Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמית צודק ובגירה באמת לא שוטר, אפילו לא שוטר חרש.:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עמית,

פספסת אותי, אני לא מעכב ובכלל לא מדבר איתו ולא מתעסק איתו. אפילו לא מבקש רשיונות, אבל בשניה שהוא יכנס לרכב, אני ניגש אליו עם נשיפון :twisted:

עכשיו שיעשה את הבחירות שלו, לשבת באם הדרך כמה שעות ולהמתין שהשפעת האלכוהול תתפוגג או שיגש לרכב ונתראה בבית המשפט! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אהבתי בגירה

מחפשים מפכ"ל

הגש מועמדות ומיד

אלא אם...:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במקום כל הבלאגן, נראה לי יותר הגיוני ופשוט - לא לנהוג לאחר שתיית אלכוהול :wink:

ואלו שנתפסו נוהגים בשיכרות - שיקבלו את העונש המירבי !

פורסם
עכשיו שיעשה את הבחירות שלו, לשבת באם הדרך כמה שעות ולהמתין שהשפעת האלכוהול תתפוגג או שיגש לרכב ונתראה בבית המשפט! :lol:

או להתקשר לחבר שיסיע אותו ואת הרכב הביתה.

דני

פורסם

במידה ומתרחשת כזאת סיטואציה המצב הוא שהשוטר רושם דו"ח הזמנה לדין על סירוב לביצוע בדיקת שיכרות, שכן מיד עם עצירת הנאשם מוסבר לו כי אסור לו לאכול, לשתות, לעשן או להקיא כך שמצב זה לא עובד לטובת הנאשם דבר זה נכון גם לגבי שתית מים או מיץ.

דבר שני המכשיר בודק אוויר נשוף בריאות ועל כן לוקח פרק זמן מסויים (מעבר למס' דקות) עד שתהיה אינדקציה במכשיר הדרגר בו תימצא מעל הרף שקבע המחוקק.

לסיכום רעיון גרוע ולא מומלץ במידה ולא שתית, אין לך מה להסתיר אז למה לעורר חשדות סתם.

בברכה

ליאור ליברמן, עו"ד

פורסם
אפילו בציניות זה לא ישים :?

(אם זכרוני אינו מטעני)ניתן לעכב עד 20 דקות. במידה והעיכוב מתמשך, יש לדווח לתחנה, למלא דו"ח ולקבל אישור. במקרה כזה עד 3 שעות.

מעבר לכך יש לקחת לתחנה ולעצור עד 24 ש'.

השוטר לא מעכב אותו, רק ברגע שהוא מתחיל לנסוע הוא עוצר אותו כדי לעשות בדיקת שכרות.
  • תוכן חדש...