Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי מאמץ והגעתי מירושלים אתמול להפגנה.

איחרתי ובאתי רק ב-8, כך שאולי פספסתי משהו חשוב.

בקיצור, די התאכזבתי מרמת הנואמים בהפגנה. במיוחד מראש עמותת עמ"י,שנאמר לי שהם עוסקים בבעית שוק הדיור, שפיזר בעיקר סיסמאות ריקות.

אבל היו כמה יוצאים מן הכלל, כמו יו"ר ארגון האופנוענים, נציגת תנועת הנוער "דרור" (עדי קראו לה?) ומשה מאשקלון :-), אולי עוד מישהו ששכחתי.

יש מקום לשיפור, חברים. לדעתי אין מקום לקרוא לבמה אנשים שסתם צועקים משהו ללא תוכן נורמלי :wink:

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4032449,00.html

הערכה: מחיר הדלק יזנק בשבוע הבא

מחירי הבנזין בארץ נקבעים לפי המחירים באירופה לקראת סוף החודש, ואלה מושפעים ממחירי הנפט. טרם ברור מה יהיה המחיר הסופי, אך לפי מחירי הנפט כרגע, הבנזין צפוי להתייקר בכ-20 אגורות ולמחוק את ההוזלה הממשלתית שהגיעה לאחר המחאה הציבורית

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא מעדכן יותר על הצעדים הבאים במחאה כי נראה לי שהתחלתי לדבר לעצמי ואנשים לא ממש סובלים \ מעוצבנים \ אכפתייים.

נשתמע שוב כשהמחיר יגיע ל 10 שקלים. :evil:

פורסם

אני לא מבין למה אתה נעלב,זה ידוע שעמישראל מוגדר כעם שיודע רק לבכות.

תגיד לאנשים - בואו נארגן הפגנה ע-נ-ק-י-ת! שטרם הייתה פה,בסדר גודל של עשרות ואולי גם מאות אלפי איש.

אבל כל אחד עם סיבותיו (ותירוציו) שלו,לימודים\עבודה\אחותי ילדה\טיול לחו"ל\אין זמן,וכו'.

אל תיקח את זה אישית,זה לא חדש,ולא ישתנה בקרוב (הלוואי שאתבדה).

אופיר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני לא מעדכן יותר על הצעדים הבאים במחאה כי נראה לי שהתחלתי לדבר לעצמי ואנשים לא ממש סובלים \ מעוצבנים \ אכפתייים.

נשתמע שוב כשהמחיר יגיע ל 10 שקלים. :evil:

אולי לא ראית את התגובה הקודמת שלי, ואני גם אוסיף:

התרשמות שלי מההפגנה לא תגרום לי להגיע להפגנות הבאות, הייתי עוד די עדין בהודעה הקודמת, אבל אם זו התגובה שלך, אז אני מקצין. הנואמים על הפנים, קבוצת פעילי שמאל, שהפריעה לנואמים המעטים עם קצת שכל לדבר, עם אותם צעקות כל הזמן. אתם באמת מצפים שארגון כזה ימשוך אנשים? נו באמת.

עריכה: אגב, אני בכלל מקבל דלק על חשבון העבודה, הגעתי כי איכפת לי ממה שקורה במדינה.

פורסם

יש עוד גופים וסוגי מחאות מהפגנות שהתחלנו להשתמש בהם. מחר הולך להיות משהו גדול בהמשך למה שהיה בחמישי שעבר.

אני שולח לך הודעה פרטית.

פורסם

בהפגנה מול מוזיאון תל אביב אפילו לא היה סיקור תקשורתי שההפגנה התקיימה, והיא יצאה לתקשורת רק בגלל שכמעט ההפגנה הפכה לאלימה...=/

אבל ממשיכים להילחם..!

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם
פילון,

מה דעתך על זה שגופים פוליטיים מנסים לקחת חלק במאבק הזה ולתפוס טרמפ ?

למה היה צריך לתת לציפור הלבנה להידחף לעניין?

טרמפיסטים תמיד יהיו בכל מאבק.

מי שראה את יואל חסון מסתובב עצבני בהפגנה ולא הבין למה, זה בגלל שהוא ואף חבר כנסת אחר מאלו שהגיעו, לא קיבל רשות לעלות לבמה ולנאום.

המאבק הזה אינו מפלגתי, אינו קשור להסתדרות ולשום איגוד אחר, וכך ימשיך להיות.

מי זה הציפור הלבנה ? :roll:

פורסם

במאבקים תמיד יש טרמפיסטים, ותמיד כאלה שמנסים להרוויח מן ההפקר,

אבל זה לא אמור להפסיק את המאבק, או לא לגרום לו לצאת בכלל לפועל.

מה אכפת לכם מי תופס טרמפ כל עוד הוא בצד שלכם וגורם למאבק להתרומם?

כל עוד זה לא איזה ארגון טרור או פשע(למרות שרוב המפלגות בארץ דיי קרובות

לארגונים כאלה), אז מה זה מפריע לכם?

פורסם

ציפי לבני ...כמובן.:twisted:

ואני ניסיתי לזכור אם הייתה איזו יונה בשלט של השמאל הלאומי, המפלגה הסוציואמו, או החולצה הכחולה והיא עולה.

פורסם

חברים, רק כדי שתהיו בעניינים:

המחירים לא צפויים לעלות בסוף החודש, אלא האמירו באישון ליל!

עלייה של 27 אג' מוחקת למעשה (ושמה ללעג ולקלס) את הירידה האחרונה של 24 אג'.

מישהו יודע מה מחיר ליטר בנזין לצרכן ברשות?

• תוכן חדש...