Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני לא מעט זמן נתקלתי בגולף דור 4 שחבשה ספוילר מאלומניום או ברזל או סוג אחר של חומר מתכתי, מה שבטוח לא פיבר או פלסטיק.

הספוילר ישב על הרכב מחובר במעין 2מוטות (מעין זוג משלושים) והספוילר עצמו היה מחובר להם.

נתקלתי בספוילרים מהסוג הזה אצל עוד רכבים, אבל על גולף זו הייתה פעם אחת יחידה.

אני זוכר שכשראיתי את זה התלהבתי מאוד מהצורה שזה נותן לרכב.

עכשיו למה בעצם אני חופר לכם?

דבר ראשון כדי לדעת מה דעתכם? מראה יחודי ויפה? או ההפך הגמור? אולי התלהבתי בתור ילד?

ובמידה ונגיע להחלטה שזה יפה מאיפה בעצם אני משיג ספוילר כזה?

שבוע טוב לכולם!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

השאלה היא לא מאיפה אתה משיג ספויילר כזה אלא:

1 - כמה שוטרים יראו את הרכב ויעצרו אותך לבדיקות ובחינות

2 - כמה ילדים ירצו ללחוץ איתך

3 - כמה זמן זה ישאר על הרכב לפני שזה יתלש בברוטליות וייגנב

חס וחלילה לא מלגלג, זה פשוט המצב אצלנו בארץ.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
השאלה היא לא מאיפה אתה משיג ספויילר כזה אלא:

1 - כמה שוטרים יראו את הרכב ויעצרו אותך לבדיקות ובחינות

2 - כמה ילדים ירצו ללחוץ איתך

3 - כמה זמן זה ישאר על הרכב לפני שזה יתלש בברוטליות וייגנב

חס וחלילה לא מלגלג, זה פשוט המצב אצלנו בארץ.

לפי מה שכתבת אני מבין שעוד לא ראית את הרכב שלי.

1-השוטרים עוצרים אותי גם ככה אבל (טמבונים נמוכים, ג'נט 18' לבן חלונות כהים וכו'.)

2- גם היום כול ילד שעובר לידי עם מאזדה של אבא מצמיד את הרגל עד שהוא עושה חור ברצפת הרכב וכשהוא עובר אותי (ואני משייט על 50) הוא מנופף לי לשלום, הם ימשיכו עם או בלי הספוילר הזה.

3- אני נלחם בבעיה הזאת גם היום, לפני כמעט שבוע רדפנו אחרי שתי ילדים שניסו לפרק לשכן שלי (פונטיאק סולסטיק) את הספוילר.

תופעה ידועה ונפוצה, הרכב מכוסה, ובימים הקרובים אנחנו גם מתכוונים לשים מצלמות על כול איזור החניה שלנו כאן.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

מאחר והדיון הוא סביב "יפה- לא יפה" ולא סביב "האם זה ישפר אחיזה", הדיון נתלש בברוטליות ע"י שוטר ילדותי שרוצה ללחוץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...