Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקומות בילוי בטבריה בסופ"ש

gadik6
שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן, את הסופ"ש הבא אני אעביר כנראה בטבריה, ורציתי לדעת אם יש מקומות בילוי (פאבים, דאנס-ברים) בטבריה שפתוחים בסופ"ש (שישי, שבת), רצוי באיזור המלונות?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטבריה עצמה כמעט ואין שום דבר שפתוח בשבת, רוב מקומות הבילוי נמצאים בקיבוצים.

יש לך את "על הנהר" בקיבוץ כנרת-פאב מאוד נחמד אני אישית מאוד אוהב ומבלה שם קבוע, אם אתה מגיע ביום שיש אז תשתדל ב10 וחצי רבע ל11 להיות שם כי מתמלאה מאוד מהר וזמן ההמתנה ארוך.

יש את ה"גלורי" באשדות יעקוב, פאב נחמד, אנחנו מכנים אותו בתוק המקום שכל ה"פליטים" של נכנו לעל הנהר מגיעים אליו, אבל עדיין אחלה פאב.

אם אתה רוצה דאנס באר יש את ה"דוריס" בקיבוץ אפיקים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני הבילוי הליילי - נחמד לראות את המופע לייזר אורקולי על המים והסלעים בדרום הטיילת.

יש ב- 19:30 20:30 21:30 (מופע אחר כל שעה, גם בשישי), כ-15 דקות - יפה ומיוחד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובות. העניין הוא שאני אהיה בלי רכב, ככה שלהגיע לקיבוצים יהיה לי קצת קשה. לכן אני מחפש מקומות בטבריה עצמה שפתוחים בסופ"ש (אם הם קיימים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טבריה מתה ביום שישי, בעצם גם בכל יום. להגיע לקיבוצים זאת ממש לא בעיה יש מנויות בכל מקום. יש בטבריה פאב אחד שפתוח ביום שישי שוקראים לו "ביג-בן" שבדרך כלל מבלים בו תיירים ואומניקים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טבריה במהלך הסופ"ש זה אחד המקומות הגרועים ביותר לשהות בו. אם אתה לא נמצא במלון שמציע לך תוכנית בידור או לחילופין עם רכב שיכול להוציא אותך מהמקום שכוח האל הזה, הדבר היחיד שנותר לך לעשות זה לחייך, אחרת אתה יכול רק לבכות על מר גורלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובות. העניין הוא שאני אהיה בלי רכב, ככה שלהגיע לקיבוצים יהיה לי קצת קשה. לכן אני מחפש מקומות בטבריה עצמה שפתוחים בסופ"ש (אם הם קיימים).

אין מה לעשות שם , זאת כמו עיירה דתית , אז תיקח לפטופ עם סרטים ,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא כמו, זאת עיר דתית. נראה לי שאפילו בירושלים בליל שישי יש יותר חיי לילה מאשר בטבריה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...