Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהייתי אחראי כתבות פה :D

מוכנים לעליית מחירים נוספת? הדלק יתייקר שוב

בכיר בענף האנרגיה ל"עסקים": מחיר הבנזין יעלה ב-5% נוספים בחודש הבא. שר האוצר לשעבר סילבן שלום: "העלאות מסי הדלק פוגעות בשכבות הביניים ובפריפריה". הלחצים על נתניהו ושטייניץ מתחזקים - אך באוצר מסרבים לוותר: "כדי לבטל את המס נצטרך לבטל רפורמות חשובות"

מעניין מיהו אותו "בכיר" ואם יש אמת בדבר (סביר להניח שכן,אבל אי אפשר לדעת בוודאות כרגע)

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/207/127.html?hp=16&loc=4

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון, אמנם פורסם שנתניהו מתכנן להוריד את מחירי הדלק בכ-20 אג' לליטר, אך אין להרפות מהמאבק, כיון שחצי מההורדה תהיה על חשבון רווחי התפעול של חברות הדלק, מה שאומר שעדיין רובנו נפסיד, כיוון שחברות הדלק ינמיכו את ההנחה שנותנים ברוב התחנות, או לחברי מועדון.

ההודעה של ראש הממשלה כמעט וריקה מתוכן על מנת להשקיט את המהומות.

אל תתנו לעובדות לבלבל אתכם.

להמשיך במאבק בכל הכח!!!

ב-14/02 כולנו ברחבת הכנסת!!!

פורסם

מתוך דף הפייסבוק:

המחאה הציבורית להפחתת מחירי הדלק ממשיכה!!

אחרי חרם הצרכנים שהודענו עליו השבוע,

תתקיים ביום חמישי הבא בשעה 19:00 ברחבת מוזיאון ת"א הפגנה אזרחית המונית, הנושאת את השם - "הפגנת העשור"

ובשעה 7:26 בערב נקיים טקס השכבה למעמד הביניים.

הודעת ראש הממשלה בדבר כוונתו להפחית את מחירי הדלק בכ-20 אג' היא לעג לרש וכנתינת אקמול לחולי סרטן.

אחרי העלאות הגבוהות שהיו ותהיינה, ההפחתה המזערית הזאת היא ניסיון להשתיק את המחאה ולזרות חול בעיני הציבור.

המחאה הציבורית תמשך עד להורדה משמעותית במיסוי!!!

מחובתינו להגיע ולהשפיע

פורסם

אני אישית מגיע להפגנה ב 10.2.

אם תהיה גם ב 14.2, אני לצערי בחו"ל, ולא אוכל להגיע.

מקווה שיצטרפו עוד נציגים מהפורום. חבר'ה, צאו מהאדישות. זו מלחמה עקרונית

נגד השלטון, שהפך אותנו למחלבה, ומנצל את האדישות הציבורית.

פורסם
יאללה חברים, מי מגיע ? שלא תגידו גם הפעם שלא ידעתם.

אני מגיע. צריך להשאיר את השרשור הזה למעלה כדי שכל חברי הפורום יהיו מודעים להפגנה.

או לפתוח שרשור חדש קבוע בלי אפשרות להגיב, שכל מה שכתוב בו אלה פרטי ההפגנה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...