Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי ההורים שלי מעוניין לרכוש רכב חדש וכמובן שהוא ישמש גם אותי, מכיוון שהם לא מבינים גדולים באינטרנט (וגם לא ברכבים) החלטתי לברר עבורם בפורום הזה, שנראה לי די מקצועי.

כרגע יש לנו סיטרואן ברלינגו שנת 2002 ואנחנו מעוניינים לעשות עליה טרייד אין בזמן הקרוב מאוד..

מכיוון שאני מבין גדול בתחום בדקתי ביד 2 מה המחירון שלה ויצא 20K..בהנחה שזה נכון אנחנו מוכנים להוסיף עוד כ50K.

אם ההצעה היא ממש מציאה ומשתלמת אז אפשר להתגמש בעוד כמה אלפים.

כמה דברים שהרכב שלנו דורש:

1. לא מעוניינים ביוקרה, רוצים פרייבט עממית שתיראה טוב, בשנה די מתקדמת (2007-09).

2. הגודל לא חשוב לנו, התרגלנו לברלינגו אז נסתדר גם עם בעלות הישבן השופע.

3. בניגוד לברלינגו הרכב לא ישמש לעבודה, יהיו לו חיים די קלים - בערך שעת נסיעה כל יום, בסופי שבוע קצת יותר.

4. יהיו לו גם חיים קלים במשקל שהוא יסחב, לרוב הורי לא מרבים להסיע חברים איתם, ואני נהג חדש כלומר 1-3 אנשים ברכב.

אז עד כאן היה החלק הצנוע שלנו, ועכשיו לדרישות:

5. התרגלנו לחסכוניות של הברלינגו (עוד לפני שדיזל עלה 8 שקל), חשוב מאוד שיהיה חסכוני.

6. תמליצו על חברות עם שוק, כמו שאמרתי אנחנו לא בכיוון של שברולט וכו'..משהו שלא עולה הרבה אבל נראה ופועל טוב.

7. הדבר הכי חשוב אבל הכי חשוב לנו - אמינות. לפני הכל אנחנו לא רוצים לראות מוסך בשנים הקרובות זה פשוט הסיוט שלנו אז בבקשה.

8. ידני, שמתי לב שקצת בעייתי התחום הזה בשנים האחרונות אבל דרוש ידני.

9. הרכב יסע 90% מהזמן בדרך בינעירונית שהיא גם קצת הררית.

אני מקווה שהדרישות שלי ראליות לנוכח התקציב..

תודה מראש ומצטער על הבורות בתחום.

פורסם

שלום,

דבר אחד יש לי להגיד לכם בקשר לברלינגו שלכם:

אין מה להסתכל במחירונים, הרכבים האלה נמכרים בעשרות אחוזים מתחת למחירון.

תראו כמה אנשים מבקשים על ברלינגו 2002 (וזה לא מה שמקבלים):

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=65&SubModelID=493&FromYear=2002&UntilYear=2002&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

ה 20 אלף ש"ח זה מאוד, מאוד אופטימי לרכב שלכם.

ואם אתם מחפשים לעשות "טרייד אין" , אז בכלל יתנו לכם מחיר בריצפה.

תנסו למכור לבד, כי מי שמתעסק עם טרייד אין לרכבים כל כך ישנים, אלה מגרשי סוחרים - אני לא ממליץ לכם אפילו להתקרב לשם, גם לצורך מכירה.

דבר אחד יש לי להגיד בקשר לדרישות :

אתם לא תוכלו למצוא רכב משפחתי ששומר טוב על המחירון ב 60 אלף ממודל 2007+.

או תרדו בשנתון, או תחפשו רכב פחות סחיר.

לדוגמא, ב 45-55 אלף ש"ח אפשר למצוא מגאן ידנית DCI (טורבו דיזל) מודל 2007-2008 - חיסכונית מאוד (משמעותית יותר מברלינגו), חזקה יותר , שקטה יותר, בטיחותית יותר, נוחה מאוד, מרווחת מאוד.

אבל - לא מחזיקה מחירון (לכן המחירים כאלה אחרי 3-4 שנים) וככל רכב צרפתי האמינות לא מושלמת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתם יכולים להסתפק בסופרמיני אז תוכלו לרכוש סקודה פאביה חדשה מהסוכנות בכ-75K ש"ח (אני אישית לא יכול להמליץ על הפאביה כי הייתה לי היסטוריה נוראה איתה), היה גם מבצע על פיאט גרנדה פונטו לא מזמן (כ-80K ש"ח לרכב חדש).

לפני פחות משנה היה מבצע על סיאט איביזה ב-85K ש"ח (1400 ידני 3 דלתות), הרבה אנשים קנו ופתאום אחרי שנה מוכרים, המחיר קרוב מאוד לתקציב שלכם (במידה ורכב 3 דלתות מתאים לכם).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי שווה לשקול כמה אופציות:

1. סקודה אוקטביה TDI 1.9 - מלכת התחום. לפי נתונים שנבדקו, עושה באיזה ה1:15 בעיר. רכב מצוין לכל הדעות, אבל גניב מאוד (ביטוח יקר), טיפולים יקרים וקשה למצוא אחת במצב טוב. רבות מהן משמשות או שימשו מורי נהיגה (גילוי נאות: למדתי על אוקטביה כזו, בדיוק כמו שאני ממליץ לך), נהגי מוניות ואת המשטרה. חפש רכב במצב טוב, אבל זה יהיה קשה, מראש אני אומר.

2. רנו מגאן DCI - כמו שולאדקר אמר, הרכב סך הכול טוב, חסכוני, שקט, בטיחותי ונוח, אבל המחירון שלו נופל דרסטית והאמינות לא משהו.

3. סיטרואן C4 HDI - גם עשויה להיות אופציה, רק אני לא בטוח לגביי קיומה של תיבה ידנית בדגם הזה. כדאי לבדוק.

4. טויוטה קורולה החדשה - למרות שאני לא מעריץ גדול של הרכב, אתה יכול למצוא רכב כזה עם תיבת הילוכים ידנית של 6 הילוכים. יש גם את הגיר הרובוטי הידוע לשמצה שהוא גם כן די חסכוני, בסביבות ה1:12 בעיר, ו1:14 מחוץ לעיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מישהו יכול להרחיב קצת על סקודה אוקטביה?

איזה שנתון מומלץ לי עם התקציב הנ"ל?

מה החסרונות העיקריים שלה?

ועד כמה היא נפוצה בגרסאת ידני בשנים שאני מחפש, אם בכלל?

תודה על כל התגובות באמת עזרתם לי עד כה.

פורסם

החיסרון של אוקטביה TDI, זה ביטוח מקיף יקר (הרכב גניב) ולטעמי המושבים שלה לא נוחים (במיוחד אחרי רכב צרפתי).

אוקטביה אמינה מאוד (במיוחד ידנית), חזקה, בגאז' ענק ונוח להכנסת דברים גדולים.

הכל טוב ויפה, אבל.

הכל טוב ויפה עד שמתחילים לחפש בלוחות :

מוניות\לימוד נהיגה\ממשלתית וקילומטראז' אסטרונומי - זה מה שתרא ב 99% מההודעות.

צריך סבלנות ברזל ותווך זמן ארוך עד שמוצאים משהו שאפשר לקחת לבדיקה (אני לא מדבר על המציאות, אלא נתונים סבירים בלבד).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...