Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח"כ יוליה שמאלוב-ברקוביץ' (קדימה) הצטרפה להתקפה וקראה לכל אזרחי המדינה "ממחר להפסיק לצרוך דלק, ואם אתם לא יכולים להגיע לעבודה אל תגיעו לעבודה, תסבירו למעסיקים שלכם שאתם לא יכולים להגיע לעבודה כי פשוט מאוד אין לכם כסף לדלק ואולי זאת תהיה התחלה למאבק רציני והממשלה תתחיל להבין את הרמז כי אנחנו לא צרכים כאן לא את תוניסיה ולא את מצרים".

מאחר ורוב המעסיקים משלמים החזרי נסיעות למקום העבודה וממנו, ההצעה הזו לא רלוונטית בעליל.

בנוסף מי שיעשה דבר כזה סביר להניח שיסתכן באיבוד מקום עבודתו.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפחות הדבר הזה נשאר על סדר היום וגם אתמול הייתה כתבה בחדשות 2, שבתכליתה שוב אומרת שאנחנו נמשיך לצקצק בלשון ולהתלונן אבל לא נעשה לגבי זה שום דבר ממשי.

אני כבר לפני יותר מחודש עברתי להשתמש בהסעות של העבודה והשארתי את הרכב לשימושים פרטיים בלבד.

זה די מעפן,הטרנזיט מסריח וכל פעם הסבב הסעות מבזבז לי המון זמן, אבל לפחות אני מצליח לחסוך. :|

V5

פורסם

63 ח"כים לנתניהו: עצור את עליית מחירי הדלק

יותר ממחצית מחברי הכנסת חתמו על עצומה הקוראת לראש הממשלה נתניהו להוריד את מס הבלו: "לא חסרות דוגמאות למה שעלול להתרחש כשציבור קורס תחת נטל גזרות ממשלה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4022576,00.html

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
63 ח"כים לנתניהו: עצור את עליית מחירי הדלק

יותר ממחצית מחברי הכנסת חתמו על עצומה הקוראת לראש הממשלה נתניהו להוריד את מס הבלו: "לא חסרות דוגמאות למה שעלול להתרחש כשציבור קורס תחת נטל גזרות ממשלה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4022576,00.html

אחרי שהצביעו אתמול/ שלשום נגד הצעת אי האמון בשל עליית מחירי הדלק, קל לדבר היום.

כשכבר תמכו בממשלה, אפשר להמשיך לדבר ולזכות באהדת הציבור.

היו צריכים לדבר להתקומם לפני ההצבעה באותה הצעת אי אמון. אז אולי זה היה יותר אפקטיבי.

פורסם

אויש נו באמת אתם עוד מאמינים לחבורת חלמאים שיושבים שם כנסת ? אותם אנשים שמתלהמים עכשיו על שטייניץ הם גם אותם אנשים שהצביע עד לא מזמן בוועדת הכספים על אישור מס הבלו.

אגב מתחילה פתאום לקום קול זעקה על מחירי המים אבלזה כבר ענין אחר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לטעמי מזמן עברו באוצר את גבול הטעם הטוב.

אני דווקא מתחום הכלכלה והכספים, ועד היום היו לא מעט מהלכים שנעשו

ע"י הממשלה בהובלת האוצר, והייתי בעדם, למרות שאני ממש לא איש ליכוד,

אבל מצאתי בהם הגיון ודרך.

בהעלאת המס על הדלק אין שום הגיון, לא כלכלי, וגם לא סביבתי, כמו שהאוצר פתאום

מציג את עצמו כדואג לאיכות הסביבה.

ולגבי הח"כים, כנראה גם להם מתחיל ליפול האסימון שאלה צעדים שמעבירים שלטון

מצד אחד לצד שני.

ועובדה שהם התחילו לעשות משהו: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000620094

פורסם

בינתיים בהפגנה האחרונה הבנתי שהיו כמה מוניות שעוד התחפפו באמצע הדרך.

נחכה ונראה מה יהיה. אני כבר כתבתי, הם עברו מזמן את גבול הטעם הטוב,

ואין כל הגיון בנושא. והכי מעצבן שהם משקרים לנו בפנים, ואומרים ששיקולי איכות הסביבה

עמדו לנגד עיניהם... את האוצר מעניינת איכות הסביבה, כמו שאת ביבי מעניינת רווחת הפליטים

בזימבבואה.

פורסם

"נתניהו מוריד את הדלק"

איזה שישו ושמחו עושים עכשיו בערוץ 2,על 20אג' אומללות (לפי הכתוביות\כותרות)

ממשלה מחורבנת :|

בטח עוד מעט זה יעלה ב YNET או MAKO

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עבור בעלי הפייסבוק :

http://www.facebook.com/event.php?eid=126070917462605

עבור לא בעלי הפייסבוק:

מתוכננת הפגנה ב14/02 ברחבת הכנסת, בשעה 09:00. איך שהוא הגעתי לעמוד ההפגנה.

שתפו פעולה, זה עשוי להיות המפתח.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...