Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוצ"ש 7.62 ש"ח לליטר דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ליטר דלק יעלה 5 ש"ח לא תוכלו לנסוע לשום מקום, כי כולם ייסעו 8)

ובנסוף תשלמו את המס הזה במקום אחר.

יש לי בשביל קדימה הצעה יותר טובה: חוק לביטול מס ההכנסה! אני בטוח שבסקרים 90 אחוז יהיו בעד.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם ליטר דלק יעלה 5 ש"ח לא תוכלו לנסוע לשום מקום, כי כולם ייסעו 8)

ובנסוף תשלמו את המס הזה במקום אחר.

יש לי בשביל קדימה הצעה יותר טובה: חוק לביטול מס ההכנסה! אני בטוח שבסקרים 90 אחוז יהיו בעד.

קשה לי להאמין שאפילו קיים אחוז אחד מהאוכלוסיה שממש השבית את הרכב שלו בגלל מחירי הדלק.

פורסם
קשה לי להאמין שאפילו קיים אחוז אחד מהאוכלוסיה שממש השבית את הרכב שלו בגלל מחירי הדלק.

עובדה שחברות הדלק מדווחות על ירידה ביקושים למרות שמשנה שעברה התווספו לכבישי ישראל המון מכוניות.

פורסם
אפשר להתחיל לחלום על 5 שקלים לליטר דלק? קדימה בהצעת חוק להגבלת רכיב המס בדלק ל-30%

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-634d3636494bf21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

מה אומרים?

לדעתי זאת הצעה פופוליסטית וטיפשית. הרי במקרה (הלא סביר, אני מסכים) שמחיר חבית נפט ירד מחר ל30$ תהיה הוזלה גם של החבית עצמה וגם של המיסים כך שאמנם נשלם מאוד בזול אבל אפשר להגיד אפילו "יותר מדי בזול". כלומר כשמחיר הדלק עצמו יהיה נמוך נשלם גם מעט מיסים, וכשהמיחר גבוה נשלם הרבה מיסים. איפה ההגיון?

לדעתי הפתרון צריך להיות בדיוק הפוך - הצעת החוק צריכה לקבוע "מחיר מקסימום" לליטר אוקטן 95. נניח (סתם לדוגמה) 6.5 או 7 שקלים. כל עוד המחיר שיוצא מתוך הנוסחה הנוכחית הוא פחות ממחיר המקסימום - דיינו, אבל ברגע שהמחיר יגיע למקסימום יתבצע "חיתוך" מלאכותי של המיסים כך שהמחיר שנשלם בתחנה יהיה בדיוק המקסימום ולא יותר מכך. הצעה כזאת תקל על כולנו ולא תיצור מצבים מגוחכים של תקופה אחת עם מחיר שבא לך לצחוק ותקופה אחרת עם מחיר שבא לך לבכות...

דרך אגב, ההצעה הזאת תאפשר לאנשים לעשות תכנונים לתקציב שלהם לאורך זמן (כי מחיר הדלק לא יהיה עוד נעלם), וכמו שביבי ושטייניץ יודעים טוב מאוד ביטחון כלכלי זה אחד המרכיבים החשובים ביותר לצמיחה.

פורסם

1. יש אמהות חד הוריות, שזה קרה עקב גירושין/לא עלינו מקרה מוות, זה מקרה אחד, אבל אישה שמחליטה שבא לה ילד מצידי יכולה ללדת 20 ילדים גם, אבל לא חשבוני או על חשבון האחרים כאן, אני לא מתווכח. תמיד היו ותמיד יהיו פוסטמות. גם ככה המיסוי כאן מטורף כמעט בכל תחום והמחירים הופכים אוטוטו להיות חסרי פרופורציה ביחס למשכורות

2. אותי לימדו שלחיות על חשבון האחר זה מצב לא תקין, מוסרי ? בטח ובטח שלא ! רוצה ילד ? קיבלת את מה שרצית ? תהני מהזכות הזו שיש בנק הזרע, ולא מהברז הבלתי נדלה של משלם המיסים (ביטוח לאומי)

3. רוצה חתונה יהודית תתגייר, רוצה חתונה מוסלמית תתאסלם, וכן הלאה... אני לא מבין איפה הבעיה כאן? אדם שאינו יהודי לא יכול לקיים חתונה זו, על נושא הממזר לא אתייחס כי זה באמת עצוב אבל שוב רוצה חתונה יהודית עם רב ? יש חוקים ויש תקנות.

הבעיה עם הצבא שהוא לא פחות מושחת מכל מערכת ממשלתית אחרת, שיררתי בבאקום, אחד הבסיסים עם התקציבים היותר גדולים שיש ולראות בעיינך איך הכסף שאתה רואה שאבא שלך מזיע עבורו (מס הכנסה) נשרף/נזרק לפח ולאף אחד לא אכפת זה באמת עצוב.

הייתי במשהב"ט, אני יודע... (תביעות ונזיקין, לא משהו שבאמת קשור לביטחון)

בדיחה שלא מצחיקה אף אחד, זה לא שבאמת יתנו לזה לקרות כן ?

12345

פורסם

אני לא מבין מה כולם מתפלאים שזה המצב בישראל?

לעם היהודי קרה משהו מאז ימי בר כוכבא והוא הפך לעם מוכה..עם שההיסטוריה מוכיחה יכול לספוג הכל ...ולצערי ולהבדיל אלף אלפי הבדלות גם אנטישמיות,השפלה בנ"ל וטרור מטפטף.

גם אם זה לא נראה ככה, כיום כל אחד לעצמו,המדינה חינכה אותנו להיות כאלה כי ראשיה מגשימים זאת כל יום בעצמם.

הם הצליחו לעבוד על כולנו וליצור מדינה שלמראית עין היא קפטליסטית איפה שטוב להם כדי שבעצם "תייצר" ותרוויח יותר- דהיינו תשלם יותר מסים ישירים ועקיפים -אבל רמת השרותים והתמורה לציבור המשלם תהיה מינמאלית כמו במדינה קומניסטית, המנגנון שהוא 55% מהאוכלסיה בארץ{לדברי ביבי}חי על חשבון המגזר הפרטי .

דוגמא-עצמאי יכול לשלם אלפי שח לביטוח לאומי כי הוא חרוץ ו"עושה כסף" אבל הפנסיה שלו בגיל 67 תהיה בדיוק כמו אותו בטלן\חרדי\מלא את החסר...שלא עבד יום בחייו.

אמריקה לא יותר טובה אבל לפעמים אני מקנא בפטריוטזם שלהם וברעיון שאין טובות-לך תעבוד ואם תעשה כן תוכל לחיות לא רע,בישראל כמו שכולנו יודעים לעבוד קשה לא מספיק לכלום.

במדינה שהחלום הלאומי הוא דירה 3-4 חדרים עם משכנתא ויפנית 1.6 אוטמתית אני לא מתפלא שאנחנו מסתפקים במועט.

דלק בזול ? הצחקתם אותי....יכניסו את זה במס אחר ואנחנו נשלם ..... "כי אין לנו ארץ אחרת ".

• תוכן חדש...