Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המצב חבל"ז בנמל אילת (תמונות...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שהייתי במעקב עד אתמול, את השרשור הנ"ל ניסיתי לעלות אותו לפני 3 שבועות אבל הוא לא צלח לכן אני מעלה אותו שוב עכשיו.

אז ככה לפני 3 שבועות היית בסופ"ש באילת ובתור אחד כמוני שאוהב לראות מכוניות חדשות בנמל, הייתי חייב לעבור ולראות מה כבר יכול להיות חדש שם פתאום אני מזהה קבוצה של איזה 20 מכוניות קטנות בשלל צבעים, ואלו הניסאן מיקרה החדשה כמו כן גם הופיעו שם גם שברולט קרוז המחודשת בשני צבעים חדשים מעיין בורדו ואפור בהיר, ושלל המכוניות שאתם מכירים ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן.

http://rzy2yma4zke3.jpg

"]tty5jnuimyjl.jpg

vlzddnoyezm1.jpgajzh2zd0yztn.jpg

myyzyjtyzm22.jpg

http://ynzjg2dnkyiv.jpg

http://vjt1zgoemlmw.jpg

xutomztjmizt.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד, יש מצב שאתה מעלה תמונות יותר גדולות?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר יותר פרטים? איזה מכוניות אלו בדיוק? בחיים לא ראיתי את הדגמים האלה בארץ:|

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תמונות ממש נחמדות, אפשר שתעלה את השאר?

במסגרת עבודתי הייתה תקופה שהייתי מגיע לפחות פעם בשבוע לאילת ובשעות היום הייתי חייב לעצמי סיבוב ליד הנמל כדי לבדוק מה חדש.

פורסם

פאק כמה מאזדות-ליסינג...

הנמל באשדוד הרבה יותר מעניין :wink:

שאלה, למה רכבי הליסינג מגיעים ללא טאסות? או, למה מורידים אותן מהם בנמל?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מעציב לראות כיצד הפכה המיקרה ממכונית חמודה ומקורית, שלא דומה לשום דבר, לעוד יפנוקוריאנית קטנה ומשמימה.

שתי תמונות עשו לי את זה במיוחד; את עדר הסיריונים התחשק לי לדחוף עם טרקטור ענק לתוך הים ואילו על פלוגת הקיה ריו הלבנות זממתי להוריד מכבש ענק, כזה שיעשה מהן פיתה אחת גדולה :twisted:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אלו בדיוק המכוניות שלא "יסבלו" מעליית מחירי הדלק.

אך ליסינג , ליסינג כמה זבל שהוא מביא לארץ.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...