Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב המדובר הוא פולקס ג'טה 2009 1.6 אוטומט.

היום אחרי יום עבודה ערוך בטעות תידלקתי סולר למיכל של הרכב (60 ליטר) כששמתי לב היה כבר 8 ליטר.

כשבאתי לתחנה לתדלק היה לי רבע מיכל ואחרי התידלוק המוצלח שלי בסולר ישר מילתי עוד 45 ליטר 95.

למרבה הפלא האוטו הניע ונסע כרגיל עד הבית 20 ק"מ מהתחנה כשהגעתי הקשבתי טיפה למנוע וחוץ מקפיצות קטנות

ואגזוז כצת מוזר (עושה בומים חלשים) לא שמעתי כלום.

ועכשיו לשאלות:

1. מה לעשות?

2. הרכב יניע ביום ראשון ?

3. אם מתייחסים לכך שהחוזה של הליסינג נגמר ב 31/3 עוד שבועיים האם מומלץ לי פשוט למהול את הדלק ותמיד לתדלק

את האוטו ליפני שהוא מגיע לחצי מיכל?

תודה,

דניאל,

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

אני לא יודע לתת לך תשובה מדויקת אבל אני חושב שזה מצב פחות קטסטרופלי מבנזין בסולר. הסולר לא יתלקח מעצמו במנוע בנזין אלא יוצת תוך שהוא נמהל עם הבנזין בלי שתרגיש. פעולת המנוע תשמר תקינה, אלא אם כן יש בעיה עם המעבר של הסולר במזרקים מה שלא נראה לי אמור לקרות.

חכה לתשובה ממשהו שיש לו ניסיון של ממש במקרה דומה

פורסם
סליחה שאני לא עונה לך על השאלה.

איך לעזעזל הצלחת להכניס פיה של סולר לרכב שמתודלק בנזין?

עזוב הייתי ממש עייף ולא שמתי לב ... קורה

פורסם

נתחיל מזה שיש לך במיכל 55 ליטר כולל הרזרווה אחרכך נמשיך בזה שאמרת שהיה לך רבע מיכל 13 וחצי ליטר בערך על זה תידלקת 8 ליטר סולר ועל זה תידלקת 34 ליטר בנזין הבנתי נכון?

פורסם

לא ממש המחוג הראה קצת פחות מרבע ומילאתי 8 ליטר ואז עוד 42 + - .

לצורך העיניין שרק 8 ליטר מכל המיכל הוא סולר וכל השאר דלק - דרך הגב הלכתי עכשיו לאוטו והוא מניע, משמיע קצת קולות מוזרים אבל במצב נסיעה

פורסם

אני בטוח אם זה לא היה רכב ליסינג אתה הייתה רץ לטפל כדי לשמור על המנוע!

עוד דוגמא לתופעת הליסינג בארץ......

עכשיו לנושא,אני מנסה להבין איך אפשר להכניס פייה של סולר לפייה של בנזין......לא אמור להיות הגנה בפני מקרים מהסוג הזה?

אני לא חושב שתהיה בעיה אבל תבדוק את הנושא במשך זמן ממושך,רק תבדוק שלא תתקע בנסיעה במקרה שהמנוע יחנק

פורסם
אני בטוח אם זה לא היה רכב ליסינג אתה הייתה רץ לטפל כדי לשמור על המנוע!

עוד דוגמא לתופעת הליסינג בארץ......

לא פלא זאת התרבות בארץ

אויי באמת שאלתי שאלה על מה לעשות ולא איך לשמור על הכיס של חברת הליסינג פשוט לא ממש בא לי להרכיב בנושא אבל תאמין לי שהכמות כסף שהחברה שלי משלמת לליסינג זא לא יזיז להם בכלום ואם אתה מדבר על זה שאנשים אחרי זה קונים רכבים מליסינג והוא מתגלה כרכב על הפנים זה רק בגלל שהם לא עשו בדיקה כמו שצריך וניסו לחסוך... אבל עזוב אני לא רוצה לדרדר את השירשור הזה לכיוונים אחרים כי זה יכול לקרוא לכל אחד וכרגע אני מחפש פיתרון לבעייה ולא פילוסופיה על התרבות הישראלית.

פורסם

אף אחד לא נכנס לכיס שלך בטח לא אני....

פשוט מרגיז לראות אנשים שמתייחסים לרכבים בצורה שעדיף שאני לא אומר (ראה פירסום בפורום על התנהגות אנשים ברכבי חברה)

ציינתי דבר אחד וכך זאת כחומר למחשבה,איך אתה הייתה מתנהג כאשר הרכב היה שלך ולא לתקופה של 3 שנים?

אני בטוח שלא הייתה זז מטר מתחנת הדלק כדי לא לגרום נזק לרכב שלך,אז מצופה שתתנהג כך גם ברכב שאינו רשום על שמך (רכב חברה),למה אני אומר כך כי יש כאן תרבות פסולה שפוגעת ברכבים של אנשים פרטים,כגון פתיחת דלתות,יציאה לעקיפות ללא מחשבה כי זה רכב חברה מקסימום הרכב יקבל מכה מה כבר יכול להיות.

אנשים שמחנים רכב ליסניג ודופקים רכבים של אנשים אחרים ויש עוד הרבה דברים......

עכשיו כמו שאמרתי אני לא חושב שיגרם נזק לרכב,אני באופן אישי הייתי מנקז את הדלק ברגע שהתגלתה הטעות.

הכמות שתדלקת לא אמור להיות בעיתי למנוע במיוחד שהוא מהול בבנזין,אז אתה יכול לנסוע בשקט לפי דעתי עד סיום תקופת הליסינג

=]

דרך אגב איזה רכב אתה מקבל לאחר הסיום?

פורסם

הנזק שעלול להיגרם הוא בעיקר לפילטר, מזרקים, ואף ממיר קטליטי.

ייתכן גם ולא יקרה כלום אבל מומלץ לא לעשות ניסיונות, לרוקן את מיכל הדלק במיידי במוסך מורשה ולתדלק בנזין.

פורסם
3. אם מתייחסים לכך שהחוזה של הליסינג נגמר ב 31/3 עוד שבועיים האם מומלץ לי פשוט למהול את הדלק ותמיד לתדלק

את האוטו ליפני שהוא מגיע לחצי מיכל?

לעניות דעתי, בזה ענית על השאלה שלך.

בכל תדלוק נוסף של בנזין, תקטין יותר את יחס המהילה וכך ייפתר העניין

פורסם

תודה על ההיתיחסות עם אני אשבית את האוטו לפני ה31 אני יעדכן )

והרכב הבא שלי ניראה לי היה משהוא מהקבוצה הזו בנתיים עוד לא יודע איזה

פורסם

אם אתה ממש בלחץ אז כפתרון מיידי מה שהייתי מציע לך זה דבר כזה, תעשה נסיעה ארוכה מאוד, תשרוף כמה שיותר דלק ותתדלק שוב בנזין על מנת להקטין את כמות הסולר למינימום.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

בסיבירות גבוהה שהממיר קטליטי יפגע, אם לא תרוקן את הדלק במהרה. יתכן שכבר מאוחר מידי ומי שירגיש את התקלה יהיה חסר המזל שיקנה את הרכב מחברת הליסינג.

• תוכן חדש...