Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, יש לי רדיו דיסק כמה חודשים מסוג AUDIO SMART..למען האמת בהתחלה היא דווקא הייתה בשבילי מעולה..שמעו לא רע בכלל

אבל היא התחילה להשתגע היא לא מראה שום דבר נכון כי הכל השתבש, גם הרמקולים כולם מתחילים להשתגע בקיצור יש בעיה באחד מהם וזה בטוח..אבל אמרתי למה לשבור ראש על זה?נחליף הכל וזהו..

העניין שהוא אני פשוט לא יודע מה! בחיים לא התעסקתי בזה..אני בן 18 סך הכל..אז אני רוצה אם אפשר לשמוע מה תאמרו לי על זה

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=31292

זה למשל

או

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762385

או

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=578142

ורדיו דיסק

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

או דגמים מעל אבל לא מטה(יעני הרמה)

אז מה אתם אומרים?בחירה נחמדה מאוד לאחד שלא מעוניין ורוצה לגנות מגבר\סאב?

אני סך הכל רוצה שמיעה טובה בווליום גבוה אבל ממש לא להקפיץ את השכונה כל הזמן (והשגתי את זה(בערך) עםהמערכת המעפנה והרמקולים הנוכחיים לתקופה מסויימת אבל זה היה רק לתקופה מסויימת)

תודה ולילה טוב

עריכה: יש לציין שאני שומע אך ורק מזרחית ודיכאון (אנשים בדרך כלל מציינים את זה כדי שיקבלו המלצות למערכות....לפחות מה שראיתי)

פורסם

העיקר שאתה לא ערס :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה יכול גם לקנות את הקומפוננט רק עם הHU - מגבר זה לא חובה.

זה מאוד רצוי - מאוד מאוד רצוי

לא חובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממ מאיזה בחינה מאוד חובה?לשמירה עליהם או אי יכולת להוציא מהם את כל המיץ כאילו?

אם זה האפשרות הראשונה אז אני לא אקנה, אם זאת האפשרות השנייה אז סבבה למערכת תהיה יציאה למגבר בעתיד תמיד נוכל להוסיף

ועוד משהו יש את המערכות האלה בAUTO DIPO נכון?

רק שם אני מכיר וקרוב לי

אה ויש לי שאלה..את כל המערכות האלה והקופוננט הזה ואם יהיה מגבר..אם אני מוכר תרכב נגיד...יש אפשרות פיזית להוציא את כל המערכת ולקחת אותה ? או שהיא תצטרך להישאר שם ?

פורסם

לפני שאתה מתחיל עם כל הקראחנות והחיפושים לבד, בוא ננסה להתקדם צעד צעד.

כמה כסף אתה מוכן להשקיע? הכסף שאתה משקיע יכלול אתה דמי ההתקנה, או שיש לך חבר ערס שיודע להתעסק בהתקנות:lol:?מאיזה איזור אתה? ככה אפשר לדעת ולנסות להפנות אותך. איזה רכב יש לך? ככה אפשר להתחיל לראות עם מה אתה תוכל להתעסק

פורסם

ממליץ להגיע לחנויות שמחזיקות ציוד ברמה טובה, גם אם זה קצת יותר רחוק מהבית שלך.

פיוניר מסדרה 4 ומורל טמפו מותקנים כמו שצריך יהיו אחלה בחירה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
ממ מאיזה בחינה מאוד חובה?לשמירה עליהם או אי יכולת להוציא מהם את כל המיץ כאילו?

אם זה האפשרות הראשונה אז אני לא אקנה, אם זאת האפשרות השנייה אז סבבה למערכת תהיה יציאה למגבר בעתיד תמיד נוכל להוסיף

ועוד משהו יש את המערכות האלה בAUTO DIPO נכון?

רק שם אני מכיר וקרוב לי

אה ויש לי שאלה..את כל המערכות האלה והקופוננט הזה ואם יהיה מגבר..אם אני מוכר תרכב נגיד...יש אפשרות פיזית להוציא את כל המערכת ולקחת אותה ? או שהיא תצטרך להישאר שם ?

מהבחינה של מסחטת התפוזים :-D דהיינו הוצאת המיץ מהסט :-P

תתרחק מאוטו דיפו ומהמתקינים שלהם.

יש כאן יבואן בפורום שלדעתי תפור עליו לקחת אותך אליו לעבודה ואני באמת ובתמים מאמין שאתה תצא מהם סופר מרוצה - אבל היות ואסור להמליץ באופן ישיר אנא פנה אליי בהודעה פרטית.

Pioneer TS-X150

פורסם

המורל מומלצים, אם כי לא מכיר את הדגם הספציפי הזה. המלצה אישית תוסיף עוד 200 ותלך על הפיוניר 6000\6050.

וגם אצלי הקומפוננט לא מוגבר. אם זה היה רכב שבכוונתי להחזיק עוד הרבה זמן אולי היה שווה להשקיע בזה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא טענתי אחרת...

200 שקל בשביל מסך דוט מטריקס ו-UI מעולה לדעתי שווים את זה. אתה רואה את עץ התיקיות ממש ולא כמו בהרבה מכשירים שזה תיקיה קדימה תיקיה אחורה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...