Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

YES - מה לעזאזל קורה אצלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון נשרף לי הממיר בבית, כנראה בסופה.

מאז ועד היום אני מנסה לתפוס את יס טלפונית אך ללא הצלחה, ניסיתי גם מייל וקיבלתי מענה אוטומטי שתוך 2 ימי עסקים יחזרו אליי - וכמובן שלא חזרו.

נמאס לי להתקשר ולחכות מעל לשעה וחצי על הקו עד שהמרכזיה תנתק אותי (קרה כבר יותר מפעמיים). מה עושים?

אני שוקל להתנתק מהם בגלל השירות הזוועתי אבל אין דרך לתפוס אותם ולברר מה לעזאזל קורה אצלם?!!

מישהו אולי שמע משהו ויכול לעזור?

פורסם

עקב הסופה העומס על המוקדים של יס הגיע לשיא כל הזמנים והם קורסים.

חכה בסבלנות יום יומיים ותראה שהכל יהיה בסדר.

פורסם

אני גם מנסה לתפוס אותם כבר כמה ימים, כל הזמון השידורים נקטעים, זה רק אצלי ? לא הצלחתי לראות אתמול ערוץ 2 מהעצבים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

תתקשר למספר שאליו מתשרים כשרוצים להתחבר - שם תמיד עונים מהר :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ניסיתי להתקשר לכל המספרים/שלוחות האפשריות כולל מיילים שלא זכו לתשובה.

זה היום החמישי שאני מנסה לתפוס אותם ואני מבזבז לפחות שעתיים ביום על שיחות שלא נענות.. במידה והיום אני לא אזכה לשירות,

נראה לי שאני אגיש תלונה במועצה לצרכנות ו/או אפנה לכלי התקשורת. נשמע לי מאוד תמוהה שבמשך 5 ימים לקוח לא יכול לקבל שירות בשום דרך.

פורסם
רק אצלך, אצלי רואים מצויין ולהפתעתי לא הייתה לי אפילו לא תקלה אחת בסופה :-P

כנ"ל.

5 ימים אתה מנסה להשיג אותם טלפונית? זה לא נשמע הגיוני אבל אתה יודע מה תעשה?

תבקש את המוקד הפיננסי במקום הטכני, שם תבקש להתנתק , שם תועבר לשימור לקוחות שלא רק יטפלו לך בתקלה אלא גם ישפרו לך את המחיר

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כנ"ל.

5 ימים אתה מנסה להשיג אותם טלפונית? זה לא נשמע הגיוני אבל אתה יודע מה תעשה?

תבקש את המוקד הפיננסי במקום הטכני, שם תבקש להתנתק , שם תועבר לשימור לקוחות שלא רק יטפלו לך בתקלה אלא גם ישפרו לך את המחיר

בתור אחד שמכיר את מוקדי הטלפוניה ביס מקרוב אני מתפלא ש5 ימים אתה מנסה להשיג אותם ואל מצליח.

ברגע זה עשיתי בדיקה והיתקשרתי לשירות הלקוחות, לקח להם 6 דקות לענות לי וזה כאשר יש להם עומס חריג של מעל 60 ממתינות ברגע נתון נכון לזמן שאני היתקשרתי מהפלאפון.

אגב, לשימור לא ניסיתי אבל אני מאמין שזמן ההמתנה יהיה ארוך משמעותית.

פורסם

גם אצלי בסופה הכל היה פיקס, מה שלא היה פיקס כרגיל אצלי זה קיטועים בצפיה בסרט דרך max movies (עד שהילדה הסכימה ללכת לישון מוקדם ולי ולאשתי יש זמן איכות לראות סרט) וזה לא קשור לסופה אלא זה המצב תמיד בסרטים מהמקס.

ניסיתי להשיג אותם באחת עשרה בלילה, אחרי 27 דקות על הקו התייאשתי ופרשתי לישון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

6 ממירים בבית, בלי קטיעות ובלי שום דבר, ביום שני נשרף ממיר אחד.

לאחר רבע שעה המתנה על הקוו ענו לי בטכני, זה היה אתמול, אין אפשרות לטכנאי לפני הסופ"ש.

קיבלתי 3 סרטים מתנה :roll:

פורסם

סופסוף ענו... 81 דקות המתנה על הקו, לא יאמן!

אין אפשרות לשלוח טכנאי לפני יום ראשון, סבירות גבוהה לטכנאי באמצע שבוע הבא

הודענו להם שיגיע טכנאי מחר לנתק היות והחוזה נגמר אוטוטו ואי אפשר להמשיך בצורה כזאת והם לא יכולים לעשות גם את זה.

העבירו לשימור לקוחות - אחרי 37 דקות המתנה השיחה נותקה באלגנטיות. אם יש כאן עוד לקוחות שלהם

שצריכים לקבל שירות ולא זכו לקבל אפילו תשובה, נא לשלוח מסר

יש לי את השעות שבהן התקשרתי אליהם (אם צריך, יהיה גם פירוט שיחות), אני הולך להתלונן אצל הגופים הרלוונטים

הבנתי שמיס עצמם לא תגיע הישועה...

• תוכן חדש...