Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה יש לעשות בארץ עם מכונית כזאת?

נראה אותו מסתדר עם כבישי הפאר של הממונים\מקורבים במע"צ.

נדבר בפקק באיילון, לא עכשיו.

חרא מדינה.

רגע, צריך למלא חנקן בצמיגים? כי אז באמת ישראל בבעיה.

בשבילם יש את הכבישים של הגולן:wink: אפילו טופ גיר אמרו שהם מדהימים כשהם קפצו לביקור בארץ הקודש. לא לישכוח גם את ה575M שיושבת עד עכשיו בחניון כל שהוא מכוסה. הפרארי קליפורניה היא פה לתקינה, כולל המזראטי השחורה. סוף סוף רואים היתקדמות אבל עדיין איטית

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
שאלה לי אליכם: עכשיו שפרארי ומזארטי הקימו סוכנות וקיבלו תקינה יהיה אפשר להביא אותן ביבוא אישי?

טכנית כן.. אבל עשינו חישוב וזה יוצא יותר יקר מחדש...

האולם עוד לא מוכן ואין יחסי ציבור אז זה יכול לקחת עוד קצת זמן...

Detailer.gif
פורסם

כל אלה שבוכים על איכות הכבישים, אני מניח שלא יצא להם לנהוג בכבישים של צפון מזרח ארה"ב

אם ייצא לכם לנהוג שם, תקבלו פרספקטיבה חדשה ל-"מה זה כביש גרוע"

כבישים שאלפי פול טריילירים, טונות של מלח ושלג עושים בהם שמות מדי שנה

אז אם שם מסתדרים עם מזארטים וכו', אז גם בחיפה (דניה) יסתדרו בלי בעיה

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם
טכנית כן.. אבל עשינו חישוב וזה יוצא יותר יקר מחדש...

האולם עוד לא מוכן ואין יחסי ציבור אז זה יכול לקחת עוד קצת זמן...

החישוב שאני עשיתי זה שמכונית תעלה בארץ פי 2.2 מאשר בארצות הברית וזה לפי המחיר של המזארטי שנמכרה כבר ב900K עכשיו מעניין כמה הפרארי יעלה.

פורסם

כנראה 1.5 או יותר ל-458. הקליפורניה תעלה פחות, אבל היא ממילא מיותרת (פחות יפה מגראנקבריו, יקרה ממנה משמעותית).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1.5 אתה מתכוון יחס או מחיר?

נקווה שהמכירות יהיו טובות ושזה ישפיע על פורשה וכל הספורט למינהם שאנחנו רגילים אליהן בארץ להוריד מחירים וכך נקבל את ההפרש שמוצאים בחול בין מזארטי ופרארי לבין פורשה פנמרה שבארץ עולה 900K ובארה"ב עולה 90000$

פורסם

זה היה בציניות אם לא הבנתם, קונטרה לחבר'ה שבטוחים ש"חנקן בצמיגים" הוא הבעיה הגדולה ביותר של ישראל.

לגבי המחיר, בארה"ב לא רלוונטי כיוון שלא ניתן ליבא משם מכונית שאינה מיוצרת שם והמחירים שם הם שונים משאר העולם גם ככה.

פורסם
או, זה כבר באמת מעניין! אבל למה באדום, למה??!?!?!?

(כן, אני טיפוזי ששונא אדום... פרדוקס? אני לא חושב)

מה זת'ומרת למה באדום??? :mad2: רק אדום!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

+1 פרארי רק באדום.

דרך אגב רוני יכול להיות שבמגזין האחרון של "אוטו" ראיתי פרארי 458 צהובה עומדת לפני האלפא ג'וליטה תלתן ירוק

בתמונה של 'מה היה בגליון הבא'? פרטים?

פורסם

עד שלא ראיתי את הגלגלון אש ברקע לא האמנתי שה458 אשכרה בארץ..

למה הרכב מכוסה במדבקה לבנה - זה נגד שריטות או משהו?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

זה בסדר, SLS יש בארץ והיא מ-ד-ה-י-מ-ה-! לצערי ראיתי אותה רק ל-5 שניות באבן גבירול לפני כחודש בת"א.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...