Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DSG7 - הטוב שבשני העולמות או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים איתך לחלוטין שקצת קשה להשוות בין קופרה עם מנוע 1.4 לA3 עם מנוע 2.0.

עוד אני מסכים איתך שקשה מאוד להשוות בין סיאט לאוודי ואיכות החומרים.

אבל, בשורה התחתונה...

סיכמתי את חווית הנסיעה שלי על האוודי בעלת תיבת ה-6 הילוכים למול חווית הנסיעה שלי על הקופרה בעלת תיבת ה-7 הילוכים.

וזוהי התרשמותי. ואני עומד מאחוריה.

אולי בגלל ההבדלים באיכות החומרים, אבל בA3 פשוט לא הרגשתי שמדובר בתיבה רובוטית. בכלל.

לגבי קב' הרכישה -

שתהיה בעניינים שזהו נושא שנכנס חזק מאוד לאחרונה ואף עלול לנגוס בעולם רכישת הרכב.

אני בעד! ;)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחח...

אנחנו יכולים להקים קב' בעצמנו.

כבר יש לנו שני רוכשים.

עוד מישהו מצטרף?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אם אתם מגיעים למחיר קרוב ל100K אני גם מצטרף לקבוצה :D

לדעתי בצ'מפיון שמים שמן של EUROL. לומר לך שהוא מתאים למנועים עם ביצועים גבוהים ? על הנייר כן, בפועל קראתי וששמעתי שלא.

גם המחיר שמחייבים אותך שם על השמן ,הוא עלות של שמן לפורמולה 1 :D

חבל שלא עשית עוד מאמץ ועברת לגולף GTI... אבל אין לך מה לבכות , תמכור את הרכב עוד שנה-שנה וחצי, אולי אפילו יתמזל מזלך ותוכל לבצע החלפה בטרייד אין על GTI בגיל דומה.

בקשר לדיון על כך שהגולף GTI דומה לאחיות הרגילות, זה רוב מה שקהל היעד של הרכב הזה רוצה. אנונימיות על הכביש, בלי למשוך יותר מדי תשומת לב. אני מאוד נהניתי מהאנונימיות של ה MK4, עכשיו זה קצת אחרת כי הרכב יותר אגרסיבי מהגרסא הרגילה ( שבכה HONEYCOMB מוקפת באדום, ג'נט 17, ברקסים אדומים גדולים ,חצאיות וכו'...)

בשביל ילדים שמחפשים פלאברות יש דגמים אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תנוח דעתך, 99% (אם לא 99.9%) מהסובבים אותך לא ידעו להבדיל. השבכה מאוד עדינה, את הברקסים לא תמיד רואים, אלא אם ממש מסתכלים לגלגים - ואת זה, כאמור, מעט מאוד אנשים עושים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בעייני הבעיה הגדולה יותר עבור אנשים שאוהבים רכבים חזקים היא גודל מומנט שהתיבה הזאת מסוגלת להחזיק.ואני מדבר על DSG7 לעומת DSG6. ב 7 הגבול הוא כ 35 קג"מ לעומת כ 50 קג"מ ב 6.זה הבדל מהותי לאחר ורוב התיבות משודכות למנועי טורבו שלזכותם מומנט פיתול גבוה.

דוגמא לפותח שרשור,אתה הולך לחבר'יה טובים (E&A) שם מעדכנים לך תוכנה שלאחר מכן אתה תגדוש הרבה יותר גבוה מהמקור ותגיע לכ 30-31 קג"מ.מה שאומר שהגבול קריסה של התיבה בפתח.אז כל פעם שתלחץ תוכל ת'לב האם תיבה תחזיק מעמד.

עבורי אישית זה שיקול מכריע בבחירת תיבה שכזו.כי לקנות רכב מוגדש ולא לשפר אותו על ידי תוכנה בלבד זה עוול.:lol:

לגבי A3,אז הרכב יותר ספורטיבי לעומת GTI למרות שלא מוגדר שכזה.ולאחר צ'יפ הרכב שד ,בלי לשכוח שאין את הפחד שהתיבה תתרסק לאחר כמה לחיצות.

קח קופרה 08 עם 1.8T ולא יהיו שום בעיות שציינת כולל עמידות מצויינת בהספקים גבוהים:evil:

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
בעייני הבעיה הגדולה יותר עבור אנשים שאוהבים רכבים חזקים היא גודל מומנט שהתיבה הזאת מסוגלת להחזיק.ואני מדבר על DSG7 לעומת DSG6. ב 7 הגבול הוא כ 35 קג"מ לעומת כ 50 קג"מ ב 6.זה הבדל מהותי לאחר ורוב התיבות משודכות למנועי טורבו שלזכותם מומנט פיתול גבוה.

דוגמא לפותח שרשור,אתה הולך לחבר'יה טובים (E&A) שם מעדכנים לך תוכנה שלאחר מכן אתה תגדוש הרבה יותר גבוה מהמקור ותגיע לכ 30-31 קג"מ.מה שאומר שהגבול קריסה של התיבה בפתח.אז כל פעם שתלחץ תוכל ת'לב האם תיבה תחזיק מעמד.

עבורי אישית זה שיקול מכריע בבחירת תיבה שכזו.כי לקנות רכב מוגדש ולא לשפר אותו על ידי תוכנה בלבד זה עוול.:lol:

לגבי A3,אז הרכב יותר ספורטיבי לעומת GTI למרות שלא מוגדר שכזה.ולאחר צ'יפ הרכב שד ,בלי לשכוח שאין את הפחד שהתיבה תתרסק לאחר כמה לחיצות.

קח קופרה 08 עם 1.8T ולא יהיו שום בעיות שציינת כולל עמידות מצויינת בהספקים גבוהים:evil:

A3 יותר ספורטיבית מג'יטיאיי ? הכל בסדר איתך חבר ? האיי3 לא פונה בחיים כמו GTI ואת זה אני אומר לך מניסיון ....

פורסם

התכוונתי לA3 עם מנוע 2.0 TFSI ספציפית,שם היא מכויילת לצד הקשה הרבה יותר יותר מכל גרסאות ,למעט S3. קשיחה יותר מGTI ופונה עדיף.מנסיונך או לא אבל זאת המציאות

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
תנוח דעתך, 99% (אם לא 99.9%) מהסובבים אותך לא ידעו להבדיל. השבכה מאוד עדינה, את הברקסים לא תמיד רואים, אלא אם ממש מסתכלים לגלגים - ואת זה, כאמור, מעט מאוד אנשים עושים...

שמע, אני מן הסתם חווה את זה בעצמי.

נכון, אנשים מהיישוב , ממוצעים לא ידעו לזהות. שירז טל ודיירי השכונה שלך לא ממש יבחינו :)

אבל כל הערסים ברמזורים,בחניונים, ברחוב יודעים גם יודעים וזה הקהל שאין לי כח אליו ולבלבולי מוח שלו.

A3 יותר ספורטיבית מג'יטיאיי ? הכל בסדר איתך חבר ? האיי3 לא פונה בחיים כמו GTI ואת זה אני אומר לך מניסיון ....

:mm_yeah:

זה נכון וזה בדוק.

בזמנו, בשעת ייאוש ממציאת GTI, הלכתי ובדקתי A3 2.0TFSI כאופציה לקניה עבורי, הרכב הזה אמנם חזק מבחינת כח מנוע אבל הוא מכוייל יותר לנוחות , רכב יותר משפחתי עם מנוע חזק. הGTI הרבה יותר חדה ותזזיתית.

הA3 רכב יותר מפנק מבחינת איכות ואיבזור אבל מבחינה דינאמית הוא פחות טוב לדעתי, לרוב האנשים זה לא משנה כי הם גם כך לא ידעו לנצל את היכולות לא של ה A3 ולא של ה GTI ודווקא העובדה שהמחירון של ה A3 בקרשים והוא מפוצץ באיבזור תטה את הכף לשם.

אני שמח שבסופו של דבר מצאתי את האחות הנכונה למרות שאין לה מערכת עם 19 רמקולים וריפודי עור משולבי אלקנטרה :)

98civic,אני מבין שיש לך נסיון משמעותי על שני הרכבים או שאתה נוהג בסיביק 98 ומפתח תיאוריות?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

98civic,אני מבין שיש לך נסיון משמעותי על שני הרכבים או שאתה נוהג בסיביק 98 ומפתח תיאוריות?

אני חושב שהוא מפתח תאוריות כי במציאות הוא דיי טועה ....

בנוסף אני גם כרגע מחפש GTI והשוק לא ממש מזהיר במיוחד שאני נעול על ידנית ....

פורסם

שיהיה בהצלחה, לקח לי כמעט שנה להשיג 2006 ידנית 3 דל' (עם יד1 וק"מ נמוך שזו גם היתה הדרישה)

במהלך השנה הזו עלו בלוח רק 2 או 3 רכבים מתאימים ... חייבים להכות בברזל בעודו חם ולהיות עירניים. אני לחצתי יד עם מוכר הרכב כשעה לאחר שפרסם את המודעה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז אם אני רוצה אותך ואת אייל כקונים, אני צריך להזמין ידנית, או שבכל מקרה לא תקנו 5ד?

אגב, אני חושב על לבנה (בגלל הריפוד השחור, שלטעמי לבן משתלב איתו יפה) או כחולה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תזמין כבר חבילת פרימיום, בא לי מושבי עור וקסנון :)

לא רוצה לבאס אותך (או את ידידי RANLL) אבל לבנה 5 דלתות ממש לא סקסית בעיניי...

הבעלים של הרכב הקודם שלי קיבל ביום שבו נמסר לי הרכב - GTI MK6 , ידנית 3 דלתות פרימיום לבנה.

אני בונה עליו לעתיד במידה ואחליט לא לשנות כיוון :)

נ.ב. יש לי ביד ברושור של גולף GTI דור 6 שהביא לי מישהו שביקר בגרמניה (במקרה זו גרסת ADIDAS אבל לא חשוב) , ולא נראה כאילו יש אופציה לצבעים נוספים מלבד שחור לבן ואדום.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לאייל וTALAZ

סמלון שלי לא מעיד על רכב שברשותי,אני נוהג על וואגית חזקה עם 1.8T אך לא מקבוצת VW,אלא סיאט.נהגתי על שתיהן אך לא לקחתי לקצה יכולתן כי הן לא שייכות לי.זו התרשמותי,בכל אופן.גולף מרשימה בכל אספקט וגם אני,כמוכם,החלטתי שזו תהיה רכישה הבא שלי אך ורק עם DSG.את אודי לא אצליח לרכוש בגלל ערכה הגבוה.אחרת ללא ספק ספורטבק לבנה 2.0T DSG

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אוקיי, לי יצא להתחרע על ה A3 מכיוון שבעל הרכב דחק בי בנסיעת המבחן (הלא קצרה). [חולה רכב בגיל 80 , שהרכב הזה היה רכב שני שלו ליד האאודי TT הדנדשה והטרקטורון המיוחד]

דווקא האאודי כמשומשת סובלת מירידת ערך ולכן זה הגיע למזל שהמחירון שלה היה אפילו יותר נמוך ביחס לגולף (והיא גם לא נסחרת במחירון)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...