Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב יש לי שני סאבים של קינווד 1200 בתיבה כפולה שעובדים על מונובלוק IMAGE DYNAMICS Q.600.1, איך אני יכול להפעיל אותם על 2 אום ?

פורסם

ראשית המונובלוק שלך עובד גם ב-1 אום

בהספקים הנ"ל:

4-Ohms: 1 x 200 watts RMS

2-Ohms: 1 x 400 watts RMS

1-Ohms: 1 x 600 watts RMS

אני לא יודע איזה דגם של סאבים יש לך

אבל מה שמשנה זה אם מדובר בסאבים עם סליל בודד של 4 אום

או בסאבים עם שני סלילים של 4 אום.

אם הסאבים עם סליל בודד של 4 אום

אתה מחבר אותם בחיבור מקבילי למעגל סופי של 2 אום

כפי שמראה האיור הראשון:

http://www.the12volt.com/caraudio/woofer_configurations.asp?Q=2&I=41#results

אם מדובר בשני סאבים עם שני סלילים של 4 אום

אתה מחבר כול אחד מהם במקביל ואז את שניהם במקביל כמו

באיור הראשון למעגל סופי של 1 אום :

http://www.the12volt.com/caraudio/woofer_configurations.asp?Q=2&I=42

פורסם

מה שיש לי אחי זה שני סאבים עם סליל בודד , אני רוצה לשמוע יותר הדף ועוצמה אחי באוטו מה אתה מציע שאעשה ,והאם המגבר הזה חזק וטוב? תעזור לי אחי אם אתה מומחה בזה אני סומך רק על הפורום הזה אפילו לא על המוכר, תודה רבה

פורסם

אם כך,אז החיבור הוא חיבור מקבילי למעגל סופי של 2 אום כפי שציינתי

ומודגם בקישור שהבאתי בהודעה הקודמת.

אם אתה רוצה יותר עוצמה

מומלץ להתקין את הסאבים בתיבה כפולה עם פורט

בנוסף אם כבל המתח והמינוס שלך הוא 8 גייג' רצוי מאוד לשדרג אותו ל 4 גייג'.

פורסם

יש לי תיבה כפולה עם פתחת אויר , וקבל של אודיסון 1.0 פראד שחור שמחובר עליו גם מגבר ,BOSS C650,

אז אפשרי לחתוך את החוטים באמצע ולהוציא מכל 2 אחד ? כי הוצאתי מהסאבים חוטים בנפרד למגבר כאילו מכל סאב חוט ישיר למגבר שיושבים ביצאה אחת.והאם זה משנה משו כי זה אותו דבר נכון?ותודה על המענה אחי

פורסם

אז הם ממש לא חזקים אחי כי כשאני מגביר את העוצמה מהמגבר הם עומדים לתפוץץ ,יש לך המלצה לשני סאבים אחרים שיכולים להשתלב טוב עם מגבר כזה ולתת עוצמה והדף אדיר,אבל לא אמרת לי מה אתה חושב על מגבר כזה ומה העלות שלו בארץ לדעתך.

תודה רבה

פורסם

המגבר שלך טוב מאוד,ב-EBAY הוא נימכר ב-460$

בארץ הוא צריך לעלות באזור 2500 שח אני מעריך אתה יכול להתעניין אצל היבואן בארץ "ליאור מולטימדיה" בחיפה.

המגבר שלך איכותי אבל הוא לא מגבר SPL הוא גם מגבר קלאס AB ואם אתה רוצה מגבר חזק יותר

רצוי לרכוש מגבר קלאס D ,על המגבר הקיים כדי לקבל הכי הרבה עוצמה רצוי לעבוד ב-1 אום.

לכן הייתי ממליץ לך ללכת על שני סאבים עם שני סלילים של 4 אום,כך תוכל לעבוד בחיבור סופי של 1 אום.

אני ממליץ על הרוקפורד P3 הנ"ל:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473352

פורסם

הרוקפורד P3 הוא סאב חזק ,ובשתי רמות מעל הפיוניר קנווד הזולים,אתה צריך את הדגם שציינתי עם שני סלילים של 4 אום.

אני מאמין שהמגבר שלך יגביר אותם בלי בעיות ב-1 אום.

אני חוזר ומזכיר אם החיווט מתח שלך פלוס ומינוס 8 גייג' רצוי מאוד לשדרג ל-4 גייג'.

פורסם

אתה מתכון לחיוט של המצבר או הסאבים?יש לי ממצבר חוט עבה לקבל,היה לי מקודם חוט רגיל , החליף לי אותו המתקין לחוט עבה כי עשה לי את הבית פיוז לנמס.

• תוכן חדש...