Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה או דייהטסו סיריון

aura10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

אני מתבלטת בין סיריון 2008 שעברה 50,000 קמ"ש, דגם של 2 כריות אויר, ללא תאונות ב-60 אש"ח, יד 1 מפרטי

לבין סקודה פאביה ספורט ידנית 66,000 ק"מ, 65,000 ש"ח ללא תאונות, יד 1 פרטית.

אני גרה ועובדת בירושלים, רוב הנסיעות נכון לעכשיו יהיו בתוך העיר, אבל לוקחת בחשבון שאני לא אשאר לגור בירושלים.

אנא המלצתכם.

חשוב לי רכב בטיחותי, חסכוני (דלק, ביטוחים, תיקונים)

חיצונית - הפאביה מהממת.

אודה לעזרתכם,

ענת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב,

אני מתבלטת בין סיריון 2008 שעברה 50,000 קמ"ש, דגם של 2 כריות אויר, ללא תאונות ב-60 אש"ח, יד 1 מפרטי

לבין סקודה פאביה ספורט ידנית 66,000 ק"מ, 65,000 ש"ח ללא תאונות, יד 1 פרטית.

אני גרה ועובדת בירושלים, רוב הנסיעות נכון לעכשיו יהיו בתוך העיר, אבל לוקחת בחשבון שאני לא אשאר לגור בירושלים.

אנא המלצתכם.

חשוב לי רכב בטיחותי, חסכוני (דלק, ביטוחים, תיקונים)

חיצונית - הפאביה מהממת.

אודה לעזרתכם,

ענת

בתור אחד שיש לו את שתי המכוניות, הפאביה לאחר מתיחת הפנים ועם מנוע הTSI וסיריון משנת 2007. אין בכלל להשוות בין הרכבים, הפאביה עולה בכל פרטמר על הסיריון הן מבחינת ביצועים גם אם מדובר במנוע ה1.6 או ה1.4 במיוחד אם מדובר בגרסה הידנית והמאובזרת, תפעול ידית ההילוכים נעים ונוח ושילובה למנוע מצוין. מבחינת איכות חומרים, תא נוסעים, התנהגות הכביש וחווית הנהיגה, במחיר הזה לא הייתי חושב פעמיים והולך על הפאביה. הסיריון מיושנת, חלשה באופן משמעותי, פחות בטיחותית ונוטה לקרקש ולהתפרק לאחר כמה שנים. מבחינת צריכת דלק שתיהן יהיו בערך אותו הדבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפביה המדוברת היא לא עם מנוע TSI המתקדם,

הסיריון פשוטה מאוד, ספרטנית ואינה מאוד לעומת זאת הפביה טובה יותר בכל פרמטר אך פחות חיסכונית ופחות אמינה בצורה יחסית..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...