Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

PUNTOGT3, הרשה לי לתקן אותך. אין ולא היה קוליר עם הנעה אחורית. הדגם עם מנוע 3.1 גם הוא כמובן עם הנעה קדמית משתיך לדור השני אשר לא שווק בארץ. מנוע 3.1 כמה שאני זוכר זה אותו אחד כמו של סנבירד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לחבר התנתקו הבלמים לגמרי והפסיקו לעבוד בזמן ירידה.

אבל עזוב , ידוע לך משהו טוב בקוואליר ? לא כי אולי אתה עולה פה על משהו , אני רץ להביא קוואליר.

אתה לא חושב שאולי הייתה לו תקלה ספיציפית ברכב שלו?!

וואלק אתה !!!

In torque we trust

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאני יודע על הקאווליר זה שהרכב לא כל כך יציב. כדאי לך לשפר את זה קודם.

לקאווליר גם מנוע 2.2 אקוטק עם 147 כ"ס, בדגמים המאוחרים יותר. יש מצב להחליף?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה לא חושב שאולי הייתה לו תקלה ספיציפית ברכב שלו?!

וואלק אתה !!!

לא אני לא חושב.

בכל קוואליר שנוצרה איי פעם , הבלמים מתים.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
מה שאני יודע על הקאווליר זה שהרכב לא כל כך יציב. כדאי לך לשפר את זה קודם.

לקאווליר גם מנוע 2.2 אקוטק עם 147 כ"ס, בדגמים המאוחרים יותר. יש מצב להחליף?

מה זה אקוטק?

לכל דיגמי ה2.2 יש 147 סוסים?

יש לחבר שלי קוואליר שנת 1996 עם מנוע 2.2 וגיר אוטומט אני חושב שזה LS אני לא בטוח. כמה סוסים יש לה?

סליחה שאני מיתעלק על השירשור.

Only RWD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מנוע 2.2 בדגמים הישנים יותר (לא זוכר שנים בדיוק) עם 115 כ"ס, יש 2.4 עם 150 כ"ס.

בדגמים החדשים יותר יש מנוע 2.2 אקוטק (eco-ראשי תיבות באנגלית של בקרת פליטה אופטימלית או משהו כזה,tec- טכנולוגיה, ביחד ecotec) זה מנוע של אופל, שנחשב מוצלח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה זה אקוטק?

לכל דיגמי ה2.2 יש 147 סוסים?

יש ויש, השאלה איזה שינויים עושים במנוע אצל כל יצרן רכב שמקבל את המנוע ומתאים לו ולרכב חלקים שונים שמשנים הספק.

http://www.distrocar.com/alfa-romeo-159-j4-2-2-c-352-hp-by-autodelta/autodelta-alfa-romeo-159-j4-2-2-c-engine-building

http://www.verboom.net/images/speedster/engine/engine.jpg

http://www.carpages.co.uk/vauxhall/vauxhall_images/vauxhall_zafira_engine_26_03_05.jpg

פורסם

אני בנתאים אחכה אם לשפר את המנוע

אני ישקיע על האחיזה של הקווליר שלי קי באמת הרכב הזה לא הכי יציב

מצית ב EBAY שתי מוטות מעצבים ב400 ש"ח כולל משלוח

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

עם אפשר רק לשאול למה אתה רוצה להשקיע ולנסות לשפר אוטו כמו שלך?

תשאיר אותו סטנדרט כמו שהוא בסך הכל זה אוטו משפחתי.

אני מיציתי כבר את כל האגזוזים פילטרים ושום דבר לא משתווה לסטנדרט של האוטו.

הכי אמין הכי חסכוני הכי בטוח!

פורסם
עם אפשר רק לשאול למה אתה רוצה להשקיע ולנסות לשפר אוטו כמו שלך?

קודם כל, אם כותבים עם א'. מעבר לכך, אי אפשר לשאול.

כאן זה פורום שיפורים. הבנאדם החליט שברצונו לשפר שברולט קוואליר. מי אתה שתחליט עבורו שהרכב אינו ראוי להיות משופר?

האם פותח השרשור ביקש לקבל חוות דעת לגבי כדאיות השיפור? האם הוא רצה לדעת האם יש רכב מתאים יותר לשיפור?

כאשר הוא יעשה את זה, השאלה שלך (וגם כל מה שבא אחריה) תהיה רלבנטית ואף לגיטימית. כרגע היא לא :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מחזק את הדברים של מי שמעליי

זה כל היופי שבדבר, שלכל אחד יש את הטעם שלו ואם הוא רוצה לשפר את הרכב הזה הוא יקח בחשבון את כל ההשלכות שבדבר.

יפה מאוד שהלכתה לכיוון ההיתנהגות של הרכב כי הוא לא יציב בכלל.

בקשר למותות מ Ebay, תחשב עוד 30% (מ״כס+מ.ע.מ)

Only RWD

פורסם

אני כמעט בטוח שפותח השרשור ירד מהעניין של השיפורים לאחר שיגלה את המחיר תמורת התוצאות.

הדבר היחידי שבאמת רלוונטי הוא שיפור יציבות הרכב.

פורסם
אני כמעט בטוח שפותח השרשור ירד מהעניין של השיפורים לאחר שיגלה את המחיר תמורת התוצאות.

הדבר היחידי שבאמת רלוונטי הוא שיפור יציבות הרכב.

צודק אחי בנוגע לשיפור המנוע אני ימתין אם זה קצת כי זה באמת עשקה לא קטנה

אני אתפשר על שיפור האחיזה של הרכב שלי

מה אתם אומרים שווה לייבא חלקים מ EBAY ?

או עדיף לקנות בארץ???

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

אחרי השמועות אני חושב שעדיף בEBAY

תלוי..

תחפש מה הכיוון שלך קודם מה חסר לך באחיזה ואז תחפש את זה בEBAY

אחר כך תשווה מחירים של המוצרים מכל מיני סוגים תראה מה הכי משתלם\זול בישבילך

תוסיף 30 אחוז מכס+מעמ למשלוח+פריט ותבדוק

בהצלחה

Only RWD

פורסם
צודק אחי בנוגע לשיפור המנוע אני ימתין אם זה קצת כי זה באמת עשקה לא קטנה

אני אתפשר על שיפור האחיזה של הרכב שלי

מה אתם אומרים שווה לייבא חלקים מ EBAY ?

או עדיף לקנות בארץ???

עדיף לקנות חלקים מEBAY על הארץ (לא הכל), תברר בחניות כמו E AND A או פיטסטופ לגבי חלקים לרכב שלך (יש מצב שתמצא מוטות פיתול שמה ) , לגבי הזמנה של חלק מEBAY לרכב קח בחשבון שיש מצב מאוד גדול שזה ייעצר לך במכס ואז תצטרך להוציא אישור ממשרד התחבורה לחלקים , אם וכאשר תוציא אישור יעלה לך גם כמו שאמרו מעליי 30 אחוזים מס .

יש לך אפשרות לבנות לך מוטות פיתול תשאל ותברר לצערי אני לא מבין בדבר , חשבת להחליף לבולמים אחרים יותר ספורטביים וקפיצים יותר נורמלים ? (דרך אגב הייתה לי קאווליר קופה כשהייתי גם באמריקה עם מנוע 3.1 והיא לא סחבה בכלל יחסית לגודל המנוע , אולי תחשבו לאחר שיפור היציבות לזרוק איזה שבלול בפנים על מנוע סגור כמובן , יתן לך משהו בסביבות ה 150 סוסים .

הנה קצת טלפונים למקרה שתרצה להזמין דברים מחול בכל זאת:

1. 039421730 זה הטלפון של המכס בתל אביב

2. 035657145 זה מחלקת ייבוא וייצוא של משרד התחבורה (עדיף לך לברר לגבי אישור לחלקים לפני שאתה קונה אותם )

בהצלחה !!!

keep drooling im spooling :twisted:

• תוכן חדש...