Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן חבר סיפור לי סיפור מעניין (אמיתי או לא, לא רלווטני),

לפיו שוטר תנועה עצר נהג שיכור לבדיקת אלכוהול, במהלך בדיקת הרשיונות הנהג הוציא בקבוק שתיה חריפה מתא המטען, נעל את הרכב, התיישב בשולי הכביש והתחיל לשתות מול השוטר.

במקרה כזה, הרי אי אפשר להוכיח אם שתה לפני וכרגע הוא כבר לא נוהג - האם ניתן להרשיע את הנהג באשמת נהיגה בשכרות?

תודו שמעניין. :-)

פורסם

שמעתי "מקרה" דומה שבו במקום להיתפס על ידי שוטר מדובר על תאונה שבה היה שיכור שלאחר מכן הוא פתח בקבוק והתחיל לשתות.

כשהשוטרים שאלו למעשה הוא אמר שהוא "נלחץ" והשתיה מרגיעה אותו.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אני חושב שהצדק איפשהו עם פותח השרשור - בעצם השתיה, "נשרפו" הראיות (אם היו) לשכרות עם עצירת הנהג.

אבל אולי ניתן להאשים פה ב"שיבוש ראיות" או "הכשלת שוטר במילוי תפקידו". למומחים המשפטיים הפתרונים.

ברור שברכב הוא כבר לא יוכל לחזור...

alfa 156 2.5.

פורסם

כי השוטר ניסה לאכוף את החוק, והאזרח (או העבריין בפוטנציה, במקרה הזה) הפריע לו לעשות את זה. העונש, אגב, חמור משמעותית מנהיגה בשכרות - עד 3 שנות מאסר ולא פחות משבועיים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השאלה היא האם לא יהיה בעייתי להוכיח שהוא אכן הכשיל את השוטר. הרי חובת ההוכחה היא על השוטר, ובמקרה הזה יהיה בעייתי להוכיח.

או שאני טועה?

אגב - אני לא ציני, באמת מסקרן אותי.

פורסם

נו שיעמוד בצד, יישתה, בסופו של דבר ייפתח את הדלת, יעשו לו בדיקת שכרות וזהו.

אם הוא שתה לפני זה הרבה אלכוהול- הלך עליו.

אם לא- אז יש לו מזל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
השאלה היא האם לא יהיה בעייתי להוכיח שהוא אכן הכשיל את השוטר. הרי חובת ההוכחה היא על השוטר, ובמקרה הזה יהיה בעייתי להוכיח.

או שאני טועה?

אגב - אני לא ציני, באמת מסקרן אותי.

השוטר יכול להכריח אותו לעשות בדיקת שכרות, נכון? אז בוא נניח והבנאדם שותה לו מול הפרצוף לפני בדיקת השכרות, מבצע את הבדיקה, יוצא שיכור וטוען שזה בגלל האלכוהול ששתה אחרי שתפס אותו השוטר. אתה מבין כמה קל להוכיח שהוא הכשיל את השוטר במילוי תפקידו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

העמיד את הרכב בשולי נתיב תחבורה ציבורי למטרת שתיה ולא למטרת תיקון דרך, עומד בפני עצמו.

ברגע שיש שוטר שמעורב יש חובה להציג לו גם תעודות ולהישמע להוראות.

תנסה לפשט את זה, יצא מהרכב כדי לשתות ואולי כדי להכשיל בדיקה, אז מכשיל שוטר בתפקיד שלו.

ואולי תוסיף פה את העניין שהשוטר אמר לו שהוא הולך לבדוק אותו בבדיקת שכרות אז גם ידיעה בפועל וכוונה.

ואפשר גם ללכת בדרך יותר מתחכמת עם סיכון, להזניק אמבולנס שיעשה בדיקת דם ואולי להתווכח על מהירות ספיגה בדם, סתם ככה לאנקדוטה אבל יהיה קשה להוכיח עם מומחים נגדיים.

ואולי כמה מפה

http://www.lawguide.co.il/articles/1/%D7%9E%D7%94%D7%99-%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9-%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98-%D7%95%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%A9-%D7%9C%D7%A4%D7%99-%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A7--/

למרות שלך תדע, תלוי איך תיפול ועל מי, ע"ע במקרה שהעלו פה של פגע וברח ו"לך תתבע בתביעות קטנות".

ואולי בכלל יגיד שלא סירב לעבור בדיקת שכרות.

ואם הוא יגיד שהוא היה שיכור אז זאת לא תהיה לו הגנה בגלל שמדובר בכניסה למצב (אלא אם יגיד כמובן שדחפו לו אכלו לו).

אז הפוטנציאל פה לעבירות חמורות יותר מנהיגה בשכרות...

לי אישית זה נשמע כמו שיבוא שוטר לעצור אותך על רצח ויביא עד שראה את זה ואז מול העיניים שלו תהרוג את העד ותגיד אין לך ראיות.

פורסם
שלום לכולם,

לא מזמן חבר סיפור לי סיפור מעניין (אמיתי או לא, לא רלווטני),

לפיו שוטר תנועה עצר נהג שיכור לבדיקת אלכוהול, במהלך בדיקת הרשיונות הנהג הוציא בקבוק שתיה חריפה מתא המטען, נעל את הרכב, התיישב בשולי הכביש והתחיל לשתות מול השוטר.

במקרה כזה, הרי אי אפשר להוכיח אם שתה לפני וכרגע הוא כבר לא נוהג - האם ניתן להרשיע את הנהג באשמת נהיגה בשכרות?

תודו שמעניין. :-)

התשובה היא כן. יש על כך פס"ד . אמצא אותו מחר אני מקווה.

השוטר יכול להכריח אותו לעשות בדיקת שכרות, נכון? אז בוא נניח והבנאדם שותה לו מול הפרצוף לפני בדיקת השכרות, מבצע את הבדיקה, יוצא שיכור וטוען שזה בגלל האלכוהול ששתה אחרי שתפס אותו השוטר. אתה מבין כמה קל להוכיח שהוא הכשיל את השוטר במילוי תפקידו?

שוטר לא יכול להכריח לעשות בדיקת שכרות . הוא דורש ואתה יכול לסרב. והוא אמור להסביר לך את ההשלכות של הסירוב, ואם אתה עומד עדיין ומסרב הרי תואשם בשכרות אף ללא בדיקה.

סירוב , משמעו , כי אתה שיכור ברמה הגבוהה ביותר, והענישה בהתאם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כבר שמעתי את "סיפור הגבורה" הזה לפחות 10 פעמים, ולמיטב זכרוני הוא כבר הופיע בפורום, ולא פעם אחת.

מספיק עם הקשקוש הזה...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש פה בעיה מהותית לגבי הנהג,

אם הנהג שותה לפני הבדיקה של השוטר, השוטר יכול לבקש ממנו לעשות בדיקת אלכהול.

במידה והוא נכשל בבדיקה, השוטר יכול להגיד שהנהג שתה ונהג. אם הנהג יגיד שהוא שתה לפני הבדיקה אך לא כאשר נהג, אלא רק מתי שהשוטר עצר אותו הוא שתה, זה אומר שהוא הפריע לשוטר בעת מילוי תפקידו.

בכל מקרה הנהג לא יצא טוב בשני המקרים. ובמקום ליצור רגיעה של המצב ברגע ששוטר עוצר אותך לבדיקה.

זה רק יעצבן אותו ההתחכמות הזאת ותגרום לו (לשוטר) לתת לך עונש יותר חמור.

בנוסף לדעתי, נהג צריך להיות פיכח גם שהוא עומד בצד הכביש. אם השוטר יבקש ממנו להזיז את הרכב. הוא לא יוכל לעשות זאת כי הוא שיכור.

הכי חשוב לא להתחכם עם שוטרים, בעבר התחכמתי עם שוטר על מקרה אידיוטי וקיבלתי הורדה מהכביש על כך שלא היה לי מים בווישרים ו500 ש"ח קנס והזמנה לבית דין.

הכי חשוב להגדיל ראש, לדעת לדבר איתם לא להצדיק את עצמכם להראות שטעיתם ואתם מתחרטים על הטעות.

שוטרים לא נתקלים בזה לעיתים קרובות ושיתוף פעולה איתם יכול להקל.

אומנם השוטרים מאוד מרגיזים ואולי מאוד טועים אך צריך להתאפק ולא להיות עצבני להרגע ולנסות לצאת כמה שיותר בזול.

S2000

פורסם

אם אני שוטר (ואני לא) ונהג עושה לי כזה תרגיל אני לא עושה לו כלום, הוא יושב ליד האוטו ושותה אלכוהול? יבושם לו.

אני יש לי עוד 4 שעות למחסום ואח"כ מחליף אותי שוטר אחר לעוד 6 שעות.

נראה את הבן יונה מעיז לזוז ס"מ לכיוון האוטו שלו ב 10 שעות הקרובות! :twisted::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אפילו בציניות זה לא ישים :?

(אם זכרוני אינו מטעני)ניתן לעכב עד 20 דקות. במידה והעיכוב מתמשך, יש לדווח לתחנה, למלא דו"ח ולקבל אישור. במקרה כזה עד 3 שעות.

מעבר לכך יש לקחת לתחנה ולעצור עד 24 ש'.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...