Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:mm_yeah:

אין פרופילים.

יש כפתור פיזי שמעביר בין השתק לרגיל והכפתור של הווליום יכול לשנות את עוצמת הצלצול.

פייר? נראה לי אתה בערך היחיד שמשתמש בכמה פרופילים.

אישית - כפתור זה פתרון כ"כ יותר אלגנטי ונוח מלהכנס לתפריטים לבדוק מה הפרופיל ולשנות.

פשוט נוגעים באייפון / מסתכלים עליו ויודעים בלי להדליק ובלי כלום - אם הוא יצלצל או לא.

ליביו

חלאס תירוצים, כולם משתמשים בזה. :)

כבר 10 שנים - סולמית ארוך זה שקט , ושוב מחזיר לרגיל, כמובן ניתן להגדיר מה זה השקט הזה והאם הוא כולל רטט או לא.

כניסה לשאר המצבים עם כפתור כיבוי.

אני גם משתמש בתפוגת פרופיל כלומר שיעבור אוטומטית משקט לכללי בשעה שהשעון מעורר אמור להעיר אותי.

הרבה יותר טוב מכפתור שהוא ON/OFF בעל אופציה אחת בלבד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם יודעים, חבל שאין דבר כזה טלפון מודולרי שאפשר לשחק עם הקונפיגורציה שלו איך שרוצים ובהתאם לתקציב(כמו מחשב PC). ולהתקין מערכות הפעלה איך שרוצים - בין אם אנדרואיד או אייפון OS או WINMOBILE או סימביאן (מעניין איך ירוץ סימביאן^1 על מעבד ג'יגהרץ ו512 מגה זיכרון).

אז חבל שסמארטפון זה עדיין מוצר מוגמר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יוסי - פספסת שאמרתי שיש כפתור פיזי להעביר להשתק?

אייל - בשבילך זה יותר טוב - בשבילי כל ההתעסקות עם הפרופילים מיותר לחלוטין וזה שאני לא צריך להוציא את המכשיר מהכיס כדי לדעת מה מצבו ולשנות אותו - זה עדיף לי בהרבה.

שורה תחתונה זה אופציות קוסטומיזציה לעומת DESIGN סגור ונוח.

במקרה הזה אני מעדיף את הכפתור ו2 פרופילים, אתה לא. לגיטימי.

אם היה פלאפון מושלם - לדעתך - הוא כנראה לא היה מושלם לדעתי ולהפך.

בכ"א לדעתי זה קישקוש שלא הייתי חושב עליו פעמיים.

אבל זה אני - ומבחינתך זה יכול ליהיות DEAL BRAKER

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יוסי - פספסת שאמרתי שיש כפתור פיזי להעביר להשתק?

Liviur, תקרא בשנית את ההודעות של מרק ושלי...

ההשקטה באמצעות הכפתור מלווה ברטט במקום צלצול בעת קבלת שיחה נכנסת. במידה ורוצים השקטה מלאה ללא רטט, יש לבצע שינוי בהגדרות. יחד עם זאת, לאחר שינוי ההגדרות, בעת שהסלולארי אינו מושקט באמצעות הכפתור, המכשיר יצלצל ללא רטט.

כך, שאם לאחר שינוי ההגדרות להשקטה ללא הרטט (למשל כאשר אתה נכנס לפגישה), אתה חפץ לחזור (לאחר הפגישה) למצב שבו הצלצול יהיה מלווה ברטט, עליך לשוב ולשנות ההגדרות.

קיצקץ - סתם מסורבל ללא הצדקה.

פורסם

מאיפה הבאתם את זה?

יש 2 מקומות לקבוע רטט - אחד לפרופיל שקט ואחד לפרופיל רגיל.

אם קבעת ללא רטט בשקט עדיין יהיה לך רטט ברגיל.

(לשם וידוא ניסיתי את זה מן הסתם כרגע)

אין בעיה שהוא ירטוט באחד המצבים ולא באחר.

וגם אין בעיה להוסיף את כל הוריאציות השונות בSBSETTINGS בבדיוק שניה וחצי.

(ככה שעוד דבר נפתר ע"י תוכנה)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
מאיפה הבאתם את זה?

יש 2 מקומות לקבוע רטט - אחד לפרופיל שקט ואחד לפרופיל רגיל.

אם קבעת ללא רטט בשקט עדיין יהיה לך רטט ברגיל.

(לשם וידוא ניסיתי את זה מן הסתם כרגע)

אין בעיה שהוא ירטוט באחד המצבים ולא באחר.

וגם אין בעיה להוסיף את כל הוריאציות השונות בSBSETTINGS בבדיוק שניה וחצי.

(ככה שעוד דבר נפתר ע"י תוכנה)

ליביו

אתה צודק שניתן לשנות תחת הגדרות.

פורסם

איזה כיף שיש אייפון, פשוט מורידים אפליקציה וזה פותר הכל. :roll:

אלוהים אדירים, כמעט שני עמודים על איך לעשות שהטלפון ירטוט או לא ירטוט, יצלצל או לא יצלצל..

בדיזייר (HTC) שלי יש פתרון מאוד פשוט, נוח ואלגנטי. קוראים לו כפתור ווליום (כזה.. למעלה למטה כזה) לוחצים למעלה, הוא מגביר את הווליום של הצלצול, לוחצים למטה, הוא מנמיך את הווליום של הצלצול.

רוצים שהוא יהיה שקט ולא ירטוט? תלחצו עוד פעם למטה.

רוצים שהוא יהיה שקט וכן ירטוט? תלחצו עוד פעם למטה.

אבל בסדר, תמשיכו לקנות אפליקציות :roll:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

איזה כיף שבאיפון יש גם כפתור ווליום וגם כפתור השתק?

בזמן שבדיזייר אתה תוציא אותו מהכיס כדי לראות באיזה מצב הוא כרגע (כי אתה לא יודע אם הוא בהשתק או לא) או תתחיל ללחוץ על למעלה למטה בווליום - יש לי פשוט כפתור שמעביר אותו בטוח למצב שקט (ואת התוכנות בצורה אינטיליגנטית).

אם מבין Android לiOS בודקים אינטואיטיביות וקלות שימוש (ואחידות ...) iOS לוקחת בגדול.

אני לא אומר שהיא מושלמת , אבל רוב האנשים שאומרים שאנדרויד יותר טובה - לא מסוגלים להסביר למה מעבר לאנטי הגדול לאפל בצורה מושכלת.

על איזה אפליקציה בדיוק אתה מדבר? אני דיברתי סה"כ על עוד דברים שחוסכים לחיצות ותפריטים.

מייק - מן הסתם אם אתה רוצה משהו שונה מהסטנדרט אתה יכול לקנפג , לא הבנתי את הIssue.

Then dying is forgetting

פורסם
איזה כיף שיש אייפון, פשוט מורידים אפליקציה וזה פותר הכל. :roll:

אלוהים אדירים, כמעט שני עמודים על איך לעשות שהטלפון ירטוט או לא ירטוט, יצלצל או לא יצלצל..

בדיזייר (HTC) שלי יש פתרון מאוד פשוט, נוח ואלגנטי. קוראים לו כפתור ווליום (כזה.. למעלה למטה כזה) לוחצים למעלה, הוא מגביר את הווליום של הצלצול, לוחצים למטה, הוא מנמיך את הווליום של הצלצול.

רוצים שהוא יהיה שקט ולא ירטוט? תלחצו עוד פעם למטה.

רוצים שהוא יהיה שקט וכן ירטוט? תלחצו עוד פעם למטה.

אבל בסדר, תמשיכו לקנות אפליקציות :roll:

איזה ווליום ? בשביל מה ?

יש widget יעודי לעניין (ולעוד הרבה פונקציות אחרות) שמעביר בין רגיל - רטט - שקט.

ליביו, רשמים של חברים ? תגיד שאין לך מספיק ניסיון עם אנדרואיד וזהו.

חודשים זה לא הרבה זמן (מדובר על טווח של חודשיים) ומעבר לכך, יש כבר גרסאות custom של 2.3

אתה עם אייפון - אין לי בעיה עם זה אבל להגיד דברים בלי שיש לך ניסיון עם אנדרואיד ביומיום זה לא לעניין. מסכים שבשבוע הראשון המערכת הייתה קצת טריקית, אבלי אחרי זה, עולם אחר... מעבר לכך, גם אני חושב שאנדרואיד לא מיועדת לכל אחד ובגלל זה אבי לא לקח לעצמו דיסייר כמו שלי ומעדיף בלאקברי או E72.

Veni Vidi Vici

פורסם
בזמן שבדיזייר אתה תוציא אותו מהכיס כדי לראות באיזה מצב הוא כרגע (כי אתה לא יודע אם הוא בהשתק או לא) או תתחיל ללחוץ על למעלה למטה בווליום

למה להסתכל עליו? כשהוא נמצא במצב "לא שקט" (?) הוא עושה צליל קטן שמדמה את הווליום של הצלצול.

כשבוא נכנס לרטט הוא, נכון, רוטט. ואז כשמבקשים ממו להיות בשקט אז הוא בשקט.

אבל בגדול אתה צודק, אייפון הרבה יותר טוב. מקרה קלאסי של לקחת לימון ולהוריד אפליקציה שתעשה ממנו לימונדה

*נ.ב: הכל כמובן ברוח טובה, ואני עדיין חושב שכל אחד צריך להחליט לעצמו מה יותר טוב לו ומה הוא אישית מחפש בטלפון, אני חיפשתי אפשריות קאסטומיזציה (איך לעזאזל אומרים את זה בעברית??) ולכן האנדרואיד עם הסנס UI בא לי יותר בטבעיות, את הסיבות לרכוש אייפון אני לא יכול למנות כי אני לא מתחבר למכשיר (אולי גם בגלל אפקט העדר, אני מודה)

נ.נ.ב: תפסיקו לריב כבר על איזה טלפון משתין יותר רחוק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני החזקתי פלאפוני אנדרויד והשתמשתי בהם עוד מימי הG1.

נכון - בשום שלב לא קניתי אחד , מהסיבה שחבל לי על כל האפליקציות שכבר קניתי לאייפון בעיקר.

פשוט הטיעונים שפה יותר טוב בצורה מוחלטת קצת מגוכחים.

שתי המערכות הפעלה יחסית דומות.

לגבי עידכונים - לחכות חודשיים (אם בכלל יוצא עידכון ...) לעדכון - זה קצת מגוכך.

אני לא מצפה באותו יום כמו אצל אפל אבל באמת אפשר להשתדל יותר.

ולא יתכן ששנה אחרי שהמכשיר יצא - אי אפשר לשדרג רשמית יותר בערך כי יוצא דור חדש שהופך את הישן ללא רלוונטי.

מה שמעניין זה שבאייפון זה או אהבים או מתעבים , ומה שיותר מצחיק זה שמי ששונא את האייפון - עושה את זה לרוב על בסיס זה שזה מוצר של אפל ,עדר , מכשיר סגור (לא ממש...) ולא באמת השתמש במכשיר כמכשיר.

לשים רום לא רשמי באנדרויד = לפרוץ אייפון בערך - ככה שכל שינוי או שידרוג שבא משם - שווה ערך לזה - וכשמתחילים עם זה - האייפון יכול הרבה יותר (עקב הקהילה שיש לו).

ההבדלים בקוסטומיזציה בימינו הם כבר לגמרי סמנטיים.

האמת המערכת הפעלה שאפשרה בינתיים הכי הרבה ללכת רחוק עם שינויים מהותיים היתה WM6.5 שחוץ מקפה - אפשר לעשות שהפלאפון יעשה באמת הכל כי פשוט אפשר אחרי שינויים מינימאלים לערוך שם את כל הUI , ומה זה נותן לנו? כלום. חרא של מערכת הפעלה :)

קיצר הנקודה שלי - בין שניהם אין כמעט הבדל (iOS לAndroid) , אולי זה מאפשר וידג'טים קצת יותר בנוחות ולשני יש הרבה יותר אפליקציות ותמיכה.

המכשירים גם ככה יוצאים בדורות קרובים וכמעט זהים במפרטים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מתי הוויכוח הזה יסתיים ?

אולי נארגן מפגש במרכז או בצפון של בעלי הסלולארים החכמים ונלך ראש בראש ?

השאלה הנשאלת איך ייראה המבחן ?

אייל אתה לא מוזמן 8)

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...