Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת חלקים באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין מהאייבי חלקים לחיזוק מנוע

יש לי 2 שאלות:

כמה אני יצטרך לשלם טוטאל, אחרי מכס, מיסים, מע"מ, דואר, כולל ההזמנה עצמה?

האם יעשו בעיות במכס על ההזמנה של החלקים האלו?, אני יצטרך אישורים מיוחדים בישבילהם או כל סוג של אישורים?

תודה, סופ"ש נעים לכולם .

הנה הקישור למודעה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/YCP-Vitara-Pistons-Eagle-Rods-Honda-Civic-D16-TURBO-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a0ec3108cQQitemZ180636291212QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

פורסם

קודם כל צפה למקרה הכי גרוע שרוב המקרים שעם משקל וגודל של כזו חבילה היא כן תיעצר במכס. אתה תצטרך לשלם מכס + מע"מ שזה יגיע לאזור ה 50% משויי החלקים. זאת אומרת מחיר המשלוח+ מחיר הפריט = מחיר סופי ועל סמך זה יגבו ממך את המיסים. לא יודע אם שמת לב, אבל המוכר מבקש באזור ה 80 דולר משלוח לארץ. אם אתה צריך את החלקים האלה ואין להשיג אותם בארץ במחיר שמתאים לך אז לך על זה.

בדרך כלל חלק בטיחותי דורש אישור מוסך יבואן+ אישור משרד התחבורה. פנסים ושאר חלקים שלא ממש על הגבול הדק כמו חלקי הגה, חלקי בלמים, קפיצים וכיוצא בזה עדיין דורשים את אישור משרד התחבורה אבל לא מצריכים אישור מוסך יבואן אבל לחלקים כדוגמת פנסים צריך לוודא שיהיה להם תקן לשימוש חוקי בכביש. בדרך כלל התקן מסומן על ידי האות C, CE, E

יש כמה חלקים שאני לא יודע אם הם מצריכים אישורים בכלל כמו גומיות למינהן, אטמים למינהם וכיוצא בזה.

הכי טוב שתתקשר למשרד התחבורה לאדם שמתעסק עם זה ששמו בישראל זה ראובן ופשוט תשאל אותו אם ייבוא פרטי של בוכנות וטלטלים לשימוש עצמי לרכב שלך מצריך אישור.

אתה יכול למצוא את המספר שלו בטופס הזה כאן.

דרך אגב, בתחתית העמוד כאן אתה תראה את אותם הנושאים שעוסקים בייבוא עצמאי ופרטי לרכב שלך. תקרא בעיון ותבין את הכאב ראש שצריך לעבור בכדי לייבא כמה חלקים מסכנים לאוטו.

BakashaRisuiYevu.pdf

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש סדנאות שאפשר למצוא שם את החלקים האלו במחירים כמו באייבי?

בדקתי באינטרנט ראיתי טלטלים של אייגל ולא מצאתי בוכנה ויטרה .

באתר של pit-stop

פורסם

לי אישית אין שום מושג לגבי היכן למצוא כאלה טלטלים ובכונות. אולי אם תפרט לי בדיוק איזה רכב, איזה נפח ואיזה שנה אני אוכל לשאול חברים שגרים בחו"ל.

בכל מקרה, מדובר בסט שיפור רציני לאנשים ברמה של "המהיר והעצבני" שמחליפים מנועים, שמים טורבו וכיוצא בזה. רשום שזה מיועד להונדות שאמורים להפיק מעל ל 300 כוח סוס. האם אתה באמת הולך להשקיע עד כדי כך במנוע בכדי להפוך אותו למפלצת זוללת אספלט? לשים רק את הבוכנות והטלטלים במנוע רגיל לא נראה כל כך הגיוני.

אני רק שואל.

דרך אגב, אם אתה מוכן לחכות חודש פלוס יש לי חבר שמגיע לארץ. אם אתה רוצה אני מוכן לשאול אם הוא יהיה מוכן להביא את זה איתו בתיק. רק קח בחשבון שאם יהיה לו משקל עודף במזוודות בגלל זה יהיה זה מן הראוי לשלם את זה במקומו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

זהו האתר הרישמי של טלטלי אייגל. יש את האפשרות לבחור טלטלים לפי סוג האוטו, המנוע והשנה.

לפי מה שבדקתי למנועי הונדה זה פחות או יותר 400 דולר רק עבור הטלטלים בלבד. עושה שרושם שהמחיר שהבחור באייבי יוצא דיי משתלם אם זה גם כולל את הבוכנות והמיסיבים.

הנה תבדוק בעצמך כאן.

http://www.eaglerod.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

הנה אתר שמוכר את הבוכנות במחיר $150 ל 4 בוכנות אבל צריך לראות אם זה לאוטו שלך. שוב פעם, לא רשמת איזה מנוע יש לך ואיזה שנה המכונית.

http://www.cimotorsports.net/motor-sport-products/vitara-pistons-honda-civic-d16-88-00.html

פורסם

תודה על ההצעה, אבל בזמן הקרוב אני במחסור במזומנים, אני שאלתי בשביל הידע הכללי לעכשיו, ובעתיד שאני יסתדר קצת אני רוצה להרים פרוייקט לאוויר וכן היעד הוא 300 כ"ס, אני קודם צריך להחליף את הרכב.

רציתי פשוט לדעת מה הם העלויות אחרי המיסים והאם אני יצטרך להביא אישורים כלשהם, אני מבין שהעסק הזה של ייבוא דיי מסובך .

אז השאלה היא איפה בארץ אפשר לקנות חלקים כאלו ומה הטווח מחירים בארץ .

פורסם

ייבוא חלקים זה לא בהכרח מסובך, זה אפשרי כי אנשים עשו זאת לפנינו ויעשו זאת אחרינו אבל בהחלט כאב ראש לא קטן. בקיצור, מבחינת עלויות זה בערך 50 אחוזים משווי הפריט פלוס ההובלה שלו לארץ. אבל לפי מה שאתה אומר פה נראה לי שעלות החלקים תהיה פחות "כואבת" מעלות העבודה של כל הפרוייקט הזה. אין לי כל כך מושג היכן משיגים כאלה חלקים משופרים בארץ, אם בכלל. לפעמים עם כל הכאב ראש והבלגן זה יוצא יותר משתלם מהארץ ולפעמים לא. לכן צריך לבדוק את הדברים.

בכל מקרה אם משהו ישתנה בחודש הקרוב, שלח לי הודעה. אני אוכל אולי לבקש מחבר להביא לך את זה במזוודה שלו.

• תוכן חדש...