Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

סוף סוף סיימתי את ההתקנה של המערכת :

קידמי: קומפוננט מורל טמפו

אחורי: מקורי של האוטו (כביכול אמור להיות של בוס)

6.5

סאב מובנה על המגש האחורי

מגבר כראנץ 600 וואט להגברה של הרמקולים

מגבר פיונר 760 וואט להגברה של הסאב

הHU של פיונר דגם זול עם יציאה 1 של RCA

לאחר ההתקנה שהייתי מבסוט ממנה הגיעה הבעיה.

לפני שהכל היה מחובר למגברים הייתה אפשרות לשלוט מהרדיו דיסק על ה FAD עוצמת הרמקולים הקדמיים לעומת האחוריים

עכשיו לאחר החיבור הרמקולים האחורים חזקים ובולעים את הקומפוננט ברצוני להחליש אותם אבל כרגע אני לא מצליח לעשות זאת עם הרדיו דיסק.

עוד:

לרכב היה מגבר מובנה ויש עדיין רמקול סנטר כשאני משתמש בFAD לרמקולים קדמיים אז כל העוצמה עוברת לרמקול סנטר הוא כרגע מחובר ישירות דרך הHU בלי ההגברה.

אז אם משהו יכול לעזור לי כיצד אני פוטר את הבעיה שאוכל לשלוט בFAD דרך הרדיו דיסק או אולי יש אפשרות במגבר לעשות שהערוץ של הרמקולים האחורים יוחלש.

תודה רבה וערב טוב

פורסם

השאלה אם קיימת בכלל אופציה -

לכוון ב HU, אם אני לא טועה אפשר לכוון אותו במגבר

את היחס בין הסטים קידמי לאחורי .

תעלה קצת תמונות .

איך הטמפו נישמע לך ?

סט שלא מצדיק את המחיר ואת כול הרעש שעושים עליו

לפי דעתי .

פורסם

יש למישהו תשובה על איך אני מחליש את הרמקולים האחוריים לעומת הקדמיים?

תודה וצהריים טובים.

• תוכן חדש...