Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בפוסטים הקודמים שלי התלוננתי על עשן והיעלמות שמן שהחלו לאחר החלפת גומיית אטם שסתומים.

הוחלף נשם שלא ממש עזר אבל לאחר מכן החלפה של פלאגים העלימה את הבעייה לחלוטין (העשן היה דלק שלא נשרף היטב ונפלט מהאגזוז), למרות שלא מובן לי הקשר בין פלאגים גמורים לאכילת שמן.

במוסך (מורשה) הראו לי שהיו על הפלאגים סימנים של מים ועל אחד מהם מעט שמן. אני לא יודע מתי הבעלים הקודמים החליף פלאגים. אין לי משהו שנקרא "טחינה" לכן לא נראה לי שיש חדירה של מים לשמן.

במיכל מים אגב, שמתי לב שנעלמה לי בערך חצי כוס מים מאז המילוי הקודם - כחצי שנה, נשמע לי תקין.

בכל מקרה, נסעתי בערך כ-400 ק"מ מאז החלפת הפלאגים ויש לי תחושה שהבעייה חוזרת - התחלתי לשמוע מין רעשים "מתכתיים" בעת האצה, משהו שקודם התברר לי כפלאגים גמורים.

מה דעתכם על זה? בהנחה ומים מגיעים לפלאגים, זה אמור להוביל לתופעה הזו כל כך מהר? משהו אחר שיכול לגרום לזה?

אשמח לדעות וטיפים, העניין די מבאס אותי.

תודה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

הקפצה. לצערי עדיין לא קיבלתי תגובות מהמומחים פה בכל הפניות שלי. אשמח לכאלה!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...