Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו

s0d
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה פיאט אונו אבל השאלה היא על הביטוח ולא ידעתי איפה לכתוב

אני יכול לעשות רק ביטוח חובה (אני בן 20, נהג צעיר), או שאני חייב ביטוח צעיר? (אני רוצה להיות מכוסה רק במקרה של בדיקת רשיונות של שוטרים לא על תאונות וכאלה) , זה יספיק לי אם השוטר יבקש ביטוח?

פורסם

תגיד לי, השאלה הזאת רצינית?

אתה באמת רוצה לשלם כמעט 2000 ש"ח על חתיכת נייר שלא תעזור לך בכלום במקרה של תאונה? אתה באמת רוצה לשלם כל החיים שלך פיצויים ולהיסחב בין בתי משפט בגלל תאונה קטנה לא עלינו?

ביטוח חובה לנהג צעיר עולה כמה מאות שקלים יותר מביטוח חובה לנהג מבוגר. אם אין לך עוד כמה מאות שקלים בשביל זה, עדיף שתקנה אופניים או קורקינט חשמלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה חייב לעשות ביטח חובה וביטוח צד ג', שני הביטוחים חייבים לכסות נהגים צעירים.

ללא הנ"ל אתה לא מזיז את האוטו אפילו מטר מהחניה.

פורסם

ביטוח חובה+צד ג' לנהג צעיר וחדש עולה 4000 ש"ח לשנה לרכב זה, בשביל סכום כזה אתה מוכן לקחת סיכון של תביעות בשווי מאות אלפי שקלים?!

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

גם לא, ביטוח חובה לפיאט אונו לנהג צעיר עולה כ- 2400 ש"ח, צד ג' (לא כולל גרירה, שמשות ורדיו) כ- 700 ש"ח. הגענו ל- 3100 ש"ח בשנה, אם אתה מחלק את זה ל- 12 תשלומים זה יוצא 258.33 ש"ח לחודש. בלי הביטוחים האלה אתה לא קונה את הרכב בכלל.

אם אין לך כסף סע באוטובוס.

• תוכן חדש...