Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

החלפתי את הניסן שלי על קוואליר ידני

(איתה לי אלמרה ידנית)

אני רוצה לדעת אים כדי להשקיע במנוע בנתיים שמיתי פילטר פתוח

אני ראיתי בEBAY מלא חלקים לרכב

תודה לכולם

ויטלי

Honda Civic 97 Coupe

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל תלוי מתקציב שלך ומה אתה רוצה בסוף לקבל. המנוע שלך הוא 2.4 בעל 150 סוסים?

יש קיט מקורי סופרצארגר שמוסיף 40 חמורים ו6 קגמ מומנט.

איזה דגם אצלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכל תלוי בך, אם יש לך תקציב אז יש לך רכב משופר או כל מה שתרצה.

אם אתה מעוניין לשפר את הרכב שלך לביצועים גבוהים יותר, אם זה למהירות סופית או האצה מהירה או סיבובים חדים

אני ממליץ לך לפנות לאחת הסדנאות במידה וזה הפעם הריאשונה שלך, ואני לא ממליץ לך להתעסק עם זה לבד.

פורסם

לא ציינת תקציב. אבל באלפים בודדים אין הרבה מה לעשות כדי לשפר את ההספק באופן משמעותי.

אם אתה רוצה ממש להשקיע, תחשוב על אפשרות מעבר למנוע חזק יותר עם קיט סופרצארגר. אני לא בטוח שזה שווה, אפשר למצוא לצרוך פרויקט שיפור רכבים עדיפים, אלא אם כן יש לך הרבה כסף (עשרות אלפי שקלים) וחיבה מיוחדת לרכב הספציפי.

מצד השני, זה לא אחת מרכבים בעלי התנהגות היותר טובה בכביש. לכן, אולי עדיף להתחיל משיפור התנהגות. השיפור הפשוט ביותר אלו הם צמיגים איכותיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש לי מנוע 2.2L 115HP

האמריקאים האלה ממש גרועים?

איך ממנוע 2.2 ליטר הם הצליחו להוציא רק 115 סוסים??? :roll:

יש יפניות 1.6 עם הספק יותר גבוה מזה...

פורסם

אמריקה שנות אור מאחורי יפן ואירופה .

אצליהם זה בסדר מנוע V8 עם 300 כ"ס שמגיע לקו אדום ב 5 אלף סל"ד.

באירופה מנוע 1.6 של פג'ו מסוגל להוציא 150 כ"ס ויותר בלי יותר מדיי משחקים עם מנתק ב 7 וחצי.

ביפן ... אין מה לדבר בכלל. 240 כ"ס ל 2 ליטר אטמוספרי.

הסיבה לכך :

ארה"ב - מרוצי דראג ונאסקר , טכנלוגיה בת 50 שנה.

אירופה - פורמולה 1 , ראלי , טכנולוגיית טילים באליסטיים.

אישית אני לא מסוגל להסתכל אפילו על קוואליר אחרי שלחבר שנוסע רגוע יחסית הבלמים הפסיקו לפעול בזמן ירידה.

איך הוא עצר ? בעזרת הרכב שלפניו על 80 קמ"ש.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אז למה שג'ון לא ייקח כמה שיעורים פרטיים אצל האנס או יושימורה...?

אבל אנחנו כבר סוטים מהנושא המקורי, לא רוצה שבעל השרשור יכעס.

פורסם
האמריקאים האלה ממש גרועים?

איך ממנוע 2.2 ליטר הם הצליחו להוציא רק 115 סוסים??? :roll:

יש יפניות 1.6 עם הספק יותר גבוה מזה...

האיטלקים יותר מוכשרים,באלפא שלי למשל (33) מנוע 1500 בוקסר אם 108 סוסים שנשמעים מצויין!

פורסם

מה הקשר, ? ולי יש באופנוע 600 סמ"ק יש 120 כ"ס ... (גם הוא נשמע מצוין, הוא איטלקי)

לפותח השירשור, אם התקציב שלך מוגבל, לך על יישור קו, צמיגים טובים, ואולי מתלים טובים יותר.

אם יש לך יותר משקל ותשעים, ישור קו, מתלים, התנהגות ורק אח"כ עוד כח (מנוע או BOOST או שניהם)

אני במקומך, עם רכב ארוך, ידני, והנעה אחורית, הייתי הולך לפרויקט אחר לחלוטין 8) (מי אמר דריפט ?)

ליאור

0201_

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...