Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני אבדוק את הנושא.

אני אקריב כבל AUX אחד בשביל לדעת האם זה אפשרי ואני אעדכן פה, אלא אם אתה עשית את זה כבר.

תודה על העזרה הענקית :-)

פורסם

הרדיו מנסה לשאוב מידע מ AUX ברגע שאתה מחבר אותו אבל אנחנו מפספסים את העניין אתה לא יכול לגרום למערכת לעבור מ דיסק לרדיו מבלי ללחוץ על כפתור כמו שאתה לא יכול לגרום לה לעבור ל AUX ברגע שניכנסת שיחה אלה אם כן תלחץ על כפתור.

כן בדקתי את הכל היום בעסק.

פורסם

אהה הבנתי עכשיו את הבעיה!

אוקיי, אז שאלה אחרת:

איך אנשים מחברים דיבוריות בלוטות' לרדיו דיסק של הרכב?

את האודיו לאן הם מחברים?

אולי אפשר לעשות משהו כזה:

את האודיו לחבר לאן שמחברים דיבורית בלוטות', ולהוציא למיוט מינוס

פורסם

כמעט כל דיבורית בלוטות יכולה להיות מחוברת למערכת הקול המקורית ברכב באופן שכאשר מתקבלת שיחת טלפון, הרדיו מושתק והשיחה מושמעת דרך רמקול קדמי או שני הרמקולים של הרכב. בסיום השיחה, השמע חוזר לרדיו/מערכת הקול.

הדבר נעשה בדרך כלל ע"י כבל MUTE יעודי לדגם הרדיו רכב אשר מתחבר בין השקע ברדיו לבין הצמה המקורית - כבל T. כבל כזה מתחבר למוח של הדיבורית כאשר המיתוג נעשה במוח של הדיבורית. למעשה היא יושבת בין הרדיו ברכב לרמקולים.

כאשר נכנסת שיחה - מוח הדיבורית מנתק את הקשר בין הרדיו לרמקולים ומזרים במקום את השיחה לרמקולים. בסיום השיחה מחודש הקשר.

אם אתה רוצה לחבר את הטלפון למערכת השמע ברכב דרך ה- AUX על מנת שזה ישמש כתחליף זול לדיבורית, הפתרון הזול הוא ללחוץ על לחצן ה- AUX עם קבלת השיחה, ולהחזיר חזרה לרדיו עם סיומה.

ישנם פתרונות מיתוג שמאפשרים לחבר כניסת AUX בצורה שכאשר נכנס סאונד ל- AUX - זה משתיק את הרדיו ומשמיע את הסאונד שנכנס. זה מיועד בעיקר לחיבור מערכות ניווט לרכב לרמקולים של הרכב, כך שכאשר מושמעת הנחיה של מערכת הניווט - למשל "פנה ימינה", הרדיו יושתק וההנחיה מושמעת דרך הרמקולים של הרכב. זה יעשה את מה שאתה רוצה, אבל לא מדובר בפתרון זול. משהוא כמו 100 יורו עלות בחו"ל. במחיר הזה תוכל להתקין כבר דיבורית קבועה.

דודי

פורסם

תודה על התשובה המפורטת.

רק משהו שלא מובן, מספיק לחבר לכבל המיוט וזה מועבר לרמקולים הקדימיים?

אם לא אז מה כן צריך לחבר?

פורסם

אין קשר לכבל המיוט.

ההשתקה נעשית ע"י מיתוג שקיים במוח - יחידת הבקרה של הדיבורית.

בצורה סכמטית:

רמקולים מוח דיבורית רדיו

המוח יושב למעשה בין הרדיו לבין הרמקולים.

במצב רגיל - הסאונד זורם ללא הפרעה מהרדיו (דרך המוח) לרמקולים.

כאשר נכנסת שיחה, הדיבורית עוצרת את הסאונד של הרדיו מלהגיע לרמקולים ומזרימה אליהם את השיחה.

בחיבור דיבוריות כאלה - כמו פארוט - לכבל המיוט חשיבות פחותה. התפקיד שלו הוא לרשום הודעה על צג הררדיו שיש שיחת טלפון ולעצור את נגינת הדיסק במידה ומושמע.

פורסם

עכשיו העיניין ברור.

זה אומר שאם אני רוצה לעשות כזה דבר אז אני צריך איזשהו מגבר חיצוני ואז העסק הופך ליהיות יקר.

אז אני אלחץ על כפתור הAUX שמתקבלת שיחה.

תודה רבה

פורסם

דודי אתה מרחובות ? ואולי יש פיתרון בכל זאת .אני צריך לנסות משהו ואז ניראה

אוקייי עכשיו ניכנסתי וראיתי את צמת החוטים של הדיבוריות באינטרנט הכן דודי צודק

אני ממש מצטער ניסיתי לעזור

• תוכן חדש...