Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב 2010 ידני. מקרה שקרה אתמול בערב:

לאחר שהרכב עמד יומיים ללא הנעה הגעתי להניע ומייד עם הידלקותו נישמע טק טק טק רציף מקידמת הרכב, מעין רעש של מנוע דיזל שכזה. מייד כיביתי את הרכב. הנעתי שוב הרעש נחלש מעט ואז נעלם כאילו לא היה. מאז תופעה זו לא חזרה. ועכשיו מתחילות התהיות למיניהם:

לגשת למוסך אין טעם למרות שיש אחריות כי כל עוד הבעיה לא קיימת על חם אין טעם להתחיל ולפרק משהו.

הרכב מטופל על ידי בקפידה ולא חסרים בו שום נוזלים, לא מיים ולא שמן מנוע. אחרי הכל רכב חדש.

הרכב מתודלק בתחנת דלק קבועה וידועה כטהורה - כבר שנים שאני מתדלק שם.

הדבר היחידי שעולה לי לראש זה עניין המזרקים. האם יכולה להיווצר תופעה שכזו שמזרק בגלל שהוא חדש לחלוטין יכול להיתפס למיספר שניות ואז להישתחרר?

אשמח לשמוע על כיוונים נוספים שבזכותם אני יכול להסיר חשש עתידי.

תודה חברים. :)

:)
פורסם

תודה על התשובה. אני מניח שאכן ברכב חדש שכזה קיימים מרימיי שסתומים הידראוליים אבל, איך הגיוני הדבר שזה קרה פעם אחת בלבד?

:)
פורסם

יתכן , לא הנעת יומיים ועד שהגיע שמן לקח טיפה זמן

בכל מקרה אם זה עובר זה תקין ולדעתי אין סיבה לחשוש

פורסם

הכל בסדר, גם אצלי ברכב זה קרה חד פעמית אחרי שלא התנעתי אותו שבוע. השמן נוזל אל הקרטר למטה עקב אי-שימוש ברכב. כשאתה מתניע את הרכב, לוקח לו זמן להכנס לתוך המכלולים, ולכן נשמעים הטקטוקים הללו. לכן לדעתי האישית עדיף להניע את הרכב פעם ביום-יומיים כדי לחסוך בבלאי של המנוע עקב חוסר שימון.

פורסם

אני לא יודע איך זה בסוזוקי, אבל במאזדה(ואני לא מדבר על החדשות) הרכיבו שס' חד כיווני על מנת שהשמן לא ינזל ויברח החוצה גם אחרי שבוע.

קובי

• תוכן חדש...