Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש מאזדה מיאטה (05-07) וגיליתי את הקרייזלר סיברינג. חזקה יותר, יפה יותר, מאובזרת יותר, 5 מושבים... אני לא יודע איפה החביאו אותה, כי בכל ההשוואות, אפילו שהמחיר דומה, מחביאים אותה. מה אתם יכולים להגיד על הסיברינג בהשוואה למיאטה?

פורסם

הן לא באותה הליגה,כל אחת מהמכוניות הללו פונה לפלח עיקרי שונה.

המיאטה היא רכב ספורט,קליל,מהנה,הסיברינג הוא רכב פוזה ללא יכולות ספורטיביות כלל(אל תתבלבל עם כוח).

נורא תלוי מה אתה מחפש,אם זה פרקטיות,אבזור,נוחות והתנהגות ספינתית ומנותקת הסיברינג בשבילך.

אם אתה מעוניין במשהו שיגרום לך לחייך שאתה עולה על ההגה ובמיוחד כאשר אתה מעוניין מקצת יותר נסיעה מנהלתית המיאטה היא בשבילך.

ייתרון נוסף למיאטה הינה סחירות עתידית,אמינות(כיאה לסטיגמה היפנית) ולדעתי עלויות אחזקה מעט זולות יותר מהקרייזלר

פורסם
תוסיף למשוואה גם טרנספורטר וסמארט ותסגור את הסיפור.

:lol:

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

פורסם
הן לא באותה הליגה,כל אחת מהמכוניות הללו פונה לפלח עיקרי שונה.

המיאטה היא רכב ספורט,קליל,מהנה,הסיברינג הוא רכב פוזה ללא יכולות ספורטיביות כלל(אל תתבלבל עם כוח).

נורא תלוי מה אתה מחפש,אם זה פרקטיות,אבזור,נוחות והתנהגות ספינתית ומנותקת הסיברינג בשבילך.

אם אתה מעוניין במשהו שיגרום לך לחייך שאתה עולה על ההגה ובמיוחד כאשר אתה מעוניין מקצת יותר נסיעה מנהלתית המיאטה היא בשבילך.

ייתרון נוסף למיאטה הינה סחירות עתידית,אמינות(כיאה לסטיגמה היפנית) ולדעתי עלויות אחזקה מעט זולות יותר מהקרייזלר

סיכום למופת, צריך לראות מעבר להתלהבות הראשונית מהגריל של הסיברינג. אני נשאר עם המיאטה

באבאבן -:lol:

פורסם
תוסיף למשוואה גם טרנספורטר וסמארט ותסגור את הסיפור.

וגם נ"נ צבאי, פיאט אונו 93 ופוקוס ליסינג.

לענייננו, אני אישית הייתי בוחר בסברינג (או עוד יותר טוב, 300M), אבל זה אני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסברינג לא רכב פוזה בכלל.

משפחתית עם עיצוב כוחני קצת וזה הכל.

אין כלל מקום להשוואה מול המאזדה הספורטיבית והלא פרקטית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה כמו שתגיד...

פולקסווגן פולו או סקודה פאביה.

סתם סתם, באמת שנפלט לי.:lol:

אין כאן מקום להשוואה בכלל, שני רכבים שונים לחלוטין שאין ביניהם ולו הקשר הכי קטן

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני מעריך שפותח השרשור מתכוון לקרייזלר סברינג קבריולט.

2007_sebring_cabrio_01.jpg

ועדיין, פרט לגג הנפתח, אין הרבה מקום להשוואה בין המכוניות. הקרייזלר היא אמריקאית די מגושמת - עם הנעה קדמית ומנוע V6 - והמיאטה היא מכונית ספורטיבית קלילה עם מנוע קטן והנעה אחורית. מעבר לאיכויות (הלא מרשימות) של הסברינג כמכונית, היא לא נועדה לנהיגה ספורטיבית אלא לשיוט רגוע עם גג פתוח.

תחליט מה הכיוון שלך, ולפי זה ניתן יהיה להמליץ לך על אופציות אחרות. לטעמי קיימות אופציות מוצלחות בהרבה בקטגוריית מכוניות הקבריולה הלא-ספורטיבית - פורד מוסטנג תעשה את העבודה היטב, וגם מכוניות אירופאיות כמו פיג'ו 307CC. באם חשקה נפשך במכונית קבריולה ספורטיבית - הרי שה-MX-5/מיאטה היא הטובה שבחבורה.

• תוכן חדש...