Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DSG7 - הטוב שבשני העולמות או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתם מגיעים למחיר קרוב ל100K אני גם מצטרף לקבוצה :D

מחיר הגרסא הבסיסית כרגע עומד על 188K על הכביש.

בהנחה שאנחנו 3 רוכשים, אני מעריך שנוכל להוציא את גרסת הפרימיום במחיר הגרסא הרגילה, ותו לא.

אם נהיה כוח של קב' רכישה גדולה (10 רוכשים מינימום) VW יפחדו להפסיד את העסקה לטובת אוודי, למשל, ויתנו לנו את הרכבים ב150K פחות או יותר...

אז יש עוד מצטרפים? ;)

תזמין כבר חבילת פרימיום, בא לי מושבי עור וקסנון :)

לא רוצה לבאס אותך (או את ידידי RANLL) אבל לבנה 5 דלתות ממש לא סקסית בעיניי...

אייל, אני איתך אחי!

בקופרה יש לי קסנון ואני לא משתוקק לחזור לאור הצהוב... בלשון המעטה.

אז אני שואל שוב יש עוד מצטרפים?

אם נגיע ל-10 או יותר יהיה לי כואב פחות בלב להפסיד את ירידת הערך של החודש הראשון על הקופרה שלי...

תנוח דעתך, 99% (אם לא 99.9%) מהסובבים אותך לא ידעו להבדיל. השבכה מאוד עדינה, את הברקסים לא תמיד רואים, אלא אם ממש מסתכלים לגלגים - ואת זה, כאמור, מעט מאוד אנשים עושים...

אני מסכים איתך לחלוטין. רוב רובם של הסובבים אותנו לא יודעים לשים לב...

אבל ביני ובינכ, מה זה באמת משנה?

אתה לא קונה אוטו כזה בשביל הפוזה אתה קונה אותו בשביל חווית הנהיגה וההנאה האישית שלך!

קח קופרה 08 עם 1.8T ולא יהיו שום בעיות שציינת כולל עמידות מצויינת בהספקים גבוהים:evil:

ירדתי מ-FR 08' עם אותו 1.8T. לא חוזר לשם לעולם... ;)

חוץ מזה, שאני מעדיף להשקיע עוד קצת כסף ולרכוש רכב חדש... לא בגלל שאני אוהב להוריד את הניילונים - אלא בגלל שאני פאנט בכל הנוגע לרכבים שלי וחשוב לי לדעת שאני היחיד שנהג על האוטו ושהוא עובר טיפולים בזמן וכו'...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שיהיה בהצלחה, לקח לי כמעט שנה להשיג 2006 ידנית 3 דל' (עם יד1 וק"מ נמוך שזו גם היתה הדרישה)

במהלך השנה הזו עלו בלוח רק 2 או 3 רכבים מתאימים ... חייבים להכות בברזל בעודו חם ולהיות עירניים. אני לחצתי יד עם מוכר הרכב כשעה לאחר שפרסם את המודעה.

אני מכוון גם 2010 משומשת העיקר שתהיה במצב טוב מאוד עד כחדשה, לא ממש לוהט לי חדשה כי אני רוצה להשאיר קצת ג'ובות לapr stage 2 ...

פורסם

מה התקציב שלך?

בקב' רכישה תוכל גם לקנות חדשה במחיר משומשת...

פורסם
מה התקציב שלך?

בקב' רכישה תוכל גם לקנות חדשה במחיר משומשת...

תכלס יש לי 180 לרכב ואני יודע שבעוד 8 אלף אני יכול לקבל חדשה אבל אני מעדיף משומשת כמו חדשה וapr ...

פורסם

אז אם אני אגיד לך שאתה יכול לקבל חדשה, APR או כל שדרוג אחר שתרצה ועוד ישאר לך עודף?

פורסם

אם תשיג במחיר של 150 אלף. אני מוכר את הקופרה שלי, ומביא GTI.

אבל רק DSG (אשלם את ההפרש בין הידני ל DSG כתוספת ל 150).

מעדיף דגם עם כסאות מעור.

פורסם
אם נהיה כוח של קב' רכישה גדולה (10 רוכשים מינימום) VW יפחדו להפסיד את העסקה לטובת אוודי, למשל, ויתנו לנו את הרכבים ב150K פחות או יותר...

גיא, אל תשמיט את הפרטים הקטנים! על פי תקנון מכירה של צ'מפיון מוטורס לקבוצות רכישה של מעל ל-10 רוכשים, חוץ מהנחה של 38,000 ש"ח (20%), לכל חבר קבוצת רכישה תחכה בתוך ה-GTI באתר המסירות שישיית בירה צוננת ונערת ליווי עם מפתחות של האותו בשיניים.

ועכשיו, בחזרה לעולם האמיתי (ולנושא השרשור)...

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

כן, 150K זה לא הגיוני.

אבל אם תשיג הפחתה של 20K (כ- 10%) זה גם הרבה. בד"כ במבצעים הם מורידים 5%, אם אני זוכר נכון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פתחתי בנושא שרשור חדש, http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=353437

כאמור בשרשור החדש,

אני נמצא בתהליך של סגירת עסקה...

אם אתם מעוניינים - הציעו את מועמדותכם הראשונית וללא כל התחייבות ונמשיך משם.

אני כמובן לא מתחייב לאף סכום ולגובה ההנחה בשלב זה.

ימים יגידו...

פורסם

הלינק לא תקין - אני בפנים אם תצליח לסגור בקרוב.

אגב, שלח לי פרטים בה"פ, כי אני לא יודע אם אתה מתכוון רק לגרסת ה- 3ד ידנית, או בכלל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

GTI אין במלאי - משלוח חדש יגיע רק באפריל.

יש זמן למשא ומתן ארוך...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ככל הנראה ישנה תקלה בגיר די.אס.ג'י 7. אצלי לאחר 28,000 ק'מ, הרכב אוקטביה 1.8 טי.אס.איי. על הכביש 11 חודשים לערך, לאחרונה זיהיתי החלפה לא חלקה מראשון עד שלישי, במוסך המליצו על החלפת מצמדים, לטענתם מדובר על מצמדים משודרגים, ככל הנראה נעשה שדרוג ב- 9 חודשים האחרונים.

האם למישהו יש מושג בעניין?

פורסם
ככל הנראה ישנה תקלה בגיר די.אס.ג'י 7. אצלי לאחר 28,000 ק'מ, הרכב אוקטביה 1.8 טי.אס.איי. על הכביש 11 חודשים לערך, לאחרונה זיהיתי החלפה לא חלקה מראשון עד שלישי, במוסך המליצו על החלפת מצמדים, לטענתם מדובר על מצמדים משודרגים, ככל הנראה נעשה שדרוג ב- 9 חודשים האחרונים.

האם למישהו יש מושג בעניין?

רכב זהה 29000 ק"מ בשישה וחצי חודשים שום בעיה בשלב זה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...