Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DSG7 - הטוב שבשני העולמות או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שצ'מפיון ירדו מתחת ל180K אם תגיע קבוצת רכישה.

מכרתי כליה כדי לקנות MK5 שנת 2006 אבל אם המחיר מגרד את ה150K אולי אמכור גם את הכליה השניה . אבל שוב- זו פנטזיה. אין סיכוי.:D

TALAZ, למה לרוץ כ"כ מהר ל APR STAGE 2 ?

אני תכף סוגר 8 חודשים עם הרכב ורק עכשיו אני מתחיל קצת להרהר מה כדאי לשפר מבחינת כח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב150K גם אני בפנים.

הסיכוי זה יקרה כל כך קטן ואפילו אפסי.

המחיר הריאלי יהיה בסביבות 170K על הכביש וגם זה מחיר מצויין.

בקשר לכח- אייל שים כבר צ'יפ ותראה על מה כולם מדברים, גם בGTI הקודם נסעת סטנדרט לא?

השד לא מפחיד כל כך, הוא רק מהיר בהרבה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בקשר לכח- אייל שים כבר צ'יפ ותראה על מה כולם מדברים ...

אייל! שים כבר צ'יפ ותראה על מה כל המתלוננים על בעיות ב-DSG מדברים! :twisted:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
ב150K גם אני בפנים.

הסיכוי זה יקרה כל כך קטן ואפילו אפסי.

המחיר הריאלי יהיה בסביבות 170K על הכביש וגם זה מחיר מצויין.

עידן

אני מתקשה להאמין ל- 170. 180 נשמע יותר הגיוני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אבל זו לא חוכמה. זה כמו להיות מרוצה כמנכ"ל גוגל ישראל או יבואן אייפון. המוצר עושה את העבודה עבורך.

אם בכ"ז הוא קורא כאן: ב- 150 אני קונה 2. אחד לי (לבן) ואחד לאשתי (אדום).

פורסם

ב-150, אני לוקח משכנתא, קונה 10, ומוכר אותן אחת-אחת ב-170 ב-"יד 2" עם 0 ק"מ. :wink:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

בשביל לקנות ב150 צריך לפנות ישירות לדרג בכיר בצמפיון.

אם תהיה הזמנה של 50 רכבים, או יותר, אני משוכנע שאפשר לעשות את זה. ואפילו אתנדב (אם כל שקל מתחת ל150 אלף שאני חוסך, הולך אליי) לדבר עם בעלי מניות בצמפיון.

הרווח שלהם על הGTI גדול מ50 אלף שקל (נסו 85). לחברות ליסינג הם מוכרים במחירים נמוכים מאלו, אין סיבה שכמות גדולה מאוד של רכבים לא תמכר במחיר כזה, כאשר יהיה הסכם חסיון לגבי מחיר הקנייה + התחייבות שלא להציף שוק בתקופה מסויימת. אבל מעבר לזה, לדעתי השמיים הם הגבול.

בכל מקרה, אל תנסו לקבל הצעה מאיש מכירות.

פורסם
ואפילו אתנדב (אם כל שקל מתחת ל150 אלף שאני חוסך, הולך אליי) לדבר עם בעלי מניות בצמפיון.

העיקר היא רוח ההתנדבות. אם אפשר לרכב עוד קצת על גב החבר'ה, למה לא. הרי כבר "עשית" 80% מניהול של שנה איזה סטרט-אפ, לא? תכניס לקו"ח החיים שבנית לך בויקי-ויקי גם נדבן ידוע.

פורסם

במקרה הזה המוצר עושה את העבודה ומספק את הסחורה בגדול , ההצלחה היא למרות היבואן ולא בזכות היבואן :idea:

אם החדשה תימכר במחיר כ"כ נמוך, היא תפגע במחירי יד השניה ! גם ככה 188K זה מחיר שהופך רכישת MK6 בת שנה לעניין לא הגיוני.

מה יש לרוץ לשפר 200 כ"ס ? STAGE1 יתן תוספת קטנה יחסית וזה הדבר היחיד שאני שוקל, STAGE2 כבר גורר שינויי חומרה (כמו דאון פייפ למשל) שלא בא לי להתחיל להתעסק איתם, יש אנשים שהחלו אצלם תופעות מעצבנות בעקבות העניין.

אם כבר - יותר מעניין משהו כמו קויל אוברים או הנמכה קלה.

אני נוסע ברכב הזה כ-20K בשנה , זה לא רכב לסופי שבוע בלבד לכן צריך לשקול היטב את ההשלכות.

נהגתי כבר על כמה בהמות זהות או מהמשפחה משופרות מהת$ת (כולל האוקטביה RS החזקה בארץ) , אין מה לומר - מטורף לחלוטין אבל לקח הרבה זמן לייצב את הרכבים האלה ולא בא לי ההתעסקויות האלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
העיקר היא רוח ההתנדבות. אם אפשר לרכב עוד קצת על גב החבר'ה, למה לא. הרי כבר "עשית" 80% מניהול של שנה איזה סטרט-אפ, לא? תכניס לקו"ח החיים שבנית לך בויקי-ויקי גם נדבן ידוע.

אני לפחות אהיה מוכן להתאמץ ולהשקיע זמן כדי להגיע לתנאים כאלו. מה אכפת לאנשים כמה מתחת לזה זה יהיה? הם מקבלים את האוטו שהם רוצים במחיר שהם מוכנים לשלם. הרי זה עסקים פה.

אבל רגע, אתה בן 38, נשארו לך יותר מ10 שנים לשלם משכנתא. אתה רושם בחתימה שאתה בכלל מחפש אמפרזה סטיישן טורבו, ולי הייתי אחת,כשמכרתי אותה, אפילו 60 אלף שקל לא היה לך לשלם עבור אוטו כזה (והיה לו ק"מ נמוך), טענת שזה הצבע, אה כן, כסף ולבן זה ההבדל. עכשיו היא עולה 40 אלף, ועדיין אין לך כסף.

למה בכלל אתה מגיב בשרשור על רכישה ב150 אלף? הרי אתה עוד אחד מ"העדר" שבגללו עסקאות נדפקות. אתה רץ ואומר "אני קונה אני קונה".

לחלום זה טוב. אבל תהיה ריאלי. תלך תלמד קצת על עסקים, מטרה של כל אדם היא להרוויח. אני לא לשכת הסעד. אם אני יכול ל50 קונים להשיג GTI ב150 אלף שקל, הם יהיו מרוצים. משלמים 38 מתחת למחירון, על רכב שעף. עם קצת תנאים שלא למכור בשנה הקרובה, עם הסכם שלא לספר את המחיר, ואולי תנאים נוספים. אז בפועל יכלו לשלם 149? ו?

לך, תשיג 188 אלף שקל. קנה אוטו. אחר כך תבוא לפה, תגיד לכולם שאשתך אישרה לך להוציא עוד משכנתא, ואחר כך אנחנו נקנה ב10 מתחת, עם עמלה למתווך של אלף. עדיין חסכנו.

עדיף שתשלם יותר לצמפיון מאשר פחות למתווך.

עליך עושים כסף. לא על קבוצת רכישה. כל מנהל של קבוצת רכישה גורף לכיסו כמה זוזים.

אני אומר, אתה שכיר.

פורסם

פרה פרה חברים. פרה פרה.

איש עסקים גם אנוכי, ועמל קשה להשיג את העסקה הטובה ביותר עבור כולנו.

המתינו יום יומיים בסבלנות במקום לקפוץ מעל הפופיק.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
מה יש לרוץ לשפר 200 כ"ס ? STAGE1 יתן תוספת קטנה יחסית וזה הדבר היחיד שאני שוקל,

אייל, STAGE 1 מוסיף לך כ60 כ"ס מאוד מורגשים ללא שום שינויים אחרים.

כלום כסף להרבה תועלת, החיים זה לא שחור או לבן, לפעמים האפור הוא הפשרה הנכונה ביותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני לפחות אהיה מוכן להתאמץ ולהשקיע זמן כדי להגיע לתנאים כאלו. מה אכפת לאנשים כמה מתחת לזה זה יהיה? הם מקבלים את האוטו שהם רוצים במחיר שהם מוכנים לשלם. הרי זה עסקים פה.

אבל רגע, אתה בן 38, נשארו לך יותר מ10 שנים לשלם משכנתא. אתה רושם בחתימה שאתה בכלל מחפש אמפרזה סטיישן טורבו, ולי הייתי אחת,כשמכרתי אותה, אפילו 60 אלף שקל לא היה לך לשלם עבור אוטו כזה (והיה לו ק"מ נמוך), טענת שזה הצבע, אה כן, כסף ולבן זה ההבדל. עכשיו היא עולה 40 אלף, ועדיין אין לך כסף.

למה בכלל אתה מגיב בשרשור על רכישה ב150 אלף? הרי אתה עוד אחד מ"העדר" שבגללו עסקאות נדפקות. אתה רץ ואומר "אני קונה אני קונה".

לחלום זה טוב. אבל תהיה ריאלי. תלך תלמד קצת על עסקים, מטרה של כל אדם היא להרוויח. אני לא לשכת הסעד. אם אני יכול ל50 קונים להשיג GTI ב150 אלף שקל, הם יהיו מרוצים. משלמים 38 מתחת למחירון, על רכב שעף. עם קצת תנאים שלא למכור בשנה הקרובה, עם הסכם שלא לספר את המחיר, ואולי תנאים נוספים. אז בפועל יכלו לשלם 149? ו?

לך, תשיג 188 אלף שקל. קנה אוטו. אחר כך תבוא לפה, תגיד לכולם שאשתך אישרה לך להוציא עוד משכנתא, ואחר כך אנחנו נקנה ב10 מתחת, עם עמלה למתווך של אלף. עדיין חסכנו.

עדיף שתשלם יותר לצמפיון מאשר פחות למתווך.

עליך עושים כסף. לא על קבוצת רכישה. כל מנהל של קבוצת רכישה גורף לכיסו כמה זוזים.

אני אומר, אתה שכיר.

שמע, לא הרבה אנשים פה מכירים אותי, אם בכלל, אבל נדמה לי שאתה מכיר אותי הכי פחות מכולם. נדמה לי, שהדבר היחיד שכתבת נכון הוא שאני בן 38, כי זה מופיע בפרופיל שלי.

אני לא התייחסתי לקבוצות רכישה ככלל, אלא לפוסטים שלך באופן כללי וגם ל"התנדבות" שלך לעזור לחבר'ה כאן. תתפלא, אבל גם קהילה וירטואלית היא קהילה. יש פה אנשים שעוזרים לי (בכל מיני דברים, גם אם שוליים), ויש אנשים שאני עוזר להם (אני מקווה שאתה יושב: בחינם).

לשאר הדברים שלך, שכאמור מנותקים לחלוטין מהמציאות, אני פשוט לא אתייחס, אבל הקריירה הזו, לא מתאימה לך. די היה שתברר כמה עלתה הגולף הנוכחית שלי, או הקודמת, כדי שתבין כמה הדברים שכתבת לא נכונים...

יום טוב.

• תוכן חדש...