Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

לאחר ההמלצות החמות לרדת מהג'סטי - ירדתי ממנה. (קישור: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=38377 )

עכשיו נפלו אל מול עיני שתי מכונות:

רנו 5 מודל 89, מזגן, ידני, 221000, לאחר שעשו לו ראש מנוע לפני כחצי שנה/שנה, יד שניה , ללא תאונות מיוחדות.

אל מול זה:

שרייד 85, יד שישית, חמש הילוכים, 217000 ק"מ, יד שישית, מנוע שני - ללא תאונות מיוחדות.

בהנחה בסיסית, שגם אם אני לוקח את הרכב, אני עושה לו 'ישור קו' בכל מקרה, מחירם פחות או יותר זהה - יש המלצה על אחד מהם?

פורסם

בעייתי - הרנו יותר חדשה, והשרייד צריכה להתחיל לעשות טסט כל חצי שנה החל מהשנה הבאה.

מצד שני, השרייד תהיה (כנראה, בנהחה ששני הרכבים במצב זהה) הרבה יותר אמינה מהרנו 5.

דעתי - חפש לך ג'אסטי אחרת...

פורסם

השרייד, עם המנוע החדש :

האגזוז מורכב שלא כשורה

ידית הפנימית של פתיחת הדלת שליד הנהג - שבורה

מנגנון חלון אחורי רקוב לחלוטין, המוכר ממליץ לא לפתוח את החלון

נוסף לזה, מוטבעים על המנוע הזה לא מעט מספרים, אבל אף אחד מהם לא מתאים למספר ברישיון.

הבעלים ממליץ לבצע ניקוי קרבורטור

נראת קצת מעוכה

הרנו:

הראש מנוע נעשה לאחרונה, ביום שישי הוא ניגש לכיוון שסטומים.

כמו כן, הוא עשה איזה מין שיפוץ לפני 4 חודשים, שלא הלך. ביום שישי הוא דוג לנקות את הקרבורטור.

המזגן עובד נהדר

יש לא מעט נקודות שהשלימו אותן עם סיליקון - כנראה עקב חלודה

אז מה דעתכם? על איזו מהם ללכת?

מיותר לציין, שמחירם דומה, ישמשו אותי לנסיעה למכללה והביתה , הסעה של נהג אחד, לפעמים עם נוסע.

תודה רבה לכולם!

פורסם

עצה שלי- תתחיל מההתחלה.

לא יודע למה אתה נתפס על שני האקזמפלרים האלו, כנראה בגלל שהם מוצעים לך במחיר ממש נמוך.

לא תמיד רכב שיעלה ברכישה 4K למשל, יהיה זול יותר מרכב שיעלה 7K כשמסתכלים על החודשים הראשונים של אחזקת הרכב.

לא הייתי קונה לא את השרייד ולא את הרנו, נסה, אם אפשר, לגרד עוד כמה אלפיות ולרכוש פיאט אונו/פיאסטה/205/DL, כולן עדיפות בהכל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...