Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בודקים קילומטרז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות רכב אודי A4 שנת 2000 ורציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את קילומטרז' של הרכב.

אני יודע שהרכב מטופל בחברה והמוכר טוען שהרכב עבר117000 קילומטר.

אני יודע שאני יכול לבדוק זאת בעזרת רישומים אבל אני לא יודע למי לפנות ואם אני יכול לבדוק

זאת רק במוסך המטפל או כל מוסך אודי.

תודה מראש לעונים8)

פורסם

קח מספר רישוי של הרכב, תתקשר למוסך בו טופל הרכב ותגיד:

שלום, אני רכשתי רכב שטופל אצלכם, כייון ואתם מכירים את הרכב ולי אין מושג ברכבים תגידו לי בבקשה: מתי טופל רכב ובאיזו תדירות, מה תיקנו/החליפו ברכב, שמעתי שטיפול טיימינג זה משהו חשוב-האם כזה דבר נעשה לרכב שרכשתי.

בקיצור זהו אפשרות, בנוסף מצב הרכב יכל להעיד על ק"מ שהוא עשה. ראה הסבר על רכישת רכב יד 2.

פורסם

אם אתה לא הבעלים של הרכב - המוסך לא חייב לך כלום. ההמלצה להתחזות לבעל הרכב - איננה מקובלת בעיניי.

ברר עם המוכר - בקש ממנו קבלות של טיפולים ותיקונים, ו-וודא את הק"מ הרשום עליהן. זה דבר שאמור להיות רשום.

אתה כן יכול ללכת עם המוכר למוסך ושם יוציאו לך (בהנחיית המוכר בעל הרכב) את ההיסטוריה הזו.

עריכה - אני מבין שהרכב עדיין לא נרכש, ולא אתה פותח השרשור הוא הבעלים (עדיין).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...