Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל מומחי הרכב :-D

אני זקוק לעזרתכם בעקבות כמה תועפות מוזרות במגאן שלי בזמן האחרון... (אין לי זמן בכלל ללכת למוסך... האוטו נוסע ורציתי לדעת רק אם זה בסדר, ומה עלול לגרום לזה)

קודם כל במהירויות גבוהות הדוושות וההגה רועדים נורא... או שאולי רק נראה לי שזה הדוושות וההגה, אבל בעצם כל האוטו רועד. לא יודע.

בנוסף לזה האוטו שלי משמיע חריקה מוזרה לפעמים. גם במהירויות גבוהות אבל גם בפניות חדות יחסית ועל כביש חלק. זה לא בדיוק חריקה, אני לא יודע איך להסביר את זה... זה כמו שנוסעים על כביש מקורצף, מעין "טררררררררר" כזה.

אני לא יודע למה זה ככה, אבל זה די מציק. רוב הנסיעות שלי הן בין-עירוניות במהירויות גבוהות יחסית (100+), וזה מפריע לי קצת. במיוחד כשהכביש חלק כאמור.

אולי מישהו יודע האם זה תקין, ואם לא מה עלול לגרום לזה? וכמובן כמה אמור לעלות לסדר דבר כזה, ואיפה כדאי (אני לא רוצה שיעבדו עלי במוסך - לא סומך עליהם!)

פורסם

שחכתי להוסיף משהו, לא נראה לי שזה קשור, אבל כשניסיתי לשחזר ממתי זה התחיל, נזכרתי שהיה לי פנצ'ר בגלגל הקדמי ימני, אבל מיד החלפתי אותו ברזרבי המקורי שהיה לי בבגאז' - יכול להיות שזה קשור? (את השמאלי לא החלפתי)

פורסם

שלום, בקשר לרעידות צריך שיהיה לחץ אוויר שווה בכל הגלגלים, כנס לתחנת דלק ומלא בכל גלגל את הלחץ האוויר שצריך ברכב שלך בקדמיים זה שונה מהאחוריים, אם לא עזר לך צריך לעשות איזון גלגלים. זאת דעתי מקווה שעזרתי לך אורן !!

פורסם

תקן את התקר בהקדם, וסע עם צמיגים זהים בכל ציר! (כלומר ששני הצמיגים הקדמיים יהיו באותו גיל ועברו אותו מספר קילומטרים)

נוסף להשוואת לחצים - יתכן מאוד שהגלגל החלופי לא מאוזן. זה לא כל כך נורא באם תחזור לגלגל המקורי בהקדם!

לא ניתן לאבחן בוודאות את מקור הרעש דרך הפורום, אז פעל בהקדם לברור מקורו, אם ע"י מוסך או בכל דרל אחרת. בסך הכל זו הבטיחות שלך ושל המשתמשים האחרים בדרך (במקרה של ברקסים למשל)

פורסם

שמע למגיבים מעלי - 1. מלא אוויר מיד בלחצים המתאימים לצמיגים המותקנים ברכבך.

2. ודא שכל זוג צמיגים זהה (קדמי ימני זהה לקדמי שמאלי, לדוגמא)

3. אם לא עוזר, וגם אם עוזר כדאי - איזון גלגלים.

אולי בגלגל שהחלפת הייתה משקולת של איזון גלגלים קודם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...