Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני בטוח שמישהו פה יודע איך עושים את זה.

יש לי רדיו דיסק של קנווד עם חיבור AUX וכבל MUTE מאחורה(ככה קוראים לזה? ) אני רוצה לחבר את הסלולרי שלי שהוא בעל חיבור AUX למערכת, וברגע שמתקבלת שיחה או משהו דומה אז שישתיק את הרדיו ויעבור לחיבור הAUX.

איך ניתן לעשות את זה? האם כבל/חיבור הMUTE מאחורה הוא AUX?

או לחילופין אם זה לא אפשרי, אז שאלה נוספת.

האם חיבור המיוט מאחורה הוא כניסת סאונד לכל דבר? אם ככה ניתן לחבר אליו PL זכר ואז שיש סיגנל מהפלאפון הרדיו משתתק?

תודה, אריאל

פורסם

לפי מה שאני יודע אתה צריך דיבורית רכב שתומכת בגיד mute.

יצא לי להיתכל רק בכאלה דיבוריות של נוקיה.

בלי קשר כל מה שזה עושה זה מחבר את הגיד הזה למינוס )גוף הרכב) ו

When God gives you lemons, you find a new God.

Alfa 145| Clarion CZ500| ZX1000 Black Edition| Hertz ES300| Hertz DSK 165

פורסם

לא החוט של ה MEUT מאוחר מיועד אח ורק לדיבוריות BT או דיבוריות ספירט רגילה זה לא חוט סאונד

ב תן לי כמה דקות לחשוב על דרך לעשות את זה אם אתה יכול רק לרשום לי איזה חוטים יש בקבל AUX כדי שאני לא יקרע אחד כדי לדעת

פורסם

תודה רבה על התשובה. :-)

אם ככה אז לאיזה כניסת סאונד מחברים דיבורית בלוטות'?

ואין לי מושג, בחיים לא חתכתי אחד ואין לי פה אחד ספיר.

פורסם

לדיבורית BT יש רמקול משלה בלי קשר לרמקולים של הרכב .

יש לי איזה משהו בראש אבל לא בטוח ב 100 אחוז שזה עובד תן לי מחר אני היה בעבודה אני יבדוק את זה אם המערכת של הKENWOOD והשיטה שחשבתי עליה מחר אני יעדכן שוב בסיבות 12

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

יש דיבוריות BT שמתחברות ישירות למערכת, אבל זה לא הנושא שלנו.

בכל אופן תודה רבה על העזרה, אני מחכה לעידכון של מחר :-)

פורסם

אוקיי להשתיק את המערכת זה אפשרי הבעייה שלא מצאתי אפשרות להעביר את זה ל AUX מה שכן אתה יכול שהמערכת תשתיק את עצמה והפלאפון יתן את השיחה ברמקול כי כדי להעביר ל AUX כאשר שיחה ניכנסת זה אולי הגדרות או משהו אין אפשור לגרום למערכת לעבור ל AUX דרך החיבור של החוטים בצורה כזאת או אחרת.

פורסם

הבנתי, תודה!

אולי אני אנסה להציע רעיון, אתה נראה לי מישהו שמבין עניין אז אולי נעלה פה על משהו :-)

כמה שאלות:

בתוך כבל הAUX יש + ו- ?

אני מחבר לחיבור המיוט - ? בעצם מה המיוט מקבל?

פורסם

חיבור ה MEUT ברגע שהוא מקבל - הוא משתיק את המערכת ורושם על הצג CALL

בחוט ה AUX אני יודע שיש 3 חוטים אדום לבן שזה + שניהם ועוד חוט מינוס שהוא ללא בידוד

פורסם

אם ככה אז המיוט מקבל מינוס, אז יש לי רעיון כזה:

לקחת כבל AUX ולחשוף את הגידים שלו(לא לחתוך לגמרי), ללפף את הכבל מיוט על המינוס של הכבל AUX ולסגור חזרה.

האם לדעתך דבר כזה יכול לעבוד?

אריאל

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

לא כי שקבל ה AUX מחובר באופן קבוע לMEUT הוא ישתק את המערכת ברגע שתחבר אותו לרדיו דיסק.

• תוכן חדש...