Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מהיום, ה-1/2/11, אפשר להתנתק מאורנג'(גם מפלאפון וסלקום), אני מחזיק אצלם קו ומשלם כבר יותר מדי זמן סתם, מאז הקטע המסריח שהם עשו לי.

הבוקר התקשרתי לאורנג', התייבשתי 15 דקות, כשהנציגה ענתה, ביקשתי להתנתק, הנציגה התחילה להציע לי כל מיני חבילות שקר כלשהו, ואחרי כמה דקות אמרה כי היא לא יכולה לנתק אותי ורק מנהל יכול (אז למה המנהל לא ענה לטלפון?) ויחזרו אליי תוך 24 שעות.

אחרי כמה שעות, התקשרה אליי נציגה ממחלקת שימור לקוחות, ובזבזה לי עוד 20 דקות מהחיים, הצעתי לה הצעה, שבה אורנג' יוכלו לצאת גנטלמנים. ולקזז את התרגיל המסריח שהם חייבו אותי עם הקנס יציאה(8% ממוצע חשבוניות + יתרת התשלומים על המכשיר), היא דחתה את ההצעה ואמרה שנציג יחזור אליי כדי לנתק אותי (אז למה הוא לא התקשר?).

מעניין מה יקרה בהמשך ועוד כמה תמשך מלחמת ההתשה הזאת.

----

פורסם

רבים מאיתנו עומדים לעמוד באותה מלחמת התשה

הדבר היחיד שהם יכולים לעשות מעבר לשמונה אחוז

זה לחייב אותך חיוב מלא על המכשיר בנוסף לכל העניין של 8% ממוצע חשבונית כפול מספר החודשים שנותר

פורסם

טעות בפיך.

אם רכשת בתשלומים ואתה מעוניין להמשיך חברות הסלולר לא יכולות במעמד הניתוק לחייב אותך ביתרה שנשארה במלואה.

זאת אומרת - התנתקת ותמשיך לשלם תשלומים חודשיים רק על המכשיר בלי להיות לקוח קווי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אז ככה מקבלים את השימור לקוחות אצלם?!

שימותו, אחרי ריב עם שני נציגים לא הסכימו להעביר לי אותם כי 'אין לי גישה לשם'. $#$%$#%

קקטוסולר ידנית

פורסם

למה לבקש להתנתק? לך לחברה אחרת בה אתה מעוניין, והם כבר ידאגו לנתק אותך מאורנג'. אלא אם כן אתה רק מאיים בניתוק כדי לראות מה שימור הלקוחות יציעו לך.

פורסם
טעות בפיך.

אם רכשת בתשלומים ואתה מעוניין להמשיך חברות הסלולר לא יכולות במעמד הניתוק לחייב אותך ביתרה שנשארה במלואה.

זאת אומרת - התנתקת ותמשיך לשלם תשלומים חודשיים רק על המכשיר בלי להיות לקוח קווי.

לא מדויק,

אני לקוח עסקי, ולקוחות עסקיים לרוב משלמים בהו"ק דרך הבנק

ברגע שהתנתקת ההו"ק מבוטלת (כי ביטלת אותה ) ואתה הופך ל"בעל חוב "

מה שאומר שאותה חברה ירדפו אחריך ע"מ להגיע להסדר תשלומים חדש בגין קנס היציאה + עלות מכשירים

פורסם

כן אבל מדובר על לקוחות פרטיים , ללקוחות עסקיים אני מאמין שיש נוסח טיפה שונה לחוק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בנתיים,

כל התהליך הזה עלה לי בשעה מהחיים,

אני כבר 20 דקות מתייבש ומחכה שנציג יענה,

בנוסף, שלחתי פקס שמבקש להתנתק מהם מיידית.

----

פורסם

אחרי 60 דקות של עצבים ("אין מנהל" -> "אז נחכה שיגיע מנהל"), שקרים (ניסינו לחזור אליך ולא ענית) וקדיחת מוחות.

הצלחתי להגיע למנהלת (קולולו) וסוף סוף ניתקו אותי.

----

פורסם

החוק אומר שהחל המ1 לינואר ללקוחות חדשים (כלומר כאלה שהתחברו לאחר ה1 בינואר) ומה1 לפברואר ללקוחות קיימים בוטלו כל ההתחייבויות אצל החברות הסלולאריות. זה אומר שאם אתה רוצה להתנתק, חייבים לתת לך להתנתק. קנסות היציאה הם בדרך כלל 8% מממוצע החשבונית החודשים כפול מספר החודשים שנותרו להתחייבות, אבל בגלל שאין יותר התחייבויות, הקנס הופך ל8% אחוז מממוצע החשבונית החודשים כפול שומדבר. ומעבר לזה כמובן סגירת החוב על המכשיר (במידה וקיים)

לגבי המשך תשלום על המכשיר, אם החברה ממנה התנתקת מחייבת אותך להמשיך לשלם על המכשיר (או לחילופין לסגור את החוב מיידית), דבר שהוא דיי הגיוני, כי בסופו של דבר, זה המכשיר שלהם. מה שאתה יכול לעשות זה ללכת לחברה אחרת והם, לפי חוק חדש (שנקרא חוק ניתוק זיקה) מחוייבים להמשיך לזכות אותך במלוא הסכום שנשאר (לפי חישוב של 36 תשלומים) מה גם, שהם חייבים לזכות אותך גם על מכשיר שנקנה במוחץ לרשתות הסלולאריות ואפילו בחו"ל או באי-ביי (ע"פי אותו תחשיב של 36 חודשים מרגע הרכישה)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...