Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חברה שלי רוצה לקנות אוטו ולא יודעת איזה...

אז ככה:

הרכב ישמש אותה בעיקר בנסיעה עירונית (בתוך ת"א),

רצוי שזה יהיה בקטגוריה של רכבי מיני/סופר מיני וכדומה.

לרוב לא יהיו נוסעים נוספים, ככה שלא משנה אם זה מרווח או לא(גם תא המטען לא מעניין)

אל תחשבו על חווית נהיגה וכל הדברים האלה..זה לא מה שחשוב עבורה.

מה שחשוב לה זה שהוא יהיה חסכוני בדלק,

שהטיפולים לא יקרים,

וכמובן שיהיה אמין,

מדובר במישהי בת 23.

התקציב שלה הוא באיזור ה-35K לכל היותר.

אשמח לשמוע על רכבים שעולים לכם בראש.

תודה מראש!

Toyota Yaris T-Sport 2003

פורסם

אם יש אפשרות לגיר ידני אז אני ממליץ על פיאט פנדה המקסימה. ההמלצה היא בדגש על ידני משום שהדגם האוטומטי מצוייד בגיר רובוטי לא נעים או נוח לשימוש.

השנתון הרלוונטי הוא 2006 ואין סיבה לפסול רכבים בעלי עבר של ליסינג/השכרה משום שרוב ההיצע מורכב מכאלה אך כמובן יש לבצע בדיקה קפדנית ולהוריד במחיר בהתאם.

אם אוטומט היא דרישה בלתי ניתנת להתפשרות אז כדי להעיף מבט באחות הגדולה יותר (אך לא מדי), פיאט פונטו ספייס.

גם פה מומלץ להימנע מהדגם המצוייד בגיר רובוטי ולהתמקד בדגם האוטומטי (גיר רציף) שהוא במקרה גם הדגם המאובזר ביותר של הפונטו. הרכב מרווח וזריז יותר ומרגיש יותר אוטו. האמינות נחשבת טובה וגם אם יתקלקל משהו עלויות התיקון לא מרקיעות שחקים.

השנתון הרלוונטי גם פה הוא 2006 (עניין שמעיד על הביקוש הגדול לו זוכה הפנדה). ההמלצות לבדיקה קפדנית לרכב עצמו וגם לעברו תקפות גם כאן.

אני ממליץ להימנע משברולט אוויאו שבוודאי תקרוץ עקב מחיר הזול. מדובר ברכב מזעזע מכל הבחינות ולמרות שיהיה בשנתון חדש יותר מהפיאטים ממולץ להימנע ממנו.

יונדאי גטס יכולה להתאים אבל חסכונית במיוחד היא לא (רחוקה מסיפורי הזוועה אבל עדיין לא חסכונית במיוחד). אם כן גטס אז כדאי לרכוש רכב מהשנתונים המתקדמים יותר (2007 לפחות) בהם הרכב אמור להיות חסכוני ומאובזר טוב יותר מבחינה בטיחותית.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

מאד ממליץ על דייהטסו סיריון מנוע 1000 או 1300 אוטומטית (1000 עדיף ידנית, אלא אם מרבית השימוש בעיר). מכונית קטנה אבל מאד מרווחת, ומאד מאד חסכונית, וצפויה להיות מאד אמינה. שנתונים 2002 עד 2003, בתקציב זה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...