Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחת לין אירחה היום את מפגש השפלה והציגה בפנינו את משק לין

משק שעיקרו התעסקות עם דבורים ורדידת דבש.

אילן ואחיו יובל, המנהל, עם אחותו, את העסק המשפחתי, קיבלונו בסבר פנים נאה, ועשו כל מאמץ להנעים לנו את הסיור.

לאחר הדרכה קצרה, ממצה ומאלפת שחשפה בפנינו את עולמם של הדבורים , משימותהם ואופן ביצוען - מרשים ביותר,

הוזמנו לראות את המפעל גופא בו רודים את הדבש מהכוורות, נחשפנו גם למגוון הרב של המוצרים שמשק לין מייצר.

תודה רבה למשפחת לין - יישר כוח.

בתום הסיור חלקנו נסעו לנס- ציונה לבית הקפה, להשלים את ההנאה של שישי אחה"צ בלווית קפה ושיחה עם חברים נוספים.

מצא משה

פורסם

אילן ויובל, תודה על הסיור המאלף!

למדנו ש"פועלות", זו לא מילת גנאי וגם ש"מלכה", זו משרה לזמן קצוב מאד...:roll:

אופס, למדנו גם שהזכרים , לא עושים כלום, מלבד להפרות את המלכה, רק כשהיא רוצה ואפילו אין להם עוקץ...:shock:

מוכר לי מהיכן שהוא...:?:oops::wink::lol:

נו והטעימות, מתוקוווווות.....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

היי חברים!!

המשיכו לכייף ולהנות ביחד במקומות מקסימים !!

מחמם את הלב לראות את הפעילויות המגוונות והאיכותיות הנערכות בסניף בהרמוניה מופלאה בין כל המארגנים ובניצוחו של קובי בן ניסן.

המשיכו כך!!!

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

אחלה תמונות רואים שנהנתם.

נ.ב

עופר!

כן אתה עם הקוגר, כל פעם שאני רואה תמונות של הרכב שלך אני רוצה נועלים לדלתות כמו שלך.

אז בפעם הבאה שאתה לא כאן תידאג לי (אין לזה נפח).

תודה אבישי.

פורסם

שלום

תודה לאילן קובי וכול מי שטרח

היה גוטה גוטה

וכמובן לצלמת המהוללת שלנו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

משפחת לין היקרה

תודה רבה על האירוח הנפלא

כשאתם רוצים להעביר את הדבורים ממקום למקום

הריקשה לשירותכם.

אני רק מקווה שהדבורים לא יקבלו סחרחורת וכאב ראש

מהרעש ומהרעידות.

• תוכן חדש...