הזה כולל בין הייתר זכויות בביטוח הלאומי וטיפול רפואי כולל אישפוז ותרופות במקרה הצורך. תראה לי אדם מובטל בארה"ב שמקבל כאלה זכויות בעבור קרוב ל 50 דולר בחודש, בחיים לא.

בקיצור, בלי לחפור יותר מדיי, זה הכל של עניין של תן וקח. כאן מזמברים אותנו עם מחירי דלק כמו שאר אירופה אבל מחירי האוכל ושירותי הבריאות הם שפויים והוגנים. באמריקה הכל יכולה מוכרים לך גלון בנזין ב 3.50 דולר אבל קורעים לך את הצורה כל חודש ביו 500 ל 1100 ואפילו יותר על ביטוחי בריאות. שלא נדבר על מחירי האוכל הבסיסיים שהם בשמיים. בקיצור אותה גברת בשינוי אדרת. פשוט תבחר מה יותר נוח לך לשלם יותר. זה הכל.

אני יודע את זה טוב טוב. שילמתי כאלה סכומים כמו טאטאלה כל חודש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שכחת משהו קטן. ארה"ב שוקעת בגירעון, אצלנו היה בשנה אחרונה עודף מיסים 12 מיליארד שבטח חולקו כדיבידנד בין החבר'ה בממשלה ועדיין ממשיכים לעלות את המיסים.

פורסם

מעניין שעדיין לא מייצרים דלק מhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A6%D7%9C%D7%99_%D7%A9%D7%9E%D7%9F

בזמנו דובר על עלות של כ 50$ לחבית.

האמת העצובה היא שהכסף מאבד ערך, ההצמדות לא אמיתיות וסלי המדד הם תחליפיים, כך שהדלק והמזון, דיור הופכים למטבע אמיתי. ואז המחיר עולה יחסית לכסף, על חשבון איכות החיים שלנו, בישראל יש גם אוצר תאוותן ושליש מהחברה לא יצרני...

אם ב5.56 לא יצאנו לרחובות, ב7.62 ננבח והשיירה תמשיך לעבור, וב9 מ"מ - סליחה ש"ח אולי משהו יחלחל לתודעה.

למישהו יש אולי קורקינט חשמלי?

פורסם

אני ממליץ לא לעשות כלום! כדי שתישארו עוד כמה שעות בעבודה כדי לממן את הדלק לשם וחזרה במקום להפגין! ככה הדלק יגיע ל-10 ש"ח לליטר אז יורידו לכם ל-9 ותהיו מרוצים! הורדתם שקל שלם!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

בוקר טוב,

בחדשות הבוקר בערוץ 2 , דיברו על הפגנה/נסיעת מחאה שתצא ביום ראשון בבוקר מצומת גלילות לכיוון חיפה לבתי הזיקוק.

אבל בנתיים אין לי פרטים לגבי השעה או מקומות ריכוז נוספים.

אביב8)

פורסם

גם אם הייתי חושב לעבוד לתחבורה ציבורית, זה בלתי אפשרי.

ליד הבית שלי האוטובוסים עובדים עד 13:00, וגם לפני זה יש אוטובוס רק פעם בשעה.

ושכחו מללכת ברגל לתחנה אחרת. הכי קרובה נמצאת חצי קילומטר ממני, עם העליות של חיפה.

פורסם
כולם פה מקטרים אבל כשהרימו הפגנה, מי פה הלך והפגין ? נכון אף אחד (ספק אם יש כאן 2 צדיקים )

מבין כל הכותבים בקארספורום, יש לפחות שני צדיקים שהיו בהפגנה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ניסיתי באמת שניסיתי לקרוא את השרשור עד סופו

אבל -מנוע יפני או japaneese engine אם תרצו קטע אותי מהר מאוד.

אני רק רוצה לומר לך תודה רבה שאתה מאחל לי להשתמש בכסף שאתה מזיע עליו לתרופות.

ואם עוד לא הבנת אז כן אני מקורב לאותם בעלים של תחנות דלק שאתה מאחל להם מוות מייסר ,אם עוד לא הבנת אני משלם על הדלק וגם אני סובל ממנו ומכל שאר שלל המיסים והבעיות במדינה שלנו ואם עוד לא הבנת הבעיה לי לא אותם אנשי עסקים שבעלים של חברות ותאגידים או אולי לא כולם.

הרווח של תחנות הדלק ממחיר הדלק הוא קטן מאוד והן מעלות/מורידות מחירים בדר"כ בהתאם למחיר הנפט,המיסים הם הבעיה ולא המשפחות של אותם בעלי תאגידים.

אני בן 23 ועם כל הכבוד למשפחה שלי אני חי בכוחות עצמי ושומר עליהם כמשפחה וחברים ולא מבקש או לוקח כלום,אני מוצא את עצמי מתקשה גם כן לנהל כלכלה נכונה ,אבל כל זה לא מונע מאנשים חסרי הבנה בסיסית כמוך לאחל לי לרכוש תרופות (שאגב רכשתי מספיק מהם לשתי הורי זכרונם לברכה).

אנא ממכם תהיו תרבותיים וגם אם אתם צודקים במקור הבעיה השתדלו להמנע מביטויים כאלו ואחרים שעלולים לפגוע גם באנשים שלא קשורים ,אתם בפורמט ציבורי פתוח ואתם אפעם לא יודעים מי קורא את מה שרשמתם ואיך זה משפיע עליו.

בלב תאחל לי ולמי שתרצה כל שתחפוץ בין אם אתה צודק או לא,מחנך אני לא אבל בהחלט אחד שנפגע.

• תוכן חדש...