Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DSG7 - הטוב שבשני העולמות או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לפחות אהיה מוכן להתאמץ ולהשקיע זמן כדי להגיע לתנאים כאלו. מה אכפת לאנשים כמה מתחת לזה זה יהיה? הם מקבלים את האוטו שהם רוצים במחיר שהם מוכנים לשלם. הרי זה עסקים פה.

אבל רגע, אתה בן 38, נשארו לך יותר מ10 שנים לשלם משכנתא. אתה רושם בחתימה שאתה בכלל מחפש אמפרזה סטיישן טורבו, ולי הייתי אחת,כשמכרתי אותה, אפילו 60 אלף שקל לא היה לך לשלם עבור אוטו כזה (והיה לו ק"מ נמוך), טענת שזה הצבע, אה כן, כסף ולבן זה ההבדל. עכשיו היא עולה 40 אלף, ועדיין אין לך כסף.

למה בכלל אתה מגיב בשרשור על רכישה ב150 אלף? הרי אתה עוד אחד מ"העדר" שבגללו עסקאות נדפקות. אתה רץ ואומר "אני קונה אני קונה".

לחלום זה טוב. אבל תהיה ריאלי. תלך תלמד קצת על עסקים, מטרה של כל אדם היא להרוויח. אני לא לשכת הסעד. אם אני יכול ל50 קונים להשיג GTI ב150 אלף שקל, הם יהיו מרוצים. משלמים 38 מתחת למחירון, על רכב שעף. עם קצת תנאים שלא למכור בשנה הקרובה, עם הסכם שלא לספר את המחיר, ואולי תנאים נוספים. אז בפועל יכלו לשלם 149? ו?

לך, תשיג 188 אלף שקל. קנה אוטו. אחר כך תבוא לפה, תגיד לכולם שאשתך אישרה לך להוציא עוד משכנתא, ואחר כך אנחנו נקנה ב10 מתחת, עם עמלה למתווך של אלף. עדיין חסכנו.

עדיף שתשלם יותר לצמפיון מאשר פחות למתווך.

עליך עושים כסף. לא על קבוצת רכישה. כל מנהל של קבוצת רכישה גורף לכיסו כמה זוזים.

אני אומר, אתה שכיר.

ידידי, התוכל לומר מה מן הדברים שבציטוט מתייחס לנושא השרשור, דהיינו "DSG7 - הטוב שבשני העולמות או לא"? אם בכל זאת החלטת להיכנס לכיסו של רעך, אפשר לעשות זאת בה"פ... :roll:

נ.ב.:

סתם קטע סמנטי מפגר, מתוך "מלון עברי שלם" בהוצאת גליל, 1994:

הִתְנַדְּבוּת
, נ'

- התעוררות לפעולה מתוך רצון טוב; מתן נדבה, מתן תרומה.

- עבודה בהִתְנַדְּבוּת - בלי שכר, שלא על מנת לקבל פרס.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

...

אני אומר, אתה שכיר.

אני אשמור את הפוסט הזה שלך זמין במקרה שבטעות אבלע רעל ואצטרך להקיא בדחיפות. תודה רבה.

ובלי קשר - בהצלחה עם קבוצת הרכישה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אייל, STAGE 1 מוסיף לך כ60 כ"ס מאוד מורגשים ללא שום שינויים אחרים.

כלום כסף להרבה תועלת, החיים זה לא שחור או לבן, לפעמים האפור הוא הפשרה הנכונה ביותר.

עידן

זה מעלה ל252 רכבים שמגיעים בסטוק כ212 , אבל כן. יש סיכוי שאני אלך על זה בשלב מסויים.

כל מה שאמרתי זה למה לקנות MK6 ולרוץ לשפר מיד, עדיף קודם להכיר את הרכב ואז גם לדעת אם השיפור קלע לנקודות החלשות.

לא אמרתי לא לשפר בכלל.

חוצמזה אם תהיה קניה קבוצתית ב30 אחוז פחות, תהיה טיפשות לא לקנות. :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לפחות אהיה מוכן להתאמץ ולהשקיע זמן כדי להגיע לתנאים כאלו. מה אכפת לאנשים כמה מתחת לזה זה יהיה? הם מקבלים את האוטו שהם רוצים במחיר שהם מוכנים לשלם. הרי זה עסקים פה.

אבל רגע, אתה בן 38, נשארו לך יותר מ10 שנים לשלם משכנתא. אתה רושם בחתימה שאתה בכלל מחפש אמפרזה סטיישן טורבו, ולי הייתי אחת,כשמכרתי אותה, אפילו 60 אלף שקל לא היה לך לשלם עבור אוטו כזה (והיה לו ק"מ נמוך), טענת שזה הצבע, אה כן, כסף ולבן זה ההבדל. עכשיו היא עולה 40 אלף, ועדיין אין לך כסף.

למה בכלל אתה מגיב בשרשור על רכישה ב150 אלף? הרי אתה עוד אחד מ"העדר" שבגללו עסקאות נדפקות. אתה רץ ואומר "אני קונה אני קונה".

לחלום זה טוב. אבל תהיה ריאלי. תלך תלמד קצת על עסקים, מטרה של כל אדם היא להרוויח. אני לא לשכת הסעד. אם אני יכול ל50 קונים להשיג GTI ב150 אלף שקל, הם יהיו מרוצים. משלמים 38 מתחת למחירון, על רכב שעף. עם קצת תנאים שלא למכור בשנה הקרובה, עם הסכם שלא לספר את המחיר, ואולי תנאים נוספים. אז בפועל יכלו לשלם 149? ו?

לך, תשיג 188 אלף שקל. קנה אוטו. אחר כך תבוא לפה, תגיד לכולם שאשתך אישרה לך להוציא עוד משכנתא, ואחר כך אנחנו נקנה ב10 מתחת, עם עמלה למתווך של אלף. עדיין חסכנו.

עדיף שתשלם יותר לצמפיון מאשר פחות למתווך.

עליך עושים כסף. לא על קבוצת רכישה. כל מנהל של קבוצת רכישה גורף לכיסו כמה זוזים.

אני אומר, אתה שכיר.

אני מבין שרצית "להחזיר" לו

אבל למה ככה?!

פורסם

הכי מצחיקה היא ה"קללה" בסוף, לפיה אני שכיר. מזל שלא הוסיף "והומו". :lol:

אני אמנם לא אף אחד מהם, אבל לא נראה לי שזה רע במיוחד להיות שכיר אם זה מתאים לך, הייתי שכיר שנים ארוכות, מה גם שאני משוכנע שרוב גולשי הפורום הם שכירים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חבל שסוטים מהנושא ולוקחים את השרשור למקומות לא טובים ואישיים.

מציע לכולם לרדת מזה ולהמשיך לנהל שיחה עניינית הקשורה לנושא המוצג בכותרת השרשור.

פורסם

מסכים בהחלט.

אגב,

לכל התוהים לגבי עדכונים -

לצערי אני מאושפז כרגע בביה"ח איכילוב.

(אין מה לדאוג לבריאותי, תודה: )

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני מקווה שמנהלי האתר ייתנו לתגובה הזו שלי להתפרסם (אני עם התראה דרגה 3 - עניין ה'פרסום').

אז למי שלא יודע, (עם חלק דיברתי טלפונית),

אני מאושפז כבר מיום שבת בערב בביה"ח. אז עדכונים ברגע שאני אצא מפה.

בנתיים שאלה,

האם למישהו מכם יצא לנהוג על הגולף GTI עם גיר הDSG6?

בהנחה וכן, מהם הרשמים שלכם?

האם הוא חלק ונעים כמו הגיר בA3 2.0TFSI?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...