Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך חיווט עבה אז זה מצויין כי ב-1 אום יעבור יותר זרם דרך הכבל.

אם כך לא צפויות בעיות עם מערכת החשמל שלך,כול מה שנישאר לך זה לרכוש את הסאבים ולחבר.

פורסם

מחר מחר אחי ולמזלי אני קונה ממקום שנשבע לך אחי ולכולם אין דברים כאלה , אחלה מוכרים ואחלה מתקין שסדר לי את הבלגאן שהיה לי באוטו מהמתקין השכן האפס שלי.

אני ממליץ לכולם ליאווווווווווווווווווווווווווווווור מולטימדיה בחיפה , אין מצב לעוד מקום טוב כזה לפחות באיזור הצפון באמא שלי, ושבוע טוב אחי ותודה רבה רבה על העזרה אחי.

פורסם

זה בהחלט יהווה שינוי משמעותי ועם זוג P3 האוטו ירקוד..

אבל מערכת החשמל שלך לא יכולה להוציא 1200RMS..זה כבר צורך שדרוג אלטרנטור שלושת הגדולים וכו',קודם תרכוש את זוג הפיונירים ותראה מה קורה.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני אישית מעדיף את הקנווד על הפיוניר הוא סאב לא רע בכלל למתחילים סאב לא מורח כמו הפיוניר (הכל בפרופורציות כן..) סאב חזק די מדויק עד כמה שאפשר לקבל ממנו,הוא עדיף על הפיוניר חד משמעית.

יש לציין שיש לי איתו ניסיון בעבר כיותר משנה עם הסאב הזה הוא הוגבר על מונובלוק והוא עכשיו בחדר שוכב ועדיין עובד כמו סוס כמו חדש סאב אמין ומאוד מאוד אמין אני מדגיש מאוד.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...