Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בעולם אלא בעולם הערבי, אגב אתה בטוח שאתה רוצה פה את מה שהולך שם?

אני מקווה ומייחל שלא נגיע לעולם למצב שם שאנשים צריכים למות ולאבד את כל רכושם ולחיות מפחד מלצאת לרחוב.

מעדיף לשלם כמה שצריך לדלק בשביל שלא נתדרדר לכאוס ששם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין סיכון שנגיע לרמות האלו.

לכל ישראלי, ולא משנה כמה הוא דפוק מבחינה כלכלית, יש מה להפסיד.

במדינות הערביות זה לא ככה ויש אנשים שהכלא עדיף על חיים ברחוב.

פה אין סיכוי לאלימות נגד השלטון.

למרות השחיתות, הוא נבחר על ידי העם בצורה גלויה.

פורסם

כבר היום יש פחד לצאת לרחוב.

כבר היום אתה יכול למות כי החלטת לטייל בגן ציבורי ולהגיד שלמישהו נפל משהו.

כבר היום אתה מרוויח פחות ופחות, כי יותר ויותר הולך על כל מיני מיסים שלא מביאים לשום שיפור בשום תחום.

ומעמד הביניים יצטרך בקרוב לפשוע בשביל לשרוד.

לא צריך להגיע לנסיון הפיכה בשביל לחיות בפחד שאתה מתאר

אז תסכים להמשיך לשלם הרבה כסף על הדלק.

זה עדין לא ישנה את העובדה שהמדינה שלנו מתדרדרת בקצב מסחרר.

פורסם
כבר היום יש פחד לצאת לרחוב.

כבר היום אתה יכול למות כי החלטת לטייל בגן ציבורי ולהגיד שלמישהו נפל משהו.

כבר היום אתה מרוויח פחות ופחות, כי יותר ויותר הולך על כל מיני מיסים שלא מביאים לשום שיפור בשום תחום.

ומעמד הביניים יצטרך בקרוב לפשוע בשביל לשרוד.

לא צריך להגיע לנסיון הפיכה בשביל לחיות בפחד שאתה מתאר

אז תסכים להמשיך לשלם הרבה כסף על הדלק.

זה עדין לא ישנה את העובדה שהמדינה שלנו מתדרדרת בקצב מסחרר.

כול מילה במקום.

כבר עכשיו אפשר ליראות איך אנשים ניכנסים לחנות רק בישביל לאכול.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

עם כל ההתדרדרות הזאת, אני בספק שמי שמתלונן הכי הרבה פה היה במדינות עולם שלישי אמיתיות.

ראיתם מה זה עוני אמיתי אי פעם?

כן, זה כמעט בלתי אפשרי לחיות פה כיום אבל אם תופסים פרופורציות, זה מגביל אבל לא בלתי נסבל.

על זה הממשלה סומכת, שההתדרדרות תהיה איטית ולא נרגיש אותה, עד שנמצא את עצמנו במצב שאין לנו כסף להגיע להפגנה.

במובן הזה הם עושים עבודה נהדרת!

***אזהרה: עכשיו יבוא משהו שיעצבן אנשים שלא חושבים יותר מדי***

אני לא אדם כל כך לאומני.

אני אוהב את המדינה הזאת וחי פה כבר הרבה שנים.

אבל אם המצב ממשיך להתדרדר, אני אאסוף את הדברים שלי ואסע למקום אחר בלי בעיה, לפחות עד שיהיה שינוי מדיניות.

הבית אולי הוא פה, אבל אפשר גם להתגורר בחו"ל ולא לבזבז את כל הכסף שלי על מיסים.

אני עובד כיום על פרויקט די רציני, וכנראה שגם אותו אני אעשה בחו"ל כי המדינה עושקת את מי שמנסה להרים כאן את הראש.

פורסם

יוסי, לא צריך להיות במדינת עולם שלישי כדי לדעת שאני לא רוצה להגיע לשם.

אם אנשים ימשיכו לחיות בפרופורציות, יהיה מאוחר מידי כשיחליטו להתעורר.

פורסם
לא בעולם אלא בעולם הערבי, אגב אתה בטוח שאתה רוצה פה את מה שהולך שם?

אני מקווה ומייחל שלא נגיע לעולם למצב שם שאנשים צריכים למות ולאבד את כל רכושם ולחיות מפחד מלצאת לרחוב.

מעדיף לשלם כמה שצריך לדלק בשביל שלא נתדרדר לכאוס ששם.

לא ליאור, הפגנות הן לא רק בעולם הערבי:

בצרפת היו מספר הפגנות נגד העלאת גיל הפנסיה ונגד מחירי הדלק (ואל תגיד לי שזה הפגנה של עולם ערבי כי למחירי הדלק\גיל הפנסיה אין לאום)

ביוון לא מזמן הייתה הפגנה נגד המצב הכלכלי הקשה

בבריטניה הייתה הפגנה נגד העלאת שכר הלימוד

ויש עוד דוגמאות.

אני לא אמרתי שצריכה להיות אלימות כדי שהפגנה תעורר משהו (למרות שלפי מקרים בעולם זה עובד). סתם חומר למחשבה, אם נניח אלפי רכבים היו חוסמים את הכניסות ויציאות לנתב"ג זה כבר היה משפיע ובגדול, המשק היה נפגע בכמה מיליוני שקלים (תלוי לכמה זמן) ולמשטרה אין מספיק כוח בשביל לעצור דבר כזה.

פורסם

תסיסה בליכוד בשל מחירי הדלק: שכחנו את הדרך

שר האוצר, יובל שטייניץ, לא מתכוון להתקפל, ומתנגד להורדת מחירי הדלק, אבל חבריו בליכוד חושבים אחרת. כ-200 פעילי מרכז, שרים, ראשי רשויות וח"כים התכנסו וקראו לו להתעשת

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4019797,00.html

נגיד,(רק נגיד) שיורידו ב20 אג',מה ימנע מהם להעלות שוב במרץ או לאחריו?

אך,פעם היו ימים : http://news.walla.co.il/?w=//1369151

הבנזין יוזל במוצ"ש ב-13.5% ל-5.49 שקלים לליטר - המחיר הנמוך מזה 20 חודש. הסולר והמזוט יורדים ב-40%-3

מי זוכר? :lol: איזו נוסטלגיה..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אנחנו יהודים ואנחנו לא נשתנה .

מדינה אוכלת יושביה , במקום לשבת אדישים ולתדלק כמו ילדים טובים , ויעלו לנו גם את התחבורה הציבורים ,וגם את החשמל ,וגם את המים ,

צריכים לקום ולעשות ולא איזה עצומה בפייסבוק .

בצרפת הולכים ברחובות ושורפים רחובות שלמים , שורפים חנויות , שורפים צמיגים ,

צריכים לקום לחסום כבישים ראשיים במדינה, לחסום כניסה לכנסת , ללכת לבית ראש הממשלה ולהפגין שם !!

אנחנו נהיינו עם שמה שאומרים לו הוא עושה!!! אסור לצעוק אסור להגיד , והתיסכול מתמשך ,

צריך פשוט לקום ולעשות , העם הישראלי אינו מאוחד מספיק . אני רואה את זה בארגונים הכי קטנים , לא מאורגנים ,מפחדים להגיד את דעתם , ומפחדים לעשות צעדים משמעותיים בחיים .

חברה קומו ותעשו אנשי הפורום יכולים להתארגן בחסימת צירי תחבורה מרכזיים ברחבי הארץ

שאר החברה יכולה ללכת ולהפגין מול אותם שמות שהזכרתי ולא חסר .

קדימה לקום ולעשות !

בברכה,

נתי

פורסם

רק בקשה קטנה ,אל תפריעו למהלך התנועה בארץ ,שגם ככה מאוד מכבידה על הציבור .

אמר לי חבר טוב שהעלייה במחיר מוצדקת ,צריך כסף רב לחיזוק ההתיישבות הנפלאה ביהודה ושומרון ,במחשבה שנייה הוא ממש צודק !!!

פורסם

1. לישראלי הממוצע שנוסע 17K בשנה עם רכב שצורך נגיד 11 ק"מ\ל', ההבדל בין 6.5 ש"ח ל7.4 ש"ח לליטר יוצא 115 ש"ח לחודש. אנחנו עושים את החישוב הזה בלי להיות מודעים אליו בכלל ולכן ישראלים לא יצאו משגרת חייהם ויחסמו את הכניסה לכנסת בשביל 115 ש"ח לחודש. עובדה.

כשזה יגיע לפער של 700-800 ש"ח, אנשים יאלצו לחתוך בהוצאות בסיסיות ואז או שיוותרו על רכב, או שיחתכו בהוצאות או שישרפו צמיגים.

2. לכל מומחי התקשורת ו"ניהול מאבקים ציבוריים" שמעלים פה הצעות לשיפור כמו

"חברה קומו ותעשו אנשי הפורום יכולים להתארגן בחסימת צירי תחבורה מרכזיים ברחבי הארץ

שאר החברה יכולה ללכת ולהפגין מול אותם שמות שהזכרתי ולא חסר."

ו\או כותבים פוסט מאשים שמתחיל ב"כולם רק מדברים, קומו ותעשו משהו", או תוקפים את מארגני הקבוצה הקיימת ומבקרים את היכולות שלהם, קומו אתם, קחו את כל הכשרון שלכם ותובילו.

3. לכל מלעיזי פייסבוק, בוקר טוב, פייסבוק הוא אמצעי תקשורת. אתם מתלוננים נגד פייסבוק ומזלזלים בו רק כי הוא בחינם. אם פייסבוק היה שירות בתשלום, לא הייתם פולטים שטויות כמו "אני לא מתייחס ברצינות לפייסבוק". מתי תבינו שזה עוד אמצעי תקשורת?

4. מספיק לבוא בתחינות לבעלי קארספורום שינהלו את המאבק. שוב, מספיק לצעוק על כולם "לקום ולעשות משהו". אתם כל כך טובים ביחצנות, גיוס, שכנוע, הובלה, הנהגה וזעזוע מוסדות שלטון? אז תובילו.

לסיכום, אין סיכוי. סיכם את זה יפה אחד החברים פה שטוען בלהט ש"אכפת לי! ואני נלחם! אבל יש לי לימודים קודם ועבודה קודם ומשפחה קודם וסדרי עדיפויות קודם והכל קודם ואם לא קודם, אז נעלה על המטוס הראשון ונעוף מפה. ואתם תילחמו בשבילי" .

פורסם

אנשים באמת חייבים לעשות משהו ומהר לפי שמעות ששמעתי בימים האחרנים מכיר הדלק צאיך לעלות בעוד בקצב הזה מכיר של זהב היה יותר זול בוא כלום נחשוב טוב מה עושים

פורסם
בכל האזור עלייה במחירי הדלק, בין היתר, הבעירה מדינות.

יהיה מעניין ב1 בפברואר...

עולם כמנהגו נוהג, המחיר יעלה וישראל ישראלי ימשיך לתדלק, הוא יקטר אבל הוא יתדלק כרגיל

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...