Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפי 3 ימים שמעתי ב-3 בבוקר קולות יללה מחוץ לחלון.

יצאתי החוצה ומצאתי את הדבר המתוק שאתם רואים בתמונה.

הוא נמצא עם הקולר כך שהבנתי כי מדובר בכלב שהלך לאיבוד.

עזבתי אותו בלילה ההוא בתקווה שהוא רק מטייל והוא יחזור לבד לביתו אך למחרת בבוקר מצאתי אותו בחצר- לא מוכן לעזוב (וכנראה גם לא יודע לאן לעזוב או שאולי אפילו העזיבו אותו בכוח)

לקחתי אותו לוטרינר, אין לכלב צ'יפ זיהוי.

עברתי בשכונה ושאלתי אם למישהו אבד כלב אך אין עונים.

בינתיים אני מטפל בו, דאגתי לו למיטה חמה במרתף הבית בלילות הקרים , אוכל לכלבים (לקחתי מהשכנים) והאחיינים שלי מנעימים לו את הזמן אך המצב עומד להתשנות לצערי- אני חוזר ללימודים ביום ראשון וההורים שלי טסים לחו"ל.

כבר מצאתי לו משפחה שהתאהבה בתמונה שלו (פירסמתי גם בפייסבוק וגם אצל מכרים) אבל החליטה בדקה ה-90 לוותר.

אז... הוא מחפש בית חם ואוהב, הוא כלב מדהים! ממושמע, מתוק, חכם ומקסים עם ילדים.

הוא ישאר כנראה גם כלב קטן.

הוטרינר מעריך שהוא בן 3 חודשים.

נ.ב

התקשרתי לעמותת צער בעלי חיים בחדרה.

הם אומרים שאין להם מקום עוד לכלבים ולכן אין להם דרך לעזור לי.

הפקידה שם המליצה לפנות למוקד העירייה 106, תוך כדי שהיא מודעת לעובדה שאם אני אתקשר אליהם הוא יורדם שם!!

יש לכם עוד רעיון לעמותות שאולי ידאגו לשלומו עד למציאת משפחה אוהבת?

תודה לכולם.

שבוע טוב.

תמונה0366.jpg

תמונה0374.jpg

פורסם

אני מקפיץ את זה שוב לצערי כי אני באמת תולה תקווה במציאת בית חם כמה שיותר מהר.

אני עושה הרבה מאמצים,אבל זה לא ממש הולך ואני אאלץ בימים הקרובים להתחנן בפני אחת העמותות שתקח אותו ותדאג לו.

מי שחושב על אימוץ כלב- הכלבלב הזה מדהים!! הוא ישאר קטן, חמוד וחברותי.

פורסם

צר לי שאינני יכול לקחת אותו. נראה לי שהוא יעדיף להגיע לכלביה העירונית מאשר לחלוק טריטוריה עם הנמר הננסי שמסתובב לי פה.

כפי שהבנת, באימוץ אינני יכול לעזור, אבל ברעיון כן: האם הוריך טסו לזמן קצר (נגיד, לכל היותר שבועיים-שלושה), או לתקופה ארוכה יותר? אם זאת תקופה קצרה, מדוע שלא תשכן אותו בפנסיון לכלבים, והם ימשיכו לגדלו לאחר שישובו ארצה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היי אלעד.

ההורים שלי היו מאמצים אותו ברצון, אלא שעכשיו עם הרבה נכדים, רגל וחי בפנסיה ובניית בית בחודשים הקרובים, הם נמצאים או בחו"ל לצורכי הנאה (טסים המון בשנה..טיולים ארוכים וקצרים) או בעיסוקים הפרטיים ובבנית הבית.

אני הייתי מאמץ אותו בעצמי אבל 5 ימים מלאים בשבוע במכללה+ חיים סטודנטיאלים לא נותנים לו ולי סיכוי להרמוניה הוגנת.

לגדל כלב כזה בבית במצב כזה שהוא כל היום לבד בחוץ זה לא ראוי, הוא כלב מתוק וצריך ילדים אוהבים ויחס חם.

התקשרתי לצער בעלי חיים בחדרה ואמרו לי שאין להם מקום ושאפנה לעירייה.

אמרתי לה שאם אני אתקשר לעירייה הם ירדימו אותו כמו שאר הכלבים המשוטטים והיא ענתה לה שאין מה לעשות.

לפני שעניתי לה בחזרה שאני מאחל לה את אותו הרעיון שהיא איחלה לקטנצ'יק הזה, ניתקתי את הטלפון.

לא אתן לא להיות ברחוב גם במחיר שאמצא סידור בתשלום למענו.

מלבד העבודה האינטנסיבית ברשת, אני כל היום במשא ומתן עם העמותות השונות ומחר כנראה שאדחה את הלימודים, אסע לאחת מהן יחד איתו ואתחנן שימצאו לו פינה חמה במקביל לעובדה שאני אמשיך לחפש לו בית (העמותה הזאת קרובה לבית הוריי).

נראה אותם מביטים בו ובשמחת חיים שלו ומתעלמים :wink:.

פורסם

שלום BMW, קודם כל מאוד נוגע ללב ומרגש איך שאתה דואג לכלבלב החמוד.

אני מציע גם לפנוע לעמותת חדרה אוהבת חיות. אולי הם ימצאו בשבילו מקום. (אין לי מושג אם הם קשורים לצער בעלי חיים חדרה שאצלם כבר לא תמצא פתרון).

http://www.haderapets.org/

פורסם

אליהם התקשרתי והם אלו שאמרו שהם לא יכולים לקבל את הכלבלב ושאין להם פתרון.

עם זאת, אחייג מחר שוב למספרים שנתת לי ואנסה שוב את מזלי ומזלו של הכלבלב.

תודה!!

פורסם

תביא אותו לת"א יש כאן מליון עמותות לבעלי חיים , ואני גם מכיר כמה אנשים שיסרבו בתוקף לאמץ אותו כי כבר אין להם מקום, אבל אם נשים להם אותו בלילה הם פשוט יוסיפו אותו לאוסף....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ת"א זה רעיון גרוע - צב"ח ת"א זה רעיון הכי גרוע (גזר דין מוות).

תנסה לפנות לעזרה בפורום בתפוז, יש שם הרבה מתנדבות אכפתיות:

‪http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=708‬

נ.ב

כל הכבוד על היוזמה ובהצלחה.

פורסם

פרסמתי ביד 2, פייסבוק, עשיתי טלפונים מהנייד לאנשים שחשבתי שהם פוטנציאלים,עשיתי סיבובים בשכונה/אצל השכנים והתקשרתי עד כה ל-3 עמותות.

2 טענו שאין להם מקום/אין להם איך לעזור ואחת תהיה זמינה מחר בבוקר.

דווקא ת"א לדעתי זה המקום עם הסיכוי הנמוך ביותר למציאת מקום בעמותות כי שם כלבים רחוב נאספים ונזרקים על בסיס יומי.

אנסה גם בתפוז (תודה על הלינק למעלה).

פורסם

כל הכבוד על ההתמדה.

פירסמתי גם אני, רוב חבריי מאיזור הדרום ואתה מאיזור חדרה תל אביב אם הבנתי נכון ?

ד"א, צרף מספר פלאפון , אם זה מתאפשר, זה ייקל אם מישהו ירצה אותו (מקווה מאוד)

• תוכן חדש...